athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.627
- Πόντοι
- 12.756
Έκανα λαικναι ναι , τραβα πισω να δεις ωρες και μηνυματα , ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ
ξεκωλιαρη αντρα φουστανατε
Έκανα λαικναι ναι , τραβα πισω να δεις ωρες και μηνυματα , ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ
ξεκωλιαρη αντρα φουστανατε
κρεμασε της 2 τετοια απο τα αυτια και δωσε πονο μαστοραΣ'ωραιος Τασσαρε...Πολύ μπροστά ...
Ψήνω μια 55 άρα πελάτισσα βρωμάει υγρό ταρίχευσης αλλά θα μπω γιατί έχει ανώμαλο-εκφυλο πρόσωπο και κορμί και παραμεριζω τις οποίες μυρωδιές...
θα σου κανω και εγω ... την κωλοτρυπιδα πηγαδι , να μαθεις να λες αληθειεςΈκανα λαικ
Μόνο αλήθειες εδώ,ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣθα σου κανω και εγω ... την κωλοτρυπιδα πηγαδι , να μαθεις να λες αληθειες
to timoni δεν μπορουσε να το σηκωσει..αμφιβαλλω αν μπορει να σηκωσει καμμιακοιτατε εδω να μαθαινετε πως πουλανε αυτοκινητα
στο 4 λεπτο κοντα , κανονικα ασπρο βρακακι κτλ
ολο το βιντεο ειδατε κουφαλες ε ???to timoni δεν μπορουσε να το σηκωσει..αμφιβαλλω αν μπορει να σηκωσει καμμια
Περίπου....ολο το βιντεο ειδατε κουφαλες ε ???
εγώ θέλω seat...
Aυτο το θελω κι εγωεγω αυτο
ξεβρακωτες βρισκω μετα
καπσουρα με πσ το ψ ειναι λιγο το κραταμε για τις γκομενεςAυτο το θελω κι εγω
Κι εμείς που νομίζαμε τόσο καιρό πως απλά ψάχνεις κρέας να βουλώσεις τις τρύπες σου...αλεξ σαν νεος ανθρωπος ψαχνω δεξιο κομμα που να γυρισει τον κοσμο πισω απο τη δυστοπια. απελαση λαθροεπενδυτων, περισσοτεροι μπατσοι για προστασια του κοσμακη μεχρι να απελαθουν λαθρο, ενισχυση ΕΣΥ, κοψιμο μαχαιρι πρασινων μπουρδων αναπτυξης και γενικα να γινουμε ανεξαρτητη χωρα παλι ιδανικα με βιομηχανια. το πιο κοντα σε αυτα ειναι ηλιας. τι λες να κανω?
ειχα μια ΟΛΟΙΔΙΑ γκομενα παλια , ΟΛΟΙΔΙΑ μιλαμε . το Ελενακιεγώ θέλω seat...
Έχεις βαρεθεί να ξύνεις τ'αρχίδια σου...στάνταρ.Πολύ δουλειά, κρύο, συννεφιά, δύσκολο μεροκάματο
Πολύ δουλειά, κρύο, συννεφιά, δύσκολο μεροκάματο
Όχι ρε έχω διάλειμμαΈχεις βαρεθεί να ξύνεις τ'αρχίδια σου...στάνταρ.