Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.665
Πόντοι
6.256
ηταν η μονη συνεντευξη στον κόσμο που αυτος που εδινε την συνεντευξη ηξερε τις απαντησεις και ο δημοσιογραφος δεν θυμοταν τις ερωτησεις...

εντωμεταξυ κατι θεματα οτι να ναι εντελως
Εφτασε μεχρι και στα ελληνοτουρκικα ...
φπα δεν μειωνει παντως , αυξηση θα δωσει τον Μαιο , δεν μπορει να πει ποσο αλλα θα ειναι πανω απο το 2% του Ιανουαριου ...με αυξησεις 5%+
Η πλακα ειναι οτι καποιες μερες πριν βγηκε καποιος απο ΝΔ που τον ρωτησαν γιατι δεν κανουν αυξησεις στους μισθους για να βοηθησουν το κοσμο με την ακριβεια , και απανταει οτι η αυξηση μισθων δεν καταπολεμα την ακριβεια αλλα την μεγαλωνει .. Τελικα ποιος εχει δικιο ..?
Τρομερη επιστημονικη αποψη...ειδαμε κιολας με τα μνημονια που πετσοκοψαν μισθους και συνταξεις ποσο επεσαν οι τιμες στα παντα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.419
Πόντοι
12.756
φιλαρακι θα δωσει αυξησεις 15% λεω εγω για την αγορα που παραπεει το εμποριο τι θα κανει??? πιπες με την μασελα
δεν σου μειωνει φΠΑ γιατι ξερει οτι οι εμποροι ειναι μουνια και θα τσιμπησουν την αυξηση υπερ τους..
Οταν το κανει το κρατος αυτο δεν πειραζει , αμα το κανει ο εμπορος θα τον εγαμησει

Με την υγεια θα γινουν τετοιες αλλαγες που μαλακα μου η Αμερικη μπροστα μας θα μοιαζει Κούβα του Καστρο

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.202
Πόντοι
8.646
δεν σου μειωνει φΠΑ γιατι ξερει οτι οι εμποροι ειναι μουνια και θα τσιμπησουν την αυξηση υπερ τους..
Οταν το κανει το κρατος αυτο δεν πειραζει , αμα το κανει ο εμπορος θα τον εγαμησει

Με την υγεια θα γινουν τετοιες αλλαγες που μαλακα μου η Αμερικη μπροστα μας θα μοιαζει Κούβα του Καστρο
φιλε οι ειμαστε ανοιχτοι η ειμαστε κλειστοι το ιδιο ειναι...καλυτερα να κανει λοκνταουν

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.004
Πόντοι
3.656
μπηκα στο νημα σημερα
και ψαχνω τον τρουμπακη
μα λειπει παλι ο μουνης
........................................................

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.419
Πόντοι
12.756
φιλε οι ειμαστε ανοιχτοι η ειμαστε κλειστοι το ιδιο ειναι...καλυτερα να κανει λοκνταουν
εγω τα ελεγα , οταν ειχε λοκνταουν και πληρωνε ελεγα στους εμπορους φιλους μου που εκλαιγαν καντε τον σταυρό σας να μεινετε ετσι 2 χρόνια.
Τωρα τους γαμησε κανονικα , και ανοιχτα και χωρις τζιρο και σου λεει , ΟΧΙ δεν θα κλεισω αγορά για να σας βοηθησω , ολοι ανοιχτα

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.202
Πόντοι
8.646
εγω τα ελεγα , οταν ειχε λοκνταουν και πληρωνε ελεγα στους εμπορους φιλους μου που εκλαιγαν καντε τον σταυρό σας να μεινετε ετσι 2 χρόνια.
Τωρα τους γαμησε κανονικα , και ανοιχτα και χωρις τζιρο και σου λεει , ΟΧΙ δεν θα κλεισω αγορά για να σας βοηθησω , ολοι ανοιχτα
φιλε τουλαχιστον δεν ηπηρχε ολο αυτο ανοιχτος και χωρις τζιρο και εξοδασ κλπ ...αφου δεν εχει να πληρωσει αγοραζει φρεγατες και αεροπλανα

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
Ειχα σαπισει στα γελια οταν διαβασα κριτικη οτι περιμενε να ξαπλωσει με τη ποτανα για να ερθουν στα ισα τους.... :tooth:
φαντάζομαι οτι εσείς είστε τέλειος!
Κάτι σαν να βγήκατε από illustration εξώφυλλο περιοδικού!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτο ακριβως....ο μεγαλυτερος πολιτκος απατεωνας ολων των εποχων.

Του λεει ο αλλος γιατι δεν συνταγογραφειτε τα τεστ να πληρωνει λιγοτερα ο κοσμος και αυτος αρχιζει αρες μαρες οτι ειμαστε μεσα στη χωρα με τα περισσοτερα τεστ και οτι καμμια Ευρωπαικη χωρα δεν τα συνταγογραφει.Του λεει ο στημενος οτι στην Αυστρια ΝΟΜΙΖΩ τα συνταγογραφουν και η απαντηση ηταν ενταξει μονο στην Αυστρια.

Πηγε το αλλο το μουνοπανο να του παρει συνεντευξη και δεν ειχε κανει μια στοιχειωδη προετοιμασια να ξερει τι ισχυει για τις ερωτησεις που κανει ή ειχε κανει προετοιμασια και εκανε τον μαλακα.

Μονο στα υγειονομικα τον επιασα χθες να λεει ΜΟΝΟ ψεμματα και ανακριβειες φανταζομαι τι γινοταν και στα υπολοιπα θεματα πχ στα ενεργειακα που τον ξεμπροστιασε ο Νιπλης....

Το μεγαλυτερο ανηθικο μουνοπανο στην ιστορια της πολιτικης....
είσθε αριστερός ή τείνετε προς την δεξιά?

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.202
Πόντοι
8.646
@Νίπλης τι λες να το αγορασω εσυ που ξερεις να το κανω τραμπα με το σαξο του αθηναιου

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.419
Πόντοι
12.756
@Νίπλης τι λες να το αγορασω εσυ που ξερεις να το κανω τραμπα με το σαξο του αθηναιου
Χάρη θα του κάνεις !!!

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.640
Πόντοι
6.056
Τόσες πάνες ακράτειας έχουμε στην κλινική... Γιατί δεν φοράτε μία αφού βλέπετε ότι έχετε πρόβλημα; :confused:
κατουροκαυλες απο το μοπλι του μπυορλα μαλλον

χελλ η αλλη βγενει απο καραντηνα λεει σημερα να την συναμτησω η θα ειναι μπομπα στο χτικο ακομα?

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.202
Πόντοι
8.646
κατουροκαυλες απο το μοπλι του μπυορλα μαλλον

χελλ η αλλη βγενει απο καραντηνα λεει σημερα να την συναμτησω η θα ειναι μπομπα στο χτικο ακομα?
στησε αυτοκινητιστικο δυστηχημα να ξεμπερδευεις μια και καλη

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom