alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Κατ' εξαιρεση και επ' ολίγοντι ωρα ειναι αυτη που εισαι μέσα ?? δεν ειμαστε προετοιμασμένοι να βλεπουμε μηνυματα σου τετοιες ωρες
Κατ' εξαιρεση και επ' ολίγοντι ωρα ειναι αυτη που εισαι μέσα ?? δεν ειμαστε προετοιμασμένοι να βλεπουμε μηνυματα σου τετοιες ωρες
Τωρα παω για 3ο
κερδισαΤωρα παω για 3ο
1 monster μόνο...Τωρα παω για 3ο
πρέπει να ξεπεράσει τους 7 ανά ημέρα φέτοςκερδισα
ξεκινας αργα με τους καφεδες( αργα εννοω απο τον εναν στον επομενο) , μεσημερι και μετα σπινταρεις τον 3ο και μετα τον 4ο και μετα αργα παλι πας για 5ο , στο τελειωμα σχεδον
μην πινεις ρε μαλακα τετοια , ειναι δηλητηριο1 monster μόνο...
(και θα είμαι ξύπνιος τώρα μέχρι τις 3 το βράδυ!)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πρέπει να ξεπεράσει τους 7 ανά ημέρα φέτος
Με παιρνει ο υπνος τωρα και δεν εχω καλη εκκινηση(κανω καμια παυση ανα 2 για να μην μπουκωσει το συστημα).Καλοκαιρακι ειμαι στα φορτε μουκερδισα
ξεκινας αργα με τους καφεδες( αργα εννοω απο τον εναν στον επομενο) , μεσημερι και μετα σπινταρεις τον 3ο και μετα τον 4ο και μετα αργα παλι πας για 5ο , στο τελειωμα σχεδον
εκανα deal γαματο
καμιά φορά υποκύπτω...μην πινεις ρε μαλακα τετοια , ειναι δηλητηριο
Εχεις δοκιμασει να χτυπησεις 2(ρεντμπουλ) σε ενα μισαωρο-3 τεταρτα.Εγω μια φορα,δεν το ξανακαναδευτερος εξτρα λαρτζ...τα μανστερ ουτε για αναψυκτικο δε με πιανουν τα γαμηδια αλλα ουτε και ο καφες
εχω κανει deal σου λεω τρομερο..Κάτι αγαπούληδες σαν και εσάς χαλάτε τις δουλείες μας, εμάς των τίμιων τοκογλύφων.
Ρε μην κανετε τετοιες μαλακιεςΕχεις δοκιμασει να χτυπησεις 2(ρεντμπουλ) σε ενα μισαωρο-3 τεταρτα.Εγω μια φορα,δεν το ξανακανα
ρεντ μπουλ με τσίπουρο έχεις δοκιμάσει?Εχεις δοκιμασει να χτυπησεις 2(ρεντμπουλ) σε ενα μισαωρο-3 τεταρτα.Εγω μια φορα,δεν το ξανακανα
"αντικρισμα για δανεικα"? Δεν το πιανωεχω κανει deal σου λεω τρομερο..
εχω παρει αντίκρισμα για τα δανεικα
Ειχα ταχυπαλμια,και μιλαμε για 20+ τοτεΡε μην κανετε τετοιες μαλακιες
εχω πιει 2 μανστερ και ενα ρεντμπουλ απο μεσημερι μεχρι 8 το βραδυ...αν πιανουν ομως θα το κανω και αυτο να δωΕχεις δοκιμασει να χτυπησεις 2(ρεντμπουλ) σε ενα μισαωρο-3 τεταρτα.Εγω μια φορα,δεν το ξανακανα
Ψειρισες τιποτα απο τα λεηλατημενα ψυγεια του Συνταγματος?εχω πιει 2 μανστερ και ενα ρεντμπουλ απο μεσημερι μεχρι 8 το βραδυ...αν πιανουν ομως θα το κανω και αυτο να δω
Δεν πινω πια(τα 2 εκοψα,απο τα ενεργειακα χτυπαω κανενα σπανια)ρεντ μπουλ με τσίπουρο έχεις δοκιμάσει?