You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 168K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Νίκι έχεις βάλει μποτ να απαντάει;
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Ρε παιδιά είπε τίποτα ο Μητσοτάκης για τους λοατκι ή τσάμπα περίμενε η Νίκι;
τυπε ποσο ασχημα σε εχω κανει να νιωσεις? το ποσο χρονο εχεις χασει με τοσα κακοφτιαγμενα ψευτικα ποστ επειδη σε ειπα γερο, κοντο, πουτανοπαρακαλετη και σιχαμενο γιατι γλωσσοφιλάς πουτανες με cim με ξεπερναει.Ρε παιδιά είπε τίποτα ο Μητσοτάκης για τους λοατκι ή τσάμπα περίμενε η Νίκι;
επισης που σκατα βρισκεις τοσες φωτο με τραβελια και πως εισαι τοσο ανορθογραφος σα να μην τελειωσες δημοτικο?
νομιζω αυτο συνοψιζει γιατι σου εχω γαμησει τα ονειραοποτε θα κανω αυτο κοπυ πειστ σαν απαντηση σε ολα γτ βαριεμαι να γραφω
αν σε κανει καποιος ριπορτ δεν θα ειμαι εγω να ξερεις γτ καταλαβαινω οτι εισαι καθυστερημενος αλλα εχεις αρχισει να σπαμμαρεις 100 νηματα στα οποια δεν συμμετεχω καν οποτε θα το κανουν οι αλλοι φανταζομαι.
Τελευταία τροποποίηση:
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
Έλα καπελια ... ψάχνεις κάτι να γλύψεις....
Μετά τη γλυφοκωλαδα στον Άγιο...
Νίκι ελπίζω να όταν μπαίνεις στο νήμα να φοράς πάνα...
Τι όρεξη για πούτσες είναι αυτή που έχετε πρωινιάτικα;
τα παραπονα για τις πουτσες στον τρομπαδουρο αποκλειστικα πλεον εγω κειμενο ποσταρωΤι όρεξη για πούτσες είναι αυτή που έχετε πρωινιάτικα;
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
τα παραπονα για τις πουτσες στον τρομπαδουρο αποκλειστικα πλεον εγω κειμενο ποσταρω
Εσάς τώρα ποιός σας παρέθεσε και πετάγεστε σαν τον εμετό;
γτ οι πουτσες που ποσταρει ο τρομπαδουρος στοχευουν εμεναΕσάς τώρα ποιός σας παρέθεσε και πετάγεστε σαν τον εμετό;
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
καποτε οδηγησα ενα τετοιο αμαξι με 385 αλογα maserati μην ξεροντας πως οδηγειται με διπλωσε μεσα στην παραλιακη ....μιλωντας με τον ιδιοκτητη του μου ειπε πως πρεπει να οδηγηται ...αυτα τα αυτοκινητα στο χερι ενος ασχετου ειναι πραγματικα σαν να εισαι ζωσμενος με εκρηκτικαΕννοείται ότι χρειάζονται μαθήματα για να οδηγήσεις τέτοιο αυτοκίνητο.
ioannisdebu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.561
- Πόντοι
- 456
έτσι είναι όπως τα λεςκαποτε οδηγησα ενα τετοιο αμαξι με 385 αλογα maserati μην ξεροντας πως οδηγειται με διπλωσε μεσα στην παραλιακη ....μιλωντας με τον ιδιοκτητη του μου ειπε πως πρεπει να οδηγηται ...αυτα τα αυτοκινητα στο χερι ενος ασχετου ειναι πραγματικα σαν να εισαι ζωσμενος με εκρηκτικα
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
παιχτη δεν γαμας που δεν γαμας δεν πας για ψαρεμα τουλαχιστον να φερεις τιποτα κανα ψαρακιτα παραπονα για τις πουτσες στον τρομπαδουρο αποκλειστικα πλεον εγω κειμενο ποσταρω
τυπε σιγουρα γαμαω περισσοτερο απο σενα που εισαι τοσο ναυαγιο και εχεις το κανονικο σου ονομα στο μπου οποτε αν μπορεις φερε εσυ κανα ψαρι αλλα ελπιζω να μην σε πιασει η μεση σουπαιχτη δεν γαμας που δεν γαμας δεν πας για ψαρεμα τουλαχιστον να φερεις τιποτα κανα ψαρακι
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
να προσεχεις μην σκισεις καμμια ζαρτιερα τελειωμενετυπε σιγουρα γαμαω περισσοτερο απο σενα που εισαι τοσο ναυαγιο και εχεις το κανονικο σου ονομα στο μπου οποτε αν μπορεις φερε εσυ κανα ψαρι αλλα ελπιζω να μην σε πιασει η μεση σου
τυπε δεν ασχοληθηκα εγω μαζι σου. ο τρομπαδουρος εχει φτιαξει 100 ψευτικα ποστ για να ξεπλυνει τη ντροπη του. βαλτα με καποιον αλλο καλυτερανα προσεχεις μην σκισεις καμμια ζαρτιερα τελειωμενε
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ακου τι σου λεω πολυ φιλικα ....μην ασχοληθεις ξανα μαζι μου μην με ξαναβρισεις ....τα τραβελια σου να τα πας αλλου τελειωμενετυπε δεν ασχοληθηκα εγω μαζι σου. ο τρομπαδουρος εχει φτιαξει 100 ψευτικα ποστ για να ξεπλυνει τη ντροπη του. βαλτα με καποιον αλλο καλυτερα
εσυ ασχοληθηκες ρε μπετοστοκε μπαρμπα.ακου τι σου λεω πολυ φιλικα ....μην ασχοληθεις ξανα μαζι μου μην με ξαναβρισεις ....τα τραβελια σου να τα πας αλλου τελειωμενε
τωρα προφανως για να εχεις κανονικο ονομα στο μπου και 30κ ποστ καταλαβαινω οτι εχεις καποιο νοητικο προβλημα (αν και φαινεται με το οτι ισως πιστεψες τα ποστ τρομπαδουρου) οποτε δεν σε ξαναβριζω. αλλα και να το εκανα τα αρχιδια θα μου κλασεις
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
απλος θα στα βαλω στο στομα ....εσυ ασχοληθηκες ρε μπετοστοκε μπαρμπα.
τωρα προφανως για να εχεις κανονικο ονομα στο μπου καταλαβαινω οτι εχεις καποιο νοητικο προβλημα (αν και φαινεται με το οτι ισως πιστεψες τα ποστ τρομπαδουρου) οποτε δεν σε ξαναβριζω. αλλα και να το εκανα τα αρχιδια θα μου κλασεις
ναι τυπε μαλιστα. τασος καριπιδης ονομα στο μπου. τρεμω τωρα.....απλος θα στα βαλω στο στομα ....
απλως οχι απλος ρε αγραμματο σκουπιδι....
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
οκ οκ καλη συνεχεια και να προσεχεις τις πουτσες που τρως αντρακλαναι τυπε μαλιστα. τασος καριπιδης ονομα στο μπου. τρεμω τωρα.....
απλως οχι απλος ρε αγραμματο σκουπιδι....
αυτες που τρωω στη φαντασια και στα ψευτικα ποστ του τρομπαδουρουοκ οκ καλη συνεχεια και να προσεχεις τις πουτσες που τρως αντρακλα
κριμα τυπε η μαγκια σου πολυ γρηγορα τελειωσε
τασος καριπιδης στο μπου θα προσεχω πολυ απο εδω και περα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 21K