athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.272
- Πόντοι
- 12.756
ελα ρε γιατι το λες αυτοΑρχιδια δεν έχει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
ελα ρε γιατι το λες αυτοΑρχιδια δεν έχει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
ο εξασθενης ειναι προς αποσυρση,τρεχει στο νημα με τα ζαχαροπλαστεια και ξερογλυφεται με περιγραφες απο γαλακτομπουρεκα.Δεν μπορεί, ο Αντισθένης του έχει βάλει χρονοχρέωση........![]()
Κατι εχει παιχτεί με αυτον αλλά ποτέ δεν καταλαβα επακριβως τιεσυ ρε παπαρα γιατι δεν μπαινεις να καυλαντιζουμε οπως παλια;
τωρα που την βρηκα τη γλιτσα θα ξεσπαθωσω α ρε και να εμπαινε και ο κοσμακος.ελα ρε γιατι το λες αυτο
πολυ παλια ιστοριαΚατι εχει παιχτεί με αυτον αλλά ποτέ δεν καταλαβα επακριβως τι
λειπει απο το σαι πολυτωρα που την βρηκα τη γλιτσα θα ξεσπαθωσω α ρε και να εμπαινε και ο κοσμακος.![]()
Γιατι αραγες....αυτοι οι πορνορεπορτερ δεν κρατουσαν πολυ γενικα
ηταν αναλωσιμοι![]()
θα μου στειλεις βιδεο βαρε?ρε αρχιδια μονο εγω εχω πμ και ακολουθους για βιντεο ραλλη?![]()
εμενα μου στελνουν κατι αγνωστοι οτι ναναιρε αρχιδια μονο εγω εχω πμ και ακολουθους για βιντεο ραλλη?![]()
εαν έχεις την ευγενή καλοσύνη και σε μένα το video φιλαράκιρε αρχιδια μονο εγω εχω πμ και ακολουθους για βιντεο ραλλη?![]()
θα μου στειλεις βιδεο βαρε?
μονο με πμ δημοσια δεν κανω κινησεις προσεχω.εαν έχεις την ευγενή καλοσύνη και σε μένα το video φιλαράκι
σκεφτομαι ακομα...θελω να ειναι ΠΟΛΥ ποιοτικο...
κατι σε βραδιες ποιησης,κριτικες ταινιων,γευσιγνωσιες...
οχιΗ γωνιά του άσχετου να το ονομάσετε.![]()
Τι όχι ρε...
ελα στην Ραλλη ο Μπαρος μοιραζει βιντεακιαΤι όχι ρε...
Εδώ οι περισσότεροι δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την Τόσκα του Πουτσίνι, από την πούτσα του Τοσκανίνι, και το παραφλού από το σωβινιόν μπλανκ...
Τρέχω (που λέει ο λόγος).ελα στην Ραλλη ο Μπαρος μοιραζει βιντεακια