shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
το διάλειμμα του Αθηναιου 3 ωρες και μετα σχολασεΌχι ρε έχω διάλειμμα
το διάλειμμα του Αθηναιου 3 ωρες και μετα σχολασεΌχι ρε έχω διάλειμμα
Λαχανι Alfa....εκτελεση και κρεμασμα στο Συνταγμα.εγω αυτο
ξεβρακωτες βρισκω μετα
και φουξια η μοβ λεντακια απο κατωΛαχανι Alfa....εκτελεση και κρεμασμα στο Συνταγμα.
καβλα,κανεις και πορτμπαγκαζ και πισω καθισματα ολα ενα ηχειο ενιαιο ....ονειρο μετα το εργαλειο!και φουξια η μοβ λεντακια απο κατω![]()
αν και όχι απολύτως ίδια, κάτι παρόμοιο ισχύει και για μένα.ειχα μια ΟΛΟΙΔΙΑ γκομενα παλια , ΟΛΟΙΔΙΑ μιλαμε . το Ελενακι
άνοιξέ το, θα σταματήσει...εχει γαμηθει να βρέχει δεν μπορώ να ανοιξω και το κάμπριο αυτοκίνητο![]()
μπα παιρνω το τζιπ τωραάνοιξέ το, θα σταματήσει...![]()
να βρέξει τότε...μπα παιρνω το τζιπ τωρα![]()
θα εφτιαχνε τιποτα καλπικες λιρες μεχρι το ξημερωμαψαχνω τον ΓΑΜΙΟΛΑ....κοιμηθηκε ο ξενυχτης της πουτσας;;;;
ψαχνω τον ΓΑΜΙΟΛΑ....κοιμηθηκε ο ξενυχτης της πουτσας;;;;
χωρις την δοση του...εχει αρχισει το στερητικο συνδρομο ..θελει τα καντηλια τουΕίστε χαρμάνης για βρισίδια;![]()
δεν θα πεσω στο επιπεδο του Χαρτοπολεμου..θα τον βαλω ηπια και ευγενικα στην θεση τουΕίστε χαρμάνης για βρισίδια;![]()
ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ , ΞΕΚΩΛΙΑΡΗδεν θα πεσω στο επιπεδο του Χαρτοπολεμου..θα τον βαλω ηπια και ευγενικα στην θεση του
ελα φιλε-φιδι τι σημαντικη συναντηση;νομιζα οτι κοιμοσουν...ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ , ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ
Πες μου αγορινα μου , τι με θες ?
ειχα μια παρα πολυ σημαντικη συναντηση
δεν κοιμαμαι εγω αγορινα μου , ειμαι σαν τις γατες , απλα κλεινω τα ματια μου αλλα ειμαι ξυπνιος ..ελα φιλε-φιδι τι σημαντικη συναντηση;νομιζα οτι κοιμοσουν...
πρωην γυναικα σου η πρωην κοριτσι σου που την εστειλες χθες;δεν κοιμαμαι εγω αγορινα μου , ειμαι σαν τις γατες , απλα κλεινω τα ματια μου αλλα ειμαι ξυπνιος ..
2 σημαντικες συναντησεις είχα , μια με πολιτικο παραγοντα και μια με την πρωην μου (εκτακτη)