ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.409
- Πόντοι
- 5.006
αγγιναρες α λα πολιτα
αγγιναρες α λα πολιτα
αυριο εχω τονο
Με κουνουπιδιαυριο εχω τονο
Φασολάδα με ρέγκα, θα χει και κρύο...αυριο εχω τονο
Μια χαρά μαν,ανοιξε τον εξαερισμό μετάΦασολάδα με ρέγκα, θα χει και κρύο...
λαχανοσαλαταΜε κουνουπιδι
Και του φταινε και οι λογαριασμοι της ΔΕΗ, του φαινονται μικρες οι επιδοτησεις, καταγγελλει λεηλασιες περιπτερων στο Συνταγμα απο Πακιστανους με τις ευλογιες του Κουλη, θα τα πουμε στις επομενες δημοσκοπησεις λεει, κατι δεν παει καλα οντωςTι στο διαλο?Δεν εισαι παραδοσιακος δεξιος?Τι δεν θελω γαμο και δεσμευσεις,ρε μπας και κανεις κακες παρεα τελευταια με τιποτα αριστερους?Μπυρες σε περιπτερα,δεν θελω γαμο,κραξιμο στον Κουλη.Κατι δεν παει καλα.ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ
Να ξέρεις απ'την ΔΕΗ θα το βρείτε....Και του φταινε και οι λογαριασμοι της ΔΕΗ, του φαινονται μικρες οι επιδοτησεις, καταγγελλει λεηλασιες περιπτερων στο Συνταγμα απο Πακιστανους με τις ευλογιες του Κουλη, θα τα πουμε στις επομενες δημοσκοπησεις λεει, κατι δεν παει καλα οντως
Ανησυχω,λες να ειναι τιποτα μικροεγκεφαλικα?Επανερχεται μετα απο 1-2 μερες και μετα επιδεινωνεται παλιΚαι του φταινε και οι λογαριασμοι της ΔΕΗ, του φαινονται μικρες οι επιδοτησεις, καταγγελλει λεηλασιες περιπτερων στο Συνταγμα απο Πακιστανους με τις ευλογιες του Κουλη, θα τα πουμε στις επομενες δημοσκοπησεις λεει, κατι δεν παει καλα οντως
Η ΔΕΗ απο το Μαρτιο μειωνεται παλι, ούτε θα το θυμαται κανενας το μάιο του 2023 στις εκλογεςΝα ξέρεις απ'την ΔΕΗ θα το βρείτε....
Μακάρι να έχεις δίκιο.Η ΔΕΗ απο το Μαρτιο μειωνεται παλι, ούτε θα το θυμαται κανενας το μάιο του 2023 στις εκλογες
Ε ναι ρε συ, προσωρινο ειναι, οι τιμες ενεργειας στο θεο θα εμεναν? Αφου δεν μπορει ο κοσμος να τις υποστηριξει, φυσικα θα επεφταν οι τιμες. Βασικοι κανονες οικονομιας. Δεν ειναι δυνατον να βρισκονται οι τιμες σε σημειο που δεν μπορει η πλειοψηφια να πληρωσει.Μακάρι να έχεις δίκιο.
Κάθε μήνα έχω επιβάρυνση 3000 ευρώ( 4 μήνες τώρα) έχει αρχίσει να φαίνεται το χαράτσι του ΕΦΚΑ που πλήρωνα επί Σύριζα αστείο.Ε ναι ρε συ, προσωρινο ειναι, οι τιμες ενεργειας στο θεο θα εμεναν? Αφου δεν μπορει ο κοσμος να τις υποστηριξει, φυσικα θα επεφταν οι τιμες. Βασικοι κανονες οικονομιας. Δεν ειναι δυνατον να βρισκονται οι τιμες σε σημειο που δεν μπορει η πλειοψηφια να πληρωσει.
μην ανησυχεις αγορινα το ειπε ο Αλεξ υπομονη ενα μηνα ακομα...εγγυηση ποιοτητας Αλεξουκος...Κάθε μήνα έχω επιβάρυνση 3000 ευρώ( 4 μήνες τώρα) έχει αρχίσει να φαίνεται το χαράτσι του ΕΦΚΑ που πλήρωνα επί Σύριζα αστείο.
Καλαααααμην ανησυχεις αγορινα το ειπε ο Αλεξ υπομονη ενα μηνα ακομα...εγγυηση ποιοτητας Αλεξουκος...
εγω εχω μνημη ελεφαντα να ξερεις και τα γαμησιατικα που πληρωνω τωρα θα τα θυμηθω και οταν ερθει η ωρα..'Καλααααα
Εγω το φθινοπωρο θα ρωταω για την ΔΕΗ και ούτε θα θυμαστε τι λεω
Μην λες μεγαλες κουβεντες, θα εκτεθείςεγω εχω μνημη ελεφαντα να ξερεις και τα γαμησιατικα που πληρωνω τωρα θα τα θυμηθω και οταν ερθει η ωρα..'
ΜΑΖΙ με την ανομια,τα πακιστανια και τα μπουρδελα εκει εξω με τον μαλακα τον αναρχοαυτονομο κυριακο
οκΜην λες μεγαλες κουβεντες, θα εκτεθείς