Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.599
- Πόντοι
- 3.656
στα αλλα πεφτουν αγωγες και μηνυσεις...Δικαιωμα σας.. αλλα τοσα αλλα threads θα μπορούσατε να πατε να κανετε εκει συζητήσεις του κωλου.?
στα αλλα πεφτουν αγωγες και μηνυσεις...Δικαιωμα σας.. αλλα τοσα αλλα threads θα μπορούσατε να πατε να κανετε εκει συζητήσεις του κωλου.?
Δικαιωμα σας.. αλλα τοσα αλλα threads θα μπορούσατε να πατε να κανετε εκει συζητήσεις του κωλου.?
Οκ, άμα τα έχετε πει προσωπικά τότε πάσο.Με τον φίλο thesaint, τα έχουμε συζητήσει, δεν περιμένω κάτι παραπάνω να μου πει.
Στην κλινική μας δεν έχουμε ταμπού σε ιατρικά προβλήματα, κυρία.
Αυτό μας έλλειπε....
Πιάτα ποτέ του γλυστρανε και σπάνε μόνο ταψιά και κατσαρολεςΣυνεχεια δουλευει αυτο το παιδι, ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πλενει και τα πιατα σπιτι.
Ευχαριστούμε για το δείγμα.
Περιμένω εναγωνίως.. εκανα τελευταία ολα τα check ups & εσεις μου θυμίσατε πως δεν εκανα καλλιέργεια κοπράνων.Ευχαριστούμε για το δείγμα.
Θα τα παραλάβει ο Δρ. Ρετσίνωφ να τα πάει για καλλιέργεια.
Μόλις έχω τα αποτελέσματα θα σας ενημερώσω.
Καλή σας εσπέρα, κύριε.Ρε συ lion, όταν σε λένε χαφιέ είναι βρισιά και προσβολή, όταν λένε ότι δεν πάτησες το κουμπί, είναι κάτι καλό. Μη σπας μπάλες με το παραμικρό.
Με τον φίλο thesaint, τα έχουμε συζητήσει, δεν περιμένω κάτι παραπάνω να μου πει.
Κάποιοι, δεν μπορούμε διαρκώς να σκάβουμε μέσα στο φόρουμ για να βγάλουμε κάποιον οφσάιντ, καταντάει βαρετό.
Και στο να τον δίνω οθωμανικά ειδικεύομαι. Ευελπιστώ λοιπόν να δείξετε τον ίδιο ζήλο.Περιμένω εναγωνίως.. εκανα τελευταία ολα τα check ups & εσεις μου θυμίσατε πως δεν εκανα καλλιέργεια κοπράνων.
Μιας & ειδικευεστε..?
Νομιζω οχι μονο.. με τετοια εμμονη & ζηλο, πιστευω τον κολατσιζεται ή θελετε να τον κολατσίσεται & οθωνανικα, απλα δεν το παραδέχεστε.Και στο να τον δίνω οθωμανικά ειδικεύομαι. Ευελπιστώ λοιπόν να δείξετε τον ίδιο ζήλο.
Αν λαβετε υποψιν οτι στη Ν/Α Ασια το ρ προφερεται ως λ θα καταλαβετε τι πραγματικα υπαρχει.Νάταλι δεν υπάρχει; Ή Ναταλί.
ετσι ακριβως προσεγγιζε τους ασθενης και ο νιπλακος...ευγεΝομιζω οχι μονο.. με τετοια εμμονη & ζηλο, πιστευω τον κολατσιζεται ή θελετε να τον κολατσίσεται & οθωνανικα, απλα δεν το παραδέχεστε.
Μην ντρέπεστε.. αφεθειτε.. δεν ειναι καλο να ζειτε με απωθημένα!
Το βγάζετε σε κομπλεξ & προβληματικές συμπεριφορές!?
Χαχα δεν τον ξερω ρον νιπλ, αλλα ετσι πρέπει γενικότερα σε κλινικές περιπτώσεις, πρεπει να είμαστε ευγενικοί & πανω απο ολα υποστηρικτικοι & comfort.ετσι ακριβως προσεγγιζε τους ασθενης και ο νιπλακος...ευγε
Νομίζω ότι σπάσατε γρήγορα αυτήν τη φορά.Νομιζω οχι μονο.. με τετοια εμμονη & ζηλο, πιστευω τον κολατσιζεται ή θελετε να τον κολατσίσεται & οθωνανικα, απλα δεν το παραδέχεστε.
Μην ντρέπεστε.. αφεθειτε.. δεν ειναι καλο να ζειτε με απωθημένα!
Το βγάζετε σε κομπλεξ & προβληματικές συμπεριφορές!?
πολυ καλος ο νιπλης...η φυλακη η βενεζουελα πρεπει να ειναι τωρα...Χαχα δεν τον ξερω ρον νιπλ, αλλα ετσι πρέπει γενικότερα σε κλινικές περιπτώσεις, πρεπει να είμαστε ευγενικοί & πανω απο ολα υποστηρικτικοι & comfort.
Δεν καταλαβα ακριβως, αλλα αφου το λετε θα εχετε καποιο point στο μυαλο σας.. ?Νομίζω ότι σπάσατε γρήγορα αυτήν τη φορά.
Έχετε χάσει την φόρμα σας.
Ούτε τρία ποστ δεν αντέξατε
Γμτ να μην τον προλαβω.. ?πολυ καλος ο νιπλης...η φυλακη η βενεζουελα πρεπει να ειναι τωρα...
πιστολιασε χιλιαδες επενδυτες να φανταστεις για παρτη του μπηκαμε στα μνημονια...μεγαλοκομπιναδορος
Κι εγω λεω να παω να παρω ενα προφιτερολ που το λιγουρευομαις απο χθες.. καλο απογευμα!σας αφηνω...βλεπω Squid.Game και αναμενεται να πλανταξω στο κλαμα