baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
ρε αρχιδι οταν σου στελνουν πμ να βοηθας τον κοσμο.μου κανουν παραπονα για σενα.ελα στην Ραλλη ο Μπαρος μοιραζει βιντεακια
ρε αρχιδι οταν σου στελνουν πμ να βοηθας τον κοσμο.μου κανουν παραπονα για σενα.ελα στην Ραλλη ο Μπαρος μοιραζει βιντεακια
ρε αρχιδι οταν σου στελνουν πμ να βοηθας τον κοσμο.μου κανουν παραπονα για σενα.
Paidia έχουμε και δουλειέςΚατι εχει παιχτεί με αυτον αλλά ποτέ δεν καταλαβα επακριβως τι
περιεργος αλεξ.Paidia έχουμε και δουλειές
Δηλαδη οταν ειχες 200.000 ποσταρισματα ησουν ανεργος?Paidia έχουμε και δουλειές
Το σάιτ είναι για τον πουτσο όπως και οι διαχειριστές μόνο για την κονομα εμείς ότι ήταν να δώσουμε δώσαμε δεν πήραμε τίποτα ποτέ το μόνο που πήρα είναι και ευτυχώς ο σεβασμός κάποιων συναγωνιστων που ξέρουν ότι εγώ ότι έγραφα ήταν αληθινές κριτικές με αλήθινες κοπέλες και αληθινά λεφτά επίσηςΓιατι αραγες....
Καλή ερώτηση....απλά τώρα έχω περισσότερες δουλειές και περισσότερα λεφτά από κάτι αντμινς εδώ της πλακαςΔηλαδη οταν ειχες 200.000 ποσταρισματα ησουν ανεργος?
Καλή ερώτηση....απλά τώρα έχω περισσότερες δουλειές και περισσότερα λεφτά από κάτι αντμινς εδώ της πλακας
Τι κανεις εσύ σαρδαναπαλε;Η γωνιά του άσχετου να το ονομάσετε.
Εννοεις οτι καποιοι βγαζουν λεφτα εδω μεσα?Το σάιτ είναι για τον πουτσο όπως και οι διαχειριστές μόνο για την κονομα εμείς ότι ήταν να δώσουμε δώσαμε δεν πήραμε τίποτα ποτέ το μόνο που πήρα είναι και ευτυχώς ο σεβασμός κάποιων συναγωνιστων που ξέρουν ότι εγώ ότι έγραφα ήταν αληθινές κριτικές με αλήθινες κοπέλες και αληθινά λεφτά επίσης
Δεν θέλω να σε σοκαρω το ήξερα και πριν 12 χρόνιαΕννοεις οτι καποιοι βγαζουν λεφτα εδω μεσα?
Και γιατι το μαθαινω μετα απο 12 χρονια?
αν ειχες δεχθει τη θεση του γουεμπ ντιδελοπμεντερ θα το ηεξρες νωριτερα.Εννοεις οτι καποιοι βγαζουν λεφτα εδω μεσα?
Ψέματα λένε...σαν τις αυξήσεις στο ρεύμα ένα πράγμα....Εννοεις οτι καποιοι βγαζουν λεφτα εδω μεσα?
παντου ειμαστε ΟΛΟΙ αναλωσιμοι...πολυ απλαΈνα μόνο ήθελα να ξέρω η κάθε καριολιτσα που για χάρη του ο Αντισθένης με μπαναρε που είναι σήμερα;γιατί εγώ εδώ είμαι πάντως άλλο αν δεν ασχολούμαι με το αντικείμενο .....ρεντικολο διαχειριστης παρωδία αγομενος και φερόμενος από μαλακες κόλακες και αυλικούς σφουγγοκωλαριους
Α, μια και το ειπεςΨέματα λένε...σαν τις αυξήσεις στο ρεύμα ένα πράγμα....
γιατι ρε αλεξουκο;αφου και εκει ψεμματα εγραφα εσυ ησουν οκΑ, μια και το ειπες
Τις επομενες ημερες περιμενω λογαριασμο
Αν εξαφανισθω θα εχω παθει εγκεφαλικο
Καλα, μην γινεστε Ξανθοπουλοι γιατι βαριεμαιπαντου ειμαστε ΟΛΟΙ αναλωσιμοι...πολυ απλα
πριν παθεις εγκεφαλικο κανε ενα καλο μπουκαρε στη βουλη με εκρηκτικα.Α, μια και το ειπες
Τις επομενες ημερες περιμενω λογαριασμο
Αν εξαφανισθω θα εχω παθει εγκεφαλικο