troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.904
- Πόντοι
- 5.506
απο πανω της ρετιρε θα ακουω τα γαμησια της τωρα?
σωστοΕιναι τρομακτικο , ενα μουνι με ενα κολαν κατεστρεψε την Ταραντινο διηγηση μου
οχι,,,μυησε την στο μπου και στο νημα...απο πανω της ρετιρε θα ακουω τα γαμησια της τωρα?
να βάζεις τέρμα το τσατουρμπέιτ αν κάνει φασαρία,απο πανω της ρετιρε θα ακουω τα γαμησια της τωρα?
την θελωοχι,,,μυησε την στο μπου και στο νημα...
ναι καταλαβαινω αλλα ζητα το ποιο ευγενικα ρε ρεζ...στην αρχη τουλαχιστον μεχρι να γνωριστητετην θελω
νομιζω την ερωτευτηκα θελω να την χυσω στα τζαμια
Αυτα δεν συνεβησαν ΠΟΤΕ,γιατι αποκλειεται να βγηκες απο το σπιτι!!!πολυ ασχημη εξελιξη τυποι μου
πως ερχομουν με το φραπογαλο στο χερι βλεπω εναν μουναρο με γυαλακια γκαβομαρας και κολαν κολαση στην εισοδο που κοντεψα να σκοτωθω στα σκαλοπατια
πιανω μπλα μπλα και μου λεει οτι νοικιασε ενα διαμερισμα στην πολυκατοικια
ολα τα στραβα σε εμανα θα τυχουν ρε πουστη μου
διαφωνω...η επιθετικη προσεγγιση ειναι καλυτερηναι καταλαβαινω αλλα ζητα το ποιο ευγενικα ρε ρεζ...στην αρχη τουλαχιστον μεχρι να γνωριστητε
μαλακια εκανα που βγηκα απο το σπιτι καλα ημουν μεσα απο το πρωτο λοκνταουν μεχρι σημεραναι καταλαβαινω αλλα ζητα το ποιο ευγενικα ρε ρεζ...στην αρχη τουλαχιστον μεχρι να γνωριστητε
κανε σχεση , σου λειπει μαι σχεση να δωσει χρωμα στην ζωη σουμαλακια εκανα που βγηκα απο το σπιτι καλα ημουν μεσα απο το πρωτο λοκνταουν μεχρι σημερα
αλλα γαμηθηκαν ολα τωρα που αποχωρησα και δεν γραφω πια εδω και κατι επρεπε να κανω να περασει η ωρα
τελος του μηνος που θα μπει το ελαχιστο εγγυημενο εισοδημακανε σχεση , σου λειπει μαι σχεση να δωσει χρωμα στην ζωη σου
Να την πας για ψαρακι στην Περαια , με 10 ευρω θα φατε του σκασμου και θα παρετε και ρεστα
πως να κανει ρε νιπλη??? σημερα ηρθε η κοπελα απο κατω και θελει να παει να της χυσει τα γυαλιακανε σχεση , σου λειπει μαι σχεση να δωσει χρωμα στην ζωη σου
Να την πας για ψαρακι στην Περαια , με 10 ευρω θα φατε του σκασμου και θα παρετε και ρεστα
ε αυτο δεν μετράει σαν ξεκίνημα σχεσης ?πως να κανει ρε νιπλη??? σημερα ηρθε η κοπελα απο κατω και θελει να παει να της χυσει τα γυαλια
Τα τζαμια ειπε ρε μπρο, μπορει να αποφασισε να δουλεψει σε εταιρεια καθαρισμου και να τα χυσει αζαξ.πως να κανει ρε νιπλη??? σημερα ηρθε η κοπελα απο κατω και θελει να παει να της χυσει τα γυαλια
Μήπως ο μουτσινάς είναι γκέι; Αλλιώς ασέξουαλ θα είναι γιατί δεν διάβασα κάτι να στέλνει εξώδικα αριστερά και δεξιά ώστε να μην μιλάει ο κόσμος για την προσωπική του ζωή.Ίσως να είναι και η πρώτη φορά που ο Μουτσινάς θα πηδήξει.
Μήπως ο μουτσινάς είναι γκέι; Αλλιώς ασέξουαλ θα είναι γιατί δεν διάβασα κάτι να στέλνει εξώδικα αριστερά και δεξιά ώστε να μην μιλάει ο κόσμος για την προσωπική του ζωή.
Φαίνεται καλός άνθρωπος, λίγο θηλυπρεπίζει αλλά θα μου πει κανείς τι με νοιάζει, μικρά παιδάκια να μην γαμάει ή ζωάκια και δεν πάει να κάνει και αρχαιορωμαϊκά όργια και μπιντιεζεμ τύπου κινκ.κομ
Σκατας ειναι , γαμημενος σαπιος χωρις καμια αισθηση του χιουμορσκατοπουστας ειναι
και στην ψυχη τρις-σκατοπουστας