Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.432
- Πόντοι
- 12.756
Βάλε και ένα ΑΦΜ να ξέρουμε με το έχουμε να κάνουμε ...birla Είσαι έτοιμος να κάνω ολοκληρωμένη παρουσίαση;
Βάλε και ένα ΑΦΜ να ξέρουμε με το έχουμε να κάνουμε ...birla Είσαι έτοιμος να κάνω ολοκληρωμένη παρουσίαση;
Αυτή είναι του μπιρλα. Μην μου χαλάς την δουλειά. Σε σένα έχω στείλει το Λιζάκι.Βάλε και ένα ΑΦΜ να ξέρουμε με το έχουμε να κάνουμε ...
Για να πω του Μπιρλα ρωτάωΑυτή είναι του μπιρλα. Μην μου χαλάς την δουλειά. Σε σένα έχω στείλει το Λιζάκι.
Θα το κανονίσω προσωπικά μαζί του.Για να πω του Μπιρλα ρωτάω
Επειδή λείπει τώρα , πες μου εμέναΘα το κανονίσω προσωπικά μαζί του.
Έχω υπομονήΕπειδή λείπει τώρα , πες μου εμένα
Γαϊδουρινή?Έχω υπομονή
Και ακόμα περισσότερη.Γαϊδουρινή?
Τι τσίμπησες?Και ακόμα περισσότερη.
Δυο σαντουιτσάκια.Τι τσίμπησες?
Λειπει κι ο μισθωτος να κραταει τα μποσικα.Λογικα θα εχει αδεια,μολις ξαναπιασει δουλεια 24 ωρες το 24ωρο εδω θα ειναιμεσημερακι προς απογευμα κανει κοιλια το νημα ..
Πρεπει οι απογευματινοι να ερχονται πιο νωρις απο αυριο τυποι , δεν γινεται να χανει κόσμο το μαγαζι επειδη εβγαλε πουτανα ταο προγραμμα βαρδιών ο Αγιος
α μπραβο , εχουμε και τις αποχωρήσεις , ποιος ειναι μέλος ασφαλείας ; σε τετοιες περιπτωσεις , εβαλε κανεναν ο Αγιος ή στα αρχιδια του και αυτο ; πηρε ενα σκυλο και εχει κανει το νημα πουτανανταξει ειμαστε και μειον 1 γιατι σταματησα να γραφω και αποχωρισα οριστικα το πρωι
Και νομιζω δεν τον πηρε,του τον φορτωσανεα μπραβο , εχουμε και τις αποχωρήσεις , ποιος ειναι μέλος ασφαλείας ; σε τετοιες περιπτωσεις , εβαλε κανεναν ο Αγιος ή στα αρχιδια του και αυτο ; πηρε ενα σκυλο και εχει κανει το νημα πουτανα
δεν εχουμεα μπραβο , εχουμε και τις αποχωρήσεις , ποιος ειναι μέλος ασφαλείας ; σε τετοιες περιπτωσεις , εβαλε κανεναν ο Αγιος ή στα αρχιδια του και αυτο ; πηρε ενα σκυλο και εχει κανει το νημα πουτανα
ναι ,, γιατι τον ειδαν οτι τα φερνει βολτα με τις δικες του υποχρεωσεις και ειπαν ας του δωσουμε και ενα σκυλο ... εδω το νημα και το εχει κανει πουτανα , εμας να ρωταγαν αυτοι που του εδωσαβ τον σκυλο να τους λεγαμεΚαι νομιζω δεν τον πηρε,του τον φορτωσανε
Πεταει το νημα, ΠΕΤΑΕΙ.ναι ,, γιατι τον ειδαν οτι τα φερνει βολτα με τις δικες του υποχρεωσεις και ειπαν ας του δωσουμε και ενα σκυλο ... εδω το νημα και το εχει κανει πουτανα , εμας να ρωταγαν αυτοι που του εδωσαβ τον σκυλο να τους λεγαμε
Πεταει το νημα, ΠΕΤΑΕΙ.