Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
μαλάκας εισαι ;;; για να το δουν οι αλλοι και δεν μπουν μην χαλασει το στριμ απο το κοσμο
μου μπηκαν περιεργες ιδεες τωρα και τα μιλφονια δεν τα γουσταρω γενικα αλλα αυτο φυσαειμαλάκας εισαι ;;; για να το δουν οι αλλοι και δεν μπουν μην χαλασει το στριμ απο το κοσμο
ειναι πολυ δυνατο αυτο ρε τυπε , σωματαραμου μπηκαν περιεργες ιδεες τωρα και τα μιλφονια δεν τα γουσταρω γενικα αλλα αυτο φυσαει
κατσε να δω τα κρεοπωλεια της πολης αν εχουν τιποτα παρομοιο να ψωνισω
μουναρα ειναι ΜΟΥΝΑΡΑειναι πολυ δυνατο αυτο ρε τυπε , σωματαρα
η αλλη η παλιά μου έλειψε ... έχεις κάνα νέο της ; τα κινητά τα πηρε τελικά ; εχω μια αγώνία τι να έγινε το κορίτσιμουναρα ειναι ΜΟΥΝΑΡΑ
χαλια εγινε σημερα το πρωι ητανη αλλη η παλιά μου έλειψε ... έχεις κάνα νέο της ; τα κινητά τα πηρε τελικά ; εχω μια αγώνία τι να έγινε το κορίτσι
αμα κανει σοου στειλε λινκ , θελω να δω πως εγινε το τσοκαροχαλια εγινε σημερα το πρωι ηταν
εκανε ροζ τσουλουφια εβγαλε τα φρυδια της σαν κλοουν (μαλλον καμια φιλη της την γαμησε απο ζηλια) και εβαλε κατι χειλαρες σαν ροφος
εκει που ειχες ενα μουνι χαι κλας με 3 κινησεις εγινε 3-4ρτη κιουσπα
ναι δες και πεςαμα κανει σοου στειλε λινκ , θελω να δω πως εγινε το τσοκαρο
@Νίπλης ελα να σχολιασουμε φωτο ζαχαρεας
εδω σπιτι μας ειμαστε δεν χρειαζεται να τρεχουμε και στα ξενα νηματα να μας κραζουν κιολας οι σερβιετες
στην αλλη με το ονομα που θυμιζει επιδομα του κουλη γυροφερνειΠάει! Τον χάσαμε αυτόν! Αφέθηκε στην κωλάρα της Τζοάννα.
eλα μπρο μου , οπως βλεπεις αγνοω μηνυμα Αγιου που παει να βαλει φωτιες στο νημα ...@Νίπλης ελα να σχολιασουμε φωτο ζαχαρεας
εδω σπιτι μας ειμαστε δεν χρειαζεται να τρεχουμε και στα ξενα νηματα να μας κραζουν κιολας οι σερβιετες
στην αλλη με το ονομα που θυμιζει επιδομα του κουλη γυροφερνει
εχεις μηπως ενα περιπου το ιδιο?
Ακριβώς το ίδιο; Αν θα βρω θα το κρατήσω για σένα.