Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.692
- Πόντοι
- 2.606
παρομοίως, εδώ και χρόνια.Δεν πινω πια
καμιά μπύρα ή κρασί μία στο τόσο.
παρομοίως, εδώ και χρόνια.Δεν πινω πια
εχω ενημερωσει για σενα...περιμενουν να σε παω να σου δειξουν απο κοντα να ξες...και μην ελπιζεις οτι θα σε σωσουν τα υμετ και ο Φρουραχος αυτοι αντι να κοιμουνται σπιτι τους κοιμουνται στις σκοπιες της Βουλης αλλα και μεσα στηνΒουληΨειρισες τιποτα απο τα λεηλατημενα ψυγεια του Συνταγματος?
Σταγονα,τα τελευταια χρονιαπαρομοίως, εδώ και χρόνια.
καμιά μπύρα ή κρασί μία στο τόσο.
επειδή κατέβαζα κάποτε τα ρεντ μπουλ για πλάκα, δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις.εχω πιει 2 μανστερ και ενα ρεντμπουλ απο μεσημερι μεχρι 8 το βραδυ...αν πιανουν ομως θα το κανω και αυτο να δω
εγω δεν θελω πολλα και με 2 πετσινες ανοιχτες κανω την δουλεια μουδεν παιζει ρολο ρε μαλακα γυναικα σου ηταν...α με αυτην την καριολα..ελπιζω να την εβαλες στην θεση της αν σου εκανε καμμια μαλακια η σκροφα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οσα θες φιλε
Με περιμενουν με σιδεροβεργες?εχω ενημερωσει για σενα...περιμενουν να σε παω να σου δειξουν απο κοντα να ξες...και μην ελπιζεις οτι θα σε σωσουν τα υμετ και ο Φρουραχος αυτοι αντι να κοιμουνται σπιτι τους κοιμουνται στις σκοπιες της Βουλης αλλα και μεσα στηνΒουλη
σπανια πινω..και δεν με πιανουν και δεν μου αρεσουν..επειδή κατέβαζα κάποτε τα ρεντ μπουλ για πλάκα, δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις.
οι 2 τις εχουν..ελα εσυ να δεις αν θα μπορεσεις να πληκτρολογησεις μεταΜε περιμενουν με σιδεροβεργες?
η με αυταΜε περιμενουν με σιδεροβεργες?
Καλα ρεεε,με μισο καφε ελληνικο τρεχεις τουαλετα για 2 μερες αλλα τα ενεργειακα δεν σε πιανουνσπανια πινω..και δεν με πιανουν και δεν μου αρεσουν..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οι 2 τις εχουν..ελα εσυ να δεις αν θα μπορεσεις να πληκτρολογησεις μετα
οτι αμφισβητει ρε μαλακα με τοση σιγουρια αυτο με ξεπερνα...καλα εδω ελεγε εκατσαν μιση ωρα και ηταν λιγες εκατονταδεςη με αυτα
κανενας καφες δεν με πειραζει..δεν εχει σχεση το ευερεθιστο εντερο με το αν με πιανουν οι καφεδες..εγω πινω τον τριτο εξτρα λαρτζ μεχρι τις 2 το πρωι και μετα κοιμαμαι σαν πουλακιΚαλα ρεεε,με μισο καφε ελληνικο τρεχεις τουαλετα για 2 μερες αλλα τα ενεργειακα δεν σε πιανουν
Μαλιστα,μετα τις 2,γι αυτο σας ψαχνει ο Νιπλης απο τις 11.κανενας καφες δεν με πειραζει..δεν εχει σχεση το ευερεθιστο εντερο με το αν με πιανουν οι καφεδες..εγω πινω τον τριτο εξτρα λαρτζ μεχρι τις 2 το πρωι και μετα κοιμαμαι σαν πουλακι
οσο και να με στεναχωρει δεν μπορω να καθομαι ολο το 24ωρο στο σαι μας...θα με χωρισει η γυναικαΜαλιστα,μετα τις 2,γι αυτο σας ψαχνει ο Νιπλης απο τις 11.
το πουλακι πετουμενο ειναι ?κανενας καφες δεν με πειραζει..δεν εχει σχεση το ευερεθιστο εντερο με το αν με πιανουν οι καφεδες..εγω πινω τον τριτο εξτρα λαρτζ μεχρι τις 2 το πρωι και μετα κοιμαμαι σαν πουλακι
θα σε παρει οικοτροφο ο νιπληςοσο και να με στεναχωρει δεν μπορω να καθομαι ολο το 24ωρο στο σαι μας...θα με χωρισει η γυναικα
Έχει πάει στο Ρέντη.που είναι ο Τάκης...?
γιατι εισαι παντρεμενος ?οσο και να με στεναχωρει δεν μπορω να καθομαι ολο το 24ωρο στο σαι μας...θα με χωρισει η γυναικα
μνηστευμενοςγιατι εισαι παντρεμενος ?
δεν παιζει ρολο η παντοφλα παντοφλαγιατι εισαι παντρεμενος ?
ρε μαλακα , αυτο καθε φορα που μου το λες με νευριαζεις ΑΠΙΣΤΕΥΤΑμνηστευμενος
δεν εχει προικαρε μαλακα , αυτο καθε φορα που μου το λες με νευριαζεις ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ
παντρεψου βρε μαλακα μην χασεις το κελεπουρι που σε ανέχεται..
Λες και εισαι 23 χρονων σε χωριό !!!