Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Ναι!!!Πληρωσες? Η ΔΕΗ εχει αναγκες
Για αυτό πρέπει να βοηθήσεις κι εσύ...
Ναι!!!Πληρωσες? Η ΔΕΗ εχει αναγκες
Εννοεις οτι καποιοι βγαζουν λεφτα εδω μεσα?
Και γιατι το μαθαινω μετα απο 12 χρονια?
Εγω δεν ειμαι μεγιστάναςΝαι!!!
Για αυτό πρέπει να βοηθήσεις κι εσύ...
οι ασφάλειες στο ρολόι της ΔΕΗ για ποιον λόγο μπορεί να πέφτουν και μάλιστα επανειλημμένα?αλεκος εχει πειραξει τα ρολογια με κρατικη εντολη. φοβαμαι μην του εχουν χορηγησει και την εκπτωση εργαζομενου δεη.
Είσαι μεγαλοδικηγόρος.Εγω δεν ειμαι μεγιστάνας
Καποιος τις κατεβαζειοι ασφάλειες στο ρολόι της ΔΕΗ για ποιον λόγο μπορεί να πέφτουν και μάλιστα επανειλημμένα?
όχι, καμιά σχέση.Καποιος τις κατεβαζει
Καποιος τις κατεβαζειοι ασφάλειες στο ρολόι της ΔΕΗ για ποιον λόγο μπορεί να πέφτουν και μάλιστα επανειλημμένα?
πες ρε κάποιους πιθανούς λόγους, αλλιώς θα πάρω ΔΕΔΔΗΕ και τους πω για σένα ότι τις κατεβάζεις...Καποιος τις κατεβαζει
παμε το ρολοι εχει αυτοματες ασφαλειες ο πινακας σου τι ασφαλειες εχει?όχι, καμιά σχέση.
για κάποιον λόγο πέφτουν σε ένα πολύ συγκεκριμένο ρολόι.
Τύπε και σε μενα πεφτανε οι ασφαλειες καθε τοσο, εφερα τεχνικους, τιποτα δεν βρισκανε, ωσπου παραμονεψα ενα απογευμα και ειδα ενα πιτσιρικι να ανοιγει το ντουλαπι με τα ρολογια και να κατεβαζει την ασφαλειαόχι, καμιά σχέση.
για κάποιον λόγο πέφτουν σε ένα πολύ συγκεκριμένο ρολόι.
Καίγονται οι ασφάλειες εννοείς;πες ρε κάποιους πιθανούς λόγους, αλλιώς θα πάρω ΔΕΔΔΗΕ και τους πω για σένα ότι τις κατεβάζεις...
ο αθηναιος ηταν.Τύπε και σε μενα πεφτανε οι ασφαλειες καθε τοσο, εφερα τεχνικους, τιποτα δεν βρισκανε, ωσπου παραμονεψα ενα απογευμα και ειδα ενα πιτσιρικι να ανοιγει το ντουλαπι με τα ρολογια και να κατεβαζει την ασφαλεια
Οταν το αρπαξα απο το μαλλι πρεπει να ξεχασε και το ονομα του απο την τρομαρα, ακομη τρεχει και φυσικα δεν ξαναειχα προβλημα
κατσε και διαβαζε θα μαθεις μπαλιτσα.Καίγονται οι ασφάλειες εννοείς;
πέφτουν οι αυτόματοι εντός του ρολογιού.Καίγονται οι ασφάλειες εννοείς;
ο πίνακας έχει με την σειρά που τα γράφω, μετά το ρολόι: 3πολικό διακόπτη ισχύος, ρελαί διαφυγής, τήξεως.παμε το ρολοι εχει αυτοματες ασφαλειες ο πινακας σου τι ασφαλειες εχει?
τηξεως
αυτοματες
το ρολοι εχει ασφαλεια πχ 40α αυτοματη στον πινακα δεν πρεπει να εχεις τηξεως γιατι εχει ανοχες,επισης αν εχεις αυτοματη πρεπει να εισαι ενα ποσοστο μικροτερο για να μην πεφτει του ρολογιου δλδ 32α.
Παραθέτεις τον αλπούλα βρε καημένε μπας και βρεις συμπαράσταση;Ώπα, μας θυμήθηκε κι ο μπαρόκ. Είχε εξαφανιστεί μετά το άδειασμα που είχε φάει μέχρι κι από τους φίλους του στο νήμα, που πεταγόταν σαν το παπάρι στα πουτανοθρεντ
θέλω απλώς μια πιθανή ερμηνεία, πριν τον ξηλώσω και τον φτιάξω από την αρχή.Το μπου ειναι μαγικο. Καποτε η Ναομι εψαχνε τεχνικο να της φτιαξει το πλυντηριο, σημερα ενας αλλος ζηταει συμβουλες για τις ασφαλειες που πεφτουνε, ολα τα λυνουμε εδω
Ολο το μπου με κομμενη την ανασα περιμενει να δει αν ο μπαρος θα δωσει λυσηθέλω απλώς μια πιθανή ερμηνεία, πριν τον ξηλώσω και τον φτιάξω από την αρχή.
τέτοιο πρόβλημα είναι περίεργο.
Τι κανεις εσύ σαρδαναπαλε;