Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.749
Πόντοι
456
:think:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Ρε παιδιά είπε τίποτα ο Μητσοτάκης για τους λοατκι ή τσάμπα περίμενε η Νίκι; :undecided: :undecided::undecided:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Ρε παιδιά είπε τίποτα ο Μητσοτάκης για τους λοατκι ή τσάμπα περίμενε η Νίκι; :undecided: :undecided::undecided:
τυπε ποσο ασχημα σε εχω κανει να νιωσεις? :2funny: το ποσο χρονο εχεις χασει με τοσα κακοφτιαγμενα ψευτικα ποστ επειδη σε ειπα γερο, κοντο, πουτανοπαρακαλετη και σιχαμενο γιατι γλωσσοφιλάς πουτανες με cim με ξεπερναει.
επισης που σκατα βρισκεις τοσες φωτο με τραβελια και πως εισαι τοσο ανορθογραφος σα να μην τελειωσες δημοτικο:confused:?

νομιζω αυτο συνοψιζει γιατι σου εχω γαμησει τα ονειρα:fuck1:οποτε θα κανω αυτο κοπυ πειστ σαν απαντηση σε ολα γτ βαριεμαι να γραφω:sunglasses:
αν σε κανει καποιος ριπορτ δεν θα ειμαι εγω να ξερεις γτ καταλαβαινω οτι εισαι καθυστερημενος:) αλλα εχεις αρχισει να σπαμμαρεις 100 νηματα στα οποια δεν συμμετεχω καν οποτε θα το κανουν οι αλλοι φανταζομαι.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Έλα καπελια ... ψάχνεις κάτι να γλύψεις.... :tooth: :tooth: :tooth:
Μετά τη γλυφοκωλαδα στον Άγιο...
Νικι γουστα.png

Νίκι ελπίζω να όταν μπαίνεις στο νήμα να φοράς πάνα... :confused: :confused: :confused:
Νικι ρηξη πρωκτου.png

Τι όρεξη για πούτσες είναι αυτή που έχετε πρωινιάτικα; :confused:

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Εννοείται ότι χρειάζονται μαθήματα για να οδηγήσεις τέτοιο αυτοκίνητο.
καποτε οδηγησα ενα τετοιο αμαξι με 385 αλογα maserati μην ξεροντας πως οδηγειται με διπλωσε μεσα στην παραλιακη ....μιλωντας με τον ιδιοκτητη του μου ειπε πως πρεπει να οδηγηται ...αυτα τα αυτοκινητα στο χερι ενος ασχετου ειναι πραγματικα σαν να εισαι ζωσμενος με εκρηκτικα

ioannisdebu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2020
Κριτικές
1
Like
3.561
Πόντοι
456
καποτε οδηγησα ενα τετοιο αμαξι με 385 αλογα maserati μην ξεροντας πως οδηγειται με διπλωσε μεσα στην παραλιακη ....μιλωντας με τον ιδιοκτητη του μου ειπε πως πρεπει να οδηγηται ...αυτα τα αυτοκινητα στο χερι ενος ασχετου ειναι πραγματικα σαν να εισαι ζωσμενος με εκρηκτικα
έτσι είναι όπως τα λες

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
τα παραπονα για τις πουτσες στον τρομπαδουρο αποκλειστικα πλεον :confused: εγω κειμενο ποσταρω :headbang2:
παιχτη δεν γαμας που δεν γαμας δεν πας για ψαρεμα τουλαχιστον να φερεις τιποτα κανα ψαρακι

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
παιχτη δεν γαμας που δεν γαμας δεν πας για ψαρεμα τουλαχιστον να φερεις τιποτα κανα ψαρακι
τυπε σιγουρα γαμαω περισσοτερο απο σενα που εισαι τοσο ναυαγιο και εχεις το κανονικο σου ονομα στο μπου :2funny: οποτε αν μπορεις φερε εσυ κανα ψαρι αλλα ελπιζω να μην σε πιασει η μεση σου :confused:

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
τυπε σιγουρα γαμαω περισσοτερο απο σενα που εισαι τοσο ναυαγιο και εχεις το κανονικο σου ονομα στο μπου :2funny: οποτε αν μπορεις φερε εσυ κανα ψαρι αλλα ελπιζω να μην σε πιασει η μεση σου :confused:
να προσεχεις μην σκισεις καμμια ζαρτιερα τελειωμενε

• Χαχα
Αντιδράσεις: nikg

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
να προσεχεις μην σκισεις καμμια ζαρτιερα τελειωμενε
τυπε δεν ασχοληθηκα εγω μαζι σου. ο τρομπαδουρος εχει φτιαξει 100 ψευτικα ποστ για να ξεπλυνει τη ντροπη του. βαλτα με καποιον αλλο καλυτερα:)

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
τυπε δεν ασχοληθηκα εγω μαζι σου. ο τρομπαδουρος εχει φτιαξει 100 ψευτικα ποστ για να ξεπλυνει τη ντροπη του. βαλτα με καποιον αλλο καλυτερα:)
ακου τι σου λεω πολυ φιλικα ....μην ασχοληθεις ξανα μαζι μου μην με ξαναβρισεις ....τα τραβελια σου να τα πας αλλου τελειωμενε

• Χαχα
Αντιδράσεις: nikg

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
ακου τι σου λεω πολυ φιλικα ....μην ασχοληθεις ξανα μαζι μου μην με ξαναβρισεις ....τα τραβελια σου να τα πας αλλου τελειωμενε
εσυ ασχοληθηκες ρε μπετοστοκε μπαρμπα. :confused:
τωρα προφανως για να εχεις κανονικο ονομα στο μπου και 30κ ποστ καταλαβαινω οτι εχεις καποιο νοητικο προβλημα (αν και φαινεται με το οτι ισως πιστεψες τα ποστ τρομπαδουρου) οποτε δεν σε ξαναβριζω. αλλα και να το εκανα τα αρχιδια θα μου κλασεις :2funny:

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
εσυ ασχοληθηκες ρε μπετοστοκε μπαρμπα. :confused:
τωρα προφανως για να εχεις κανονικο ονομα στο μπου καταλαβαινω οτι εχεις καποιο νοητικο προβλημα (αν και φαινεται με το οτι ισως πιστεψες τα ποστ τρομπαδουρου) οποτε δεν σε ξαναβριζω. αλλα και να το εκανα τα αρχιδια θα μου κλασεις :2funny:
απλος θα στα βαλω στο στομα ....

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
ναι τυπε μαλιστα. τασος καριπιδης ονομα στο μπου. τρεμω τωρα..... :confused:
απλως οχι απλος ρε αγραμματο σκουπιδι....
οκ οκ καλη συνεχεια και να προσεχεις τις πουτσες που τρως αντρακλα

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
οκ οκ καλη συνεχεια και να προσεχεις τις πουτσες που τρως αντρακλα