celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.121
- Πόντοι
- 6.056
Εσυ για επιχειρηση ειπες.Εχω δει πινακα απο σπιτι γνωστου επιχειρηματια και νομιζα οτι ειναι απο εργοστασιο,εμεινα λιγο μαλακαςΚατσε ρε, σπιτι ειναι λεει
Εσυ για επιχειρηση ειπες.Εχω δει πινακα απο σπιτι γνωστου επιχειρηματια και νομιζα οτι ειναι απο εργοστασιο,εμεινα λιγο μαλακαςΚατσε ρε, σπιτι ειναι λεει
37 ευρω ρευμα εγω μηνα 363 ρυθμιζομενες χρεωσεις..ειχα πει 100 ρευμα αλλα τον ξανακοιταξα καλυτερα για σιγουρια..ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞαυτο λεω και εγω!!!!!!
2500 χιλιαρικα ρευμα και συνολο λογαριασμου 10Κ παρα κάτι , θες να δωσεις εσυ την ρυθμιζομενη χρεωση ?? δεν ειναι ρευμα , δεν το εκαψα γαμω τα κοκκαλα του Κουλη
εδω ο αθηναιος ειχε λογαριασμο 700 ευρω λες ο αλλος για ανταγωνισμο να μην τον δεκαπλασιαζε.Κατσε ρε, σπιτι ειναι λεει
Εξακολουθω να μην καταλαβαινω, εγω μενω σε 180 τετραγωνικα, ολα καινε κανονικοτατα και μου ηρθε 544 ευρω, Εσεις πού σκατα μενετε και σας ερχονται λογαρισμοι δεκα χιλιαδων δεν ξερω, και μενα μονο το ρεύμα ειναι 200 ευρω, και λοιπον? Εσυ πώς εχεις δεκαπλασιο ρευμα απο μενα σε σπιτι? Πώς γινεται? Σε ανακτορο μένεις? Αρα εχεις λεφτα, να πληρωσεις. Πολυ το κουρασαμεαυτο λεω και εγω!!!!!!
2500 χιλιαρικα ρευμα και συνολο λογαριασμου 10Κ παρα κάτι , θες να δωσεις εσυ την ρυθμιζομενη χρεωση ?? δεν ειναι ρευμα , δεν το εκαψα γαμω τα κοκκαλα του Κουλη
οχι 815 το τετραμηνο..τωρα 400 για ενα μηνα με το ρευμα που εκαψα το εγραψα παραπανω..εδω ο αθηναιος ειχε λογαριασμο 700 ευρω λες ο αλλος για ανταγωνισμο να μην τον δεκαπλασιαζε.
μαλλον δεν εχεις δει πινακες επαγγελματικους.Εσυ για επιχειρηση ειπες.Εχω δει πινακα απο σπιτι γνωστου επιχειρηματια και νομιζα οτι ειναι απο εργοστασιο,εμεινα λιγο μαλακας
τραβα να κολλησεις σε καμμια χοντρη ρε μαλακαΕξακολουθω να μην καταλαβαινω, εγω μενω σε 180 τετραγωνικα, ολα καινε κανονικοτατα και μου ηρθε 544 ευρω, Εσεις πού σκατα μενετε και σας ερχονται λογαρισμοι δεκα χιλιαδων δεν ξερω, και μενα μονο το ρεύμα ειναι 200 ευρω, και λοιπον? Εσυ πώς εχεις δεκαπλασιο ρευμα απο μενα σε σπιτι? Πώς γινεται? Σε ανακτορο μένεις? Αρα εχεις λεφτα, να πληρωσεις. Πολυ το κουρασαμε
ρε μαλακα , χρόνια τωρα ρευμα εχω απο 1200 μεχρι 2700 μαξ με κλιματιστικα, αρχιδια , αντλιες θερμοτητας κτλαυτο λεω και εγω!!!!!!
αρα εχεις λεφτα.οχι 815 το τετραμηνο..τωρα 400 για ενα μηνα με το ρευμα που εκαψα το εγραψα παραπανω..
Ε επιχειρηση νομιζα οτι ειναι, οταν λεει λογαριασμο 10 χιλιαρικα.Εσυ για επιχειρηση ειπες.Εχω δει πινακα απο σπιτι γνωστου επιχειρηματια και νομιζα οτι ειναι απο εργοστασιο,εμεινα λιγο μαλακας
οταν φυγει γιατι μου ανεβασε την πιεση στειλε μου πμ με τον ΜΑΛΑΚΑαρα εχεις λεφτα.
δεν εχεις ιδέα , πραγματικά όμως.Εξακολουθω να μην καταλαβαινω, εγω μενω σε 180 τετραγωνικα, ολα καινε κανονικοτατα και μου ηρθε 544 ευρω, Εσεις πού σκατα μενετε και σας ερχονται λογαρισμοι δεκα χιλιαδων δεν ξερω, και μενα μονο το ρεύμα ειναι 200 ευρω, και λοιπον? Εσυ πώς εχεις δεκαπλασιο ρευμα απο μενα σε σπιτι? Πώς γινεται? Σε ανακτορο μένεις? Αρα εχεις λεφτα, να πληρωσεις. Πολυ το κουρασαμε
αλεκος εχει βαλει στις πριζες τα αρχιδακια που εξοικονομουν ρευμα.ρε μαλακα , χρόνια τωρα ρευμα εχω απο 1200 μεχρι 2700 μαξ με κλιματιστικα, αρχιδια , αντλιες θερμοτητας κτλ
και ερχετε ρυθμιζομενη χρεωση , του γαμας ολη την οικόγενεια ? και την Μαρικα θα γαμουσα και θα την εσερνα μετα με τον τζιπ σαν τα γουεστερν πισω απο το κοτσαδόρο ολη την γλυφαδα
Για τετοιον τον περασα,λες να ταν του Νιπλη και να μην το ξεραμαλλον δεν εχεις δει πινακες επαγγελματικους.
Γιατί δεν το σπας στα 5 να το κάνεις ερμπιμπι τύπε να βγαίνουν τα έξοδα? Όλα από τη ΝΔ τα περιμένετε?α καλα
Οικια !!!! ΣΠΙΤΙ , αυτο με την σκεπη απο επανω που μενουν ανθρωποι μεσα , γκε γκε ??????
πρεπει να πας σε σπιτι που εχει υποσταθμο.Για τετοιον τον περασα,λες να ταν του Νιπλη και να μην το ξερα
Κλαιωα καλα
Οικια !!!! ΣΠΙΤΙ , αυτο με την σκεπη απο επανω που μενουν ανθρωποι μεσα , γκε γκε ??????
κυριε νιπλη μηπως να διοργανωθει ενας ερανος για χαρη σας και άλλων απελπισμένων μεγιστάνων?δεν εχεις ιδέα , πραγματικά όμως.
Τι δεν εχω ι δεα ρε παπάρα?δεν εχεις ιδέα , πραγματικά όμως.
Παιζει και να χε το δικο τουπρεπει να πας σε σπιτι που εχει υποσταθμο.