shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
το διάλειμμα του Αθηναιου 3 ωρες και μετα σχολασεΌχι ρε έχω διάλειμμα
το διάλειμμα του Αθηναιου 3 ωρες και μετα σχολασεΌχι ρε έχω διάλειμμα
Λαχανι Alfa....εκτελεση και κρεμασμα στο Συνταγμα.εγω αυτο
ξεβρακωτες βρισκω μετα
και φουξια η μοβ λεντακια απο κατωΛαχανι Alfa....εκτελεση και κρεμασμα στο Συνταγμα.
καβλα,κανεις και πορτμπαγκαζ και πισω καθισματα ολα ενα ηχειο ενιαιο ....ονειρο μετα το εργαλειο!και φουξια η μοβ λεντακια απο κατω
αν και όχι απολύτως ίδια, κάτι παρόμοιο ισχύει και για μένα.ειχα μια ΟΛΟΙΔΙΑ γκομενα παλια , ΟΛΟΙΔΙΑ μιλαμε . το Ελενακι
άνοιξέ το, θα σταματήσει...εχει γαμηθει να βρέχει δεν μπορώ να ανοιξω και το κάμπριο αυτοκίνητο
μπα παιρνω το τζιπ τωραάνοιξέ το, θα σταματήσει...
να βρέξει τότε...μπα παιρνω το τζιπ τωρα
θα εφτιαχνε τιποτα καλπικες λιρες μεχρι το ξημερωμαψαχνω τον ΓΑΜΙΟΛΑ....κοιμηθηκε ο ξενυχτης της πουτσας;;;;
ψαχνω τον ΓΑΜΙΟΛΑ....κοιμηθηκε ο ξενυχτης της πουτσας;;;;
χωρις την δοση του...εχει αρχισει το στερητικο συνδρομο ..θελει τα καντηλια τουΕίστε χαρμάνης για βρισίδια;
δεν θα πεσω στο επιπεδο του Χαρτοπολεμου..θα τον βαλω ηπια και ευγενικα στην θεση τουΕίστε χαρμάνης για βρισίδια;
ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ , ΞΕΚΩΛΙΑΡΗδεν θα πεσω στο επιπεδο του Χαρτοπολεμου..θα τον βαλω ηπια και ευγενικα στην θεση του
ελα φιλε-φιδι τι σημαντικη συναντηση;νομιζα οτι κοιμοσουν...ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ , ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ
Πες μου αγορινα μου , τι με θες ?
ειχα μια παρα πολυ σημαντικη συναντηση
δεν κοιμαμαι εγω αγορινα μου , ειμαι σαν τις γατες , απλα κλεινω τα ματια μου αλλα ειμαι ξυπνιος ..ελα φιλε-φιδι τι σημαντικη συναντηση;νομιζα οτι κοιμοσουν...
πρωην γυναικα σου η πρωην κοριτσι σου που την εστειλες χθες;δεν κοιμαμαι εγω αγορινα μου , ειμαι σαν τις γατες , απλα κλεινω τα ματια μου αλλα ειμαι ξυπνιος ..
2 σημαντικες συναντησεις είχα , μια με πολιτικο παραγοντα και μια με την πρωην μου (εκτακτη)