ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.075
- Πόντοι
- 5.006
Όχι ρε στείλε viberΈφαγε σουτια ο μλκ μου??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι εντάξει μια χαρα τώρα όλα οκτόσο δύσκολα το πέρασε?
Όχι ρε στείλε viberΈφαγε σουτια ο μλκ μου??
Όχι εντάξει μια χαρα τώρα όλα οκτόσο δύσκολα το πέρασε?
Σιγά μην χρεώσω το viber για ΜΠΟΥΣΤΗ!Όχι ρε στείλε viber
Σε γαμησε ο Σάββιντι ούτε δωρεάν δε στέλνειςΣιγά μην χρεώσω το viber για ΜΠΟΥΣΤΗ!
Τη γαμιολαΡε τον μπουστη το μπουχο
Κακόχρονο νά 'χεις.
Τωρα που κλεινουν την μαλαματινα να δω τι θα κανει ο καριοληςΤη γαμιολα
Ναι ο μπουστηςΤωρα που κλεινουν την μαλαματινα να δω τι θα κανει ο καριολης
Tokyo Drift στο σταρ στις 10
χαιροντουσαν οταν την πηρε η Μαντις ... αλλα ο νιπλακος τα ηξερε τι θα γινειΤωρα που κλεινουν την μαλαματινα να δω τι θα κανει ο καριολης
με αυτα που βλεπεις δεν προκειται να ριξεις το μουνετο ΠΟΤΕ !! εγω απλα σε ενημερωνω σαν καλος φιλος σουTokyo Drift στο σταρ στις 10
λες να της πω να ανεβει πανω να δουμε τιποτα ψαγμενο? εξυπνη μου φανηκε (για γυναικα)με αυτα που βλεπεις δεν προκειται να ριξεις το μουνετο ΠΟΤΕ !! εγω απλα σε ενημερωνω σαν καλος φιλος σου
ΜΗΝ ΤΗΣ ΒΑΛΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΖΟΜΠΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!λες να της πω να ανεβει πανω να δουμε τιποτα ψαγμενο? εξυπνη μου φανηκε (για γυναικα)
να ευχεσαι να ειναι βλημα ορθιο ..λες να της πω να ανεβει πανω να δουμε τιποτα ψαγμενο? εξυπνη μου φανηκε (για γυναικα)
το πολύ πολύ να δείτε τσάτουρμπέιτ αν δεν έχει τίποτα καλύτερο...λες να της πω να ανεβει πανω να δουμε τιποτα ψαγμενο? εξυπνη μου φανηκε (για γυναικα)
ο μαλακας θα τραυλιζει απο τον φόβο τουτο πολύ πολύ να δείτε τσάτουρμπέιτ αν δεν έχει τίποτα καλύτερο...