celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.123
- Πόντοι
- 6.056
κοπροσκυλο θες και προικα...ουστ ρεδεν εχει προικα
ο ΝΤΕΛΗΚΑΝΗΣ μονο με προικα παντρευεται...αν τα σκασει Νιπλαρος θα το σκεφτωκοπροσκυλο θες και προικα...ουστ ρε
Ναι,αλλα για σενα λεμε τωραο ΝΤΕΛΗΚΑΝΗΣ μονο με προικα παντρευεται...αν τα σκασει Νιπλαρος θα το σκεφτω
θυμισε σε ποιο σπιτι μένεις ? πιανουν ειναι ας πουμεδεν εχει προικα
φυσικα για μεναΝαι,αλλα για σενα λεμε τωρα
δεν με φτανει ενα σπιτακιθυμισε σε ποιο σπιτι μένεις ? πιανουν ειναι ας πουμε
Ψυχάκιας; Αλοπεριδόλη, ρισπεριδόνη και οι συναφείς καραμελίτσες;κανενας καφες δεν με πειραζει..δεν εχει σχεση το ευερεθιστο εντερο με το αν με πιανουν οι καφεδες..εγω πινω τον τριτο εξτρα λαρτζ μεχρι τις 2 το πρωι και μετα κοιμαμαι σαν πουλακι
μακρια απο εμας αυτα κυριε...τερατα,ΤΕΡΑΤΑ λογικης ειμεθαΨυχάκιας; Αλοπεριδόλη, ρισπεριδόνη και οι συναφείς καραμελίτσες;
Κανονισε να καταληξεις συνταξιουχος,με πρεφα και πολιτικους καυγαδες και το απομεσημερο στο σπιτι.Ετσι θα καταντησεις ειτε παντρευτεις ειτε οχι,απλα εκτος απο μουρμουρα θα σε περιμενει και ενα πιατο φαι στο σπιτιφυσικα για μενα
δεν με φτανει ενα σπιτακι
κατσε να φτασω ηλικια συνταξης και να παρω κιολας..ευχομαι ναι και στα 2 ΑΛΛΑ χωρις γαμοΚανονισε να καταληξεις συνταξιουχος,με πρεφα και πολιτικους καυγαδες και το απομεσημερο στο σπιτι.Ετσι θα καταντησεις ειτε παντρευτεις ειτε οχι,απλα εκτος απο μουρμουρα θα σε περιμενει και ενα πιατο φαι στο σπιτι
Πάγκο πόσα κιλά κάνεις;μακρια απο εμας αυτα κυριε...τερατα,ΤΕΡΑΤΑ λογικης ειμεθα
σαπακι σαν Νιπλαρο ειμαι μονο μαξιλαρια σηκωνω και κουβερτες...Πάγκο πόσα κιλά κάνεις;
καλό κουμάσι κι αυτός.σαπακι σαν Νιπλαρο ειμαι μονο μαξιλαρια σηκωνω και κουβερτες...
Tι στο διαλο?Δεν εισαι παραδοσιακος δεξιος?Τι δεν θελω γαμο και δεσμευσεις,ρε μπας και κανεις κακες παρεα τελευταια με τιποτα αριστερους?Μπυρες σε περιπτερα,δεν θελω γαμο,κραξιμο στον Κουλη.Κατι δεν παει καλα.ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑκατσε να φτασω ηλικια συνταξης και να παρω κιολας..ευχομαι ναι και στα 2 ΑΛΛΑ χωρις γαμο
προικοθηραφυσικα για μενα
δεν με φτανει ενα σπιτακι
Εσυ ποσο κανεις τυπε;Πάγκο πόσα κιλά κάνεις;
ΜΟΥΝΟΠΑΝΑΣ ειναι αλλα τον συμπαθωκαλό κουμάσι κι αυτός.
δεν ειμαι αλεξουκος ειμαι σκεπτομενος ΔΕΞΙΟΣTι στο διαλο?Δεν εισαι παραδοσιακος δεξιος?Τι δεν θελω γαμο και δεσμευσεις,ρε μπας και κανεις κακες παρεα τελευταια με τιποτα αριστερους?Μπυρες σε περιπτερα,δεν θελω γαμο,κραξιμο στον Κουλη.Κατι δεν παει καλα.ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ
ρε κοπριτη χηρα θα την αφησεις τουλαχιστον να παρει την συνταξη σου ρεμαλικατσε να φτασω ηλικια συνταξης και να παρω κιολας..ευχομαι ναι και στα 2 ΑΛΛΑ χωρις γαμο
οχι τιποτα αλλο τα μαξιλαρια ειναι και τζαμπα καριοληηηηηηηηηηηηηηηηηηηησαπακι σαν Νιπλαρο ειμαι μονο μαξιλαρια σηκωνω και κουβερτες...
30Εσυ ποσο κανεις τυπε;
Τυπε κοψε τη πρωτεινη...ειπαμε να σφιξεις οχι να γινεις και Χουλκ.