athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.627
- Πόντοι
- 12.756
βαλε αβαταρ τον τυπο με τα γυαλακια το καρτουν
βαλε αβαταρ τον τυπο με τα γυαλακια το καρτουν
εχω κανει deal σου λεω τρομερο..
εχω παρει αντίκρισμα για τα δανεικα
Πάγκο πόσα κιλά κάνεις;
Ρώτα τον baros,έχει πάρει το κολάιΆκυρη ερώτηση.
Ρωτήστε πόσα κιλά μπουγάδα σηκώνει στο κοφίνι... Πόσα κιλά ζαρζαβατικά μεταφέρει από τη λαϊκή στο σπίτι... Πόσες επαναλήψεις κάνει στο τίναγμα των χαλιών...
Τέτοια πράγματα.
Έναν τέτοιο θέλω.
τυπος τρομπαδουρος ζαμπλουτος μενει νοτια τυπε μου. εκει μονο χρυσα πραγματα εχει. και τα τραβελια με χρυσο λουρι τον κρατανε
εσυ φανταζομαι ψηφιζεις συριζα που στηριζει τα αγαπημενα σου πλασματα σαν μειονοτητεςΚι εμείς που νομίζαμε τόσο καιρό πως απλά ψάχνεις κρέας να βουλώσεις τις τρύπες σου...
Αλλά με τον Ηλία πρότυπο τι περιμένεις...
Μωρή τραβελοπουτσοαρπάχτρα δεν χορταίνει η σούφρα σου με μία μόνο.....εσυ φανταζομαι ψηφιζεις συριζα που στηριζει τα αγαπημενα σου πλασματα σαν μειονοτητες
Μωρή τραβελοπουτσοαρπάχτρα δεν χορταίνει η σούφρα σου με μία μόνο.....
Πες μας για τότε που σου χύσανε την κωλάρα.... φοβήθηκες μη σε γκαστρώσουν μωρή Νικι...
εκτος απο κλωνο και νεες φωτο βλεπω...
μηπως χρειαζεσαι ψυχολογο? ναι ενας τροπος να χαλασεις τα αμετρητα σου λεφτα
θα σε βοηθησε με το κομπλεξ για το υψος
Πες μας για τότε που σου χύσανε την κωλάρα.... φοβήθηκες μη σε γκαστρώσουν μωρή Νικι...
μαγκες τρομπαδουρος επιστρατευσε σημερα και κλωνο του και μετα ειναι τοσο αδερφη που εσβησε τα μηνυματα
χαιρομαι που παρα τα αμετρητα του λεφτα τον ποναει η δραση μου
για να επιστρατευσει κλωνο η κωλοτρυπιδα εχει τουλαχιστον 10 εκατοστα διαμετρο
μάλιστα κουμπάρε αρχίσαν τα τζαμπαοχι τιποτα αλλο τα μαξιλαρια ειναι και τζαμπα καριοληηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
ειδες τυπε αυτα κανουν και χανουμε το καλύτεροεκεί που διαβάζαμε με ενδιαφέρον για την προίκα που θα πάρει ο αθηναίος σκάνε 25 πούτσες