RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.082
- Πόντοι
- 3.556
τύπε αν δεν εχει προφιτερολΚι εγω λεω να παω να παρω ενα προφιτερολ που το λιγουρευομαις απο χθες.. καλο απογευμα!
θα τη βγαλεις με ζαχαρωτά ;
τύπε αν δεν εχει προφιτερολΚι εγω λεω να παω να παρω ενα προφιτερολ που το λιγουρευομαις απο χθες.. καλο απογευμα!
σας αφηνω...βλεπω Squid.Game και αναμενεται να πλανταξω στο κλαμα
Δεν καταλαβα ακριβως, αλλα αφου το λετε θα εχετε καποιο point στο μυαλο σας.. ?
Αλλος θα ελεγε πως δεν εχετε τι να πειτε & απλα "λετε για να λετε"..?
απο το 07 ειναι μελος τι να παρακολουθησει πιο πριν τα μπετα ριχνανεΜπράβο!
Έτσι πρέπει να γράφετε.
Και για να έχουμε και καλό ερώτημα...
Παρακολουθούσατε καιρό το σάιτ πριν αποφασίσετε να εγγραφείτε;
απο το 07 ειναι μελος τι να παρακολουθησει πιο πριν τα μπετα ριχνανε
Μηπως ειναι φιλη του Χασοδικη;Και ξαφνικά θυμήθηκε φέτος τον Αύγουστο το νικ τους κωδικούς, και μπήκε να μας πει μια καλησπέρα.
λες;πρεπει να ξεκινησουν βασανιστηρια,φαλαγγες,εικονικοι και πραγματικοι πνιγμοι για να λαμψει η αληθειαΑσχολείστε από χθες με έναν μλκ που το παίζει γυναίκα ....
Μηπως ειναι φιλη του Χασοδικη;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μάλλον σας δουλεύει
Κάποιος φίλος ήλθε απόψε απ' τα παλιά.Μηπως ειναι φιλη του Χασοδικη;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
λες;πρεπει να ξεκινησουν βασανιστηρια,φαλαγγες,εικονικοι και πραγματικοι πνιγμοι για να λαμψει η αληθεια
ποιος;Κάποιος φίλος ήλθε απόψε απ' τα παλιά.
Μου αρέσει κάποιοι του έδωσαν σημασία και έπιασαν και σοβαρή κουβέντα με το κλωνάριΚάποιος φίλος ήλθε απόψε απ' τα παλιά.
Αυτος 1-0ποιος;
ποιος;
παει αυτος τωρα τον ξεχασαμε ηδηΈνας πρώην διοικητικός που του αρέσει το γιαχνί.
Μου αρέσει κάποιοι του έδωσαν σημασία και έπιασαν και σοβαρή κουβέντα με το κλωνάρι
την ειδες την ταινια;παει αυτος τωρα τον ξεχασαμε ηδη
καλος τυπας μου την χαρισε μια φορα σε κατι αναφορες που εφαγα
Εχω λιωσει από χθες στα γέλια ούτε να προσποιηθοουν δεν ξέρουνΈχει γραφτεί από το 2007, με πρώτη ανάρτηση Αύγουστο του 2021 και ενώ (της) είμαστε άγνωστοι, γνωρίζει πως έχω εμμονή με τους κώλους.
Έχει γίνει απρόσεκτος τελευταία ο Δημήτρης.
μαλακια ρε ουτε καντην ειδες την ταινια;
ο σεσκουλας φταιει για ολα...θα κερασει πολλαΕχω λιωσει από χθες στα γέλια ούτε να προσποιηθοουν δεν ξέρουν
Τον καριοληηηηηηη θα τον σκίσουμε τι βαρούλκο κανονικά στο Μαϊάμι στην Αρετσού θα μας κεράσειο σεσκουλας φταιει για ολα...θα κερασει πολλα