shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
και μετα ξυπνήσεςεφταμιση το πρωι σηκωθηκα μιλαμε λες και εσκαβα...
και μετα ξυπνήσεςεφταμιση το πρωι σηκωθηκα μιλαμε λες και εσκαβα...
οντως ρε χαμενε απο το πρωι στο ποδι και δρομολογια εκανακαι μετα ξυπνήσες
παππου μου λειπει ο θειος...μιαμηση η ωρα και ειπα στην κοπελα καλημερα...ο θειος θα με εχει στειλει στου ποδολαγνου για μια εβδομαδα για αυτο το ατοπημαΣυνεχεια δουλευει αυτο το παιδι, ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
δουλεύει εμας ,και καλα οτι δουλευει πολυΣυνεχεια δουλευει αυτο το παιδι, ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
το σωστο να λέγετεδρομολογια εκανα ψυγείο -κρεββάτι
Δεν εισαι ανηψιος του. Δεν υπαρχει αγιος Βασιλης (ξερω, αυτο το τελευταιο σε πληγωσε περισσοτερο) Τι αλλη αποδειξη θες;παππου μου λειπει ο θειος...μιαμηση η ωρα και ειπα στην κοπελα καλημερα...ο θειος θα με εχει στειλει στου ποδολαγνου για μια εβδομαδα για αυτο το ατοπημα
για την ναταλι κουβεντα δεν λες ομωςΔεν εισαι ανηψιος του. Δεν υπαρχει αγιος Βασιλης (ξερω, αυτο το τελευταιο σε πληγωσε περισσοτερο) Τι αλλη αποδειξη θες;
Δεν υπαρχει Ναταλι.Φευ.για την ναταλι κουβεντα δεν λες ομως
Καλή σας εσπέρα, κυρία μου.Να εχεις μια όμορφη Κυριακή! ?
Δεν υπαρχει Ναταλι.Φευ.
120 μερες μεινανε για να της ξεσκισω το μουνακι.
Μπράβο σου.. κυριακη συνηθως μου μαγειρεύουν ή τρωω εξω!κατι λιγα ναι ,μου αρέσει η μαγειρικη ειναι δημιουργική
μπαρμπα να φερω ενα μπαλετο απο αγιο δομηνικο να κανει κονσομασιον στο μπαρ της πισινας?Καλή σας εσπέρα, κυρία μου.
Είμαι ο κλινικάρχης. Έχω και πισίνα... Θα έλθετε για μια βουτιά;
που μενεις ελεανα αν δεν ειμαι αδιακριτος?Μπράβο σου.. κυριακη συνηθως μου μαγειρεύουν ή τρωω εξω!
μια απο τα ιδια τα ΣΚΜπράβο σου.. κυριακη συνηθως μου μαγειρεύουν ή τρωω εξω!
Καλησπέρα.. γελαω που λετε το thread κλινικη.Καλή σας εσπέρα, κυρία μου.
Είμαι ο κλινικάρχης. Έχω και πισίνα... Θα έλθετε για μια βουτιά;
Ετσι.. ας καλοπιανουμε λιγο τους εαυτους μας, τοσο πίεση περνάμε!μια απο τα ιδια τα ΣΚ
αααα εγω δεν εχω πιεση ,ειμαι φουλ χαλαροςΕτσι.. ας καλοπιανουμε λιγο τους εαυτους μας, τοσο πίεση περνάμε!
Καλησπέρα τρουμπ.. στην Αθήνα είμαι.εσυ?μπαρμπα να φερω ενα μπαλετο απο αγιο δομηνικο να κανει κονσομασιον στο μπαρ της πισινας?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
που μενεις ελεανα αν δεν ειμαι αδιακριτος?
Lucky U!!!αααα εγω δεν εχω πιεση ,ειμαι φουλ χαλαρος
εγω ειμαι Πειραια....συντομα ο Βαγγελας θα κυρηξει την ανεξαρτησια του και θα ερχοσαστε μονο με διαβατηριο...Καλησπέρα τρουμπ.. στην Αθήνα είμαι.εσυ?
Οποιος θελει ας μας πει το μερος που βρισκεται, αν δεν γίνομαι αδιάκριτη φυσικά!
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΔΗ ΤΡΕΜΕΙεγω ειμαι Πειραια....συντομα ο Βαγγελας θα κυρηξει την ανεξαρτησια του και θα ερχοσαστε μονο με διαβατηριο...
εσυ θα λες το ονομα μου στο τελωνειο και θα μπαινεις ομως