baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
εκοψα το χερακι μου.Που είσαι ρε?
Νόμιζα ότι σε πιάσανε που δεν άλλαξες τα καλώδια χθες και άλλαζες όλη την εγκατάσταση τζάμπα...
εκοψα το χερακι μου.Που είσαι ρε?
Νόμιζα ότι σε πιάσανε που δεν άλλαξες τα καλώδια χθες και άλλαζες όλη την εγκατάσταση τζάμπα...
Τότε πιες μόνο νερόμη στουμπωση και ο κωλος μου ομως.
Περνάει μια δύσκολη φάση..φαε βρε μαλακα να φουσκωσεις δεν στουμπωνει ο κωλαρινος σου...τοσες ιδεες σου εχω γραψει κοιλιοδουλο πλασμα..γιαουρτια με μελι,ρυζογκοφρετες,μηλα ε δεν γαμιεσαι;
Που;εκοψα το χερακι μου.
δαχτυλακι. συνηθισμενα πραγματα.Που;
Περαστικά...
Τελειώσαν οι κουραμπιέδες;Περνάει μια δύσκολη φάση..
πρεπει να κανω 2-3 μερες φρι ντει να τους τελειωσω γιατι υπνοβατω κατα τις 3 και τρωω.Τελειώσαν οι κουραμπιέδες;
Το έχεις συνέχεια εκεί το μυαλό.πρεπει να κανω 2-3 μερες φρι ντει να τους τελειωσω γιατι υπνοβατω κατα τις 3 και τρωω.
φαι,σκατο και νανι ειναιΤο έχεις συνέχεια εκεί το μυαλό.
Ξεκόλλα, σκέψου κάτι άλλο.
μπα ιδεα σου ειναι,πρεπει να αδειασει το σπιτι οτι εκανα και πριν,δεν εμπαιναν μεσα απαγορευμενα και ετσι και να ηθελα δεν ειχα.Το έχεις συνέχεια εκεί το μυαλό.
Ξεκόλλα, σκέψου κάτι άλλο.
τωρα που ειπες το τριπτυχο μου εφερες στο μυαλο τον κομη,να του δωσετε τα φιλια μου οταν μπει.φαι,σκατο και νανι ειναι
εξετασεις για τριγλυκεριδια,χοληστερινες και λιπη στο συκωτι εχεις κανει;μπα ιδεα σου ειναι,πρεπει να αδειασει το σπιτι οτι εκανα και πριν,δεν εμπαιναν μεσα απαγορευμενα και ετσι και να ηθελα δεν ειχα.
δαχτυλακι. συνηθισμενα πραγματα.
καθε χρονο κανω γενικες εξετασεις αιματος και ουρων και θα κανω σε ενα μηνα για φετος.εξετασεις για τριγλυκεριδια,χοληστερινες και λιπη στο συκωτι εχεις κανει;
Πήγες Κοσμίδη;καθε χρονο κανω γενικες εξετασεις αιματος και ουρων και θα κανω σε ενα μηνα για φετος.
ολα οκ;καθε χρονο κανω γενικες εξετασεις αιματος και ουρων και θα κανω σε ενα μηνα για φετος.
Δε χρειάζεται.εξετασεις για τριγλυκεριδια,χοληστερινες και λιπη στο συκωτι εχεις κανει;
σιγα μην το τολμησειΠήγες Κοσμίδη;
πηγα ποντιων.Πήγες Κοσμίδη;
πηγα ποντιων.