Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.390
- Πόντοι
- 12.756
ναι αμε , σε στελνω αν θες , αλλα εδω σε μενα κοντα θα ερθεις , να ερχομαι να στα κανω πουτανα ολαεχεις κονε?
ναι αμε , σε στελνω αν θες , αλλα εδω σε μενα κοντα θα ερθεις , να ερχομαι να στα κανω πουτανα ολαεχεις κονε?
Αλλαγή καριέρας φίλε βάρο?εχεις κονε?
τιμουλα?ναι αμε , σε στελνω αν θες , αλλα εδω σε μενα κοντα θα ερθεις , να ερχομαι να στα κανω πουτανα ολα
γιατι ρε μλκ τα τυρια με τι θα τα σπαω,σφυροκαλεμο και τροχος.Αλλαγή καριέρας φίλε βάρο?
Τέρμα το σφυροκάλεμο, οι πένσες και τα πολύμετρα?
δεν εχει ρε μαλακα τιμή αυτο που θα κανεις , θα εξυπηρετεις τον κοσμακη , λειτουργημα ειναιτιμουλα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
γιατι ρε μλκ τα τυρια με τι θα τα σπαω,σφυροκαλεμο και τροχος.
θα ερχεται και φιλος αθηναιος και θα του δινω ροκφορ σε τιμη φετας.δεν εχει ρε μαλακα τιμή αυτο που θα κανεις , θα εξυπηρετεις τον κοσμακη , λειτουργημα ειναι
αυτα κανονισε τα εσυ με τον υπευθυνο , μην με μπλεκεις , εγω θα σε χωσω μονο , απο εκει και μετα εισαι μονος σουθα ερχεται και φιλος αθηναιος και θα του δινω ροκφορ σε τιμη φετας.
θα ερχεται και φιλος αθηναιος και θα του δινω ροκφορ σε τιμη φετας.
Κανένα καλό τυρί και αλλαντικά από Μύκονο-Τήνο κ σία φέρεθα ερχεται και φιλος αθηναιος και θα του δινω ροκφορ σε τιμη φετας.
δεν τρωω μουχλες. δεν ξερω τιμες. αλλα ειπα σοκφορ αυτομε την πρασινη μουχλα.Ροκφόρ γνήσιο όμως. Γιατί το "μπλε τυρί" Δανίας είναι πολύ φθηνότερο από τη φέτα.
οχι φιλε μπιρλα ειπαμε τελοςτο πηρες αποφαση???δεν θα ξαναγυρισεις?
για ποιο λόγο ;αποχωρω και απο το τσατουρμπειτ τελικα
οχι φιλε μπιρλα ειπαμε τελος
νταξει μου λειπει λιγο το φορουμ τωρα που δεν μπαινω καθολου ουτε σαν επισκεπτης αλλα τωρα το ειπα...τελος
κατσε ρε φιλε ρεζ...δε βλεπεις τι σου ποσταρω για να σε δελεασω να μεινεις?αποχωρω και απο το τσατουρμπειτ τελικα
δεν βρισκω τιποτα καλο σημερα και αγανακτησα στο ριφρεςγια ποιο λόγο ;
δεν γινεταικατσε ρε φιλε ρεζ...δε βλεπεις τι σου ποσταρω για να σε δελεασω να μεινεις?
δεν βρισκω τιποτα καλο σημερα και αγανακτησα στο ριφρες
δεν γινεται
παω να παρω εναν καφε και να συνεχισω την μερα μου μακρια απο το νετ
δεν υπαρχει ζωη εξω απο αυτο το σαητ , ΠΑΡΤΟΑΠΟΦΑΣΗδεν βρισκω τιποτα καλο σημερα και αγανακτησα στο ριφρες
δεν γινεται
παω να παρω εναν καφε και να συνεχισω την μερα μου μακρια απο το νετ