Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.435
- Πόντοι
- 12.756
Κάθε μήνα έχω επιβάρυνση 3000 ευρώ( 4 μήνες τώρα) έχει αρχίσει να φαίνεται το χαράτσι του ΕΦΚΑ που πλήρωνα επί Σύριζα αστείο.
Εντωμεταξυ μεχρι τον Μαρτη θα έχει δώσει ο Τρόβα 15Κ και ο Αλεξ λεει θα τα εχουμε ξεχάσει ... αμα ειναι να μας τα επιστρεψει πισω ναι θα τα ξεχάσουμε .. Ρε τι λεει ο τυποςεγω εχω μνημη ελεφαντα να ξερεις και τα γαμησιατικα που πληρωνω τωρα θα τα θυμηθω και οταν ερθει η ωρα..'
ΜΑΖΙ με την ανομια,τα πακιστανια και τα μπουρδελα εκει εξω με τον μαλακα τον αναρχοαυτονομο κυριακο
Δηλαδη εγω θα εχω δωσει 25Κ , δηλαδη ενα επιβατικο αυτοκινητο καινουργιο μεσαιας κατηγορίας ( ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ) και θα το εχω ξεχάσει !!!
ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ!!!!! εδω εχω 3 αυτοκίνητα και το ξεχναω τις περισσοτερες φορές και παω με τα πόδια εκει που πρεπει να παω , και μετα απο μιση ωρα ποδαροδρομο λεω - ρε μαλάκα , εγω δεν εχω δωσει ενα καρω λεφτα σε αυτοκινητα ? γιατι παω με τα πόδια ?? ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ !!! ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ??
Οχι μονο δεν θα το εχω ξεχάσει αλλα καθε φορα που βλεπω κατι που κανει 25Κ θα καντηλιαζω Κουλη και Αλεξ