TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
Αυτός δεν γαμαει καθόλου μόνο μαλακια κατά δήλωση τουΤυπε, δε γαμαω φαντασματα.
Αυτός δεν γαμαει καθόλου μόνο μαλακια κατά δήλωση τουΤυπε, δε γαμαω φαντασματα.
Γαμαει. Τα νηματα καθε φορα που γραφει.Αυτός δεν γαμαει καθόλου μόνο μαλακια κατά δήλωση του
αντε μωρη λουγκρα που θέλεις και 12αρι ,για μαλαματινα εισαι σε κοντο ποτηρακι12αρι τζοννυ
τσακω ερυθρο ξηρο σε ψηλο ποτηριαντε μωρη λουγκρα που θέλεις και 12αρι ,για μαλαματινα εισαι σε κοντο ποτηρακι
επίπεδο 0 και ηθελα να σε παρω μαζί μου στον ναός της όπερας ( σκαλα του Μιλανου)τσακω ερυθρο ξηρο σε ψηλο ποτηρι
Μαγειρεύεις;Να εχεις μια όμορφη Κυριακή! ?
Οχι χαχαΜαγειρεύεις;
Χαχα καλησπέρα.@ ελεανα καλημερα....οι υπολοιποι του νηματος εισαστε ολοι ψωριαρηδες
Εσυ μαγειρευεις?
Ταιριάζει με μακαρονάδα με κεφτεδάκια που έχω σήμερα;τσακω ερυθρο ξηρο σε ψηλο ποτηρι
τέτοια ωρα συνηθίζετε να λεμέ Καλησπέρα μονο ο Αθηναίος λεει καλημέρα που κοιτάτε μεχρι της 13.00@ ελεανα καλημερα....οι υπολοιποι του νηματος εισαστε ολοι ψωριαρηδες
Τι;;;Πλενει και σκαλες ο Αθηναιος;;επίπεδο 0 και ηθελα να σε παρω μαζί μου στον ναός της όπερας ( σκαλα του Μιλανου)
κατι λιγα ναι ,μου αρέσει η μαγειρικη ειναι δημιουργικήΧαχα καλησπέρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσυ μαγειρευεις?
εφταμιση το πρωι σηκωθηκα μιλαμε λες και εσκαβα...τέτοια ωρα συνηθίζετε να λεμέ Καλησπέρα μονο ο Αθηναίος λεει καλημέρα που κοιτάτε μεχρι της 13.00
τσακω μαρενγκακατι λιγα ναι ,μου αρέσει η μαγειρικη ειναι δημιουργική
τα παντα κανει ΤΑ ΠΑΝΤΑΤι;;;Πλενει και σκαλες ο Αθηναιος;;
γνωστος πλύντηςΤι;;;Πλενει και σκαλες ο Αθηναιος;;
τσακω μια δημιουργιακατι λιγα ναι ,μου αρέσει η μαγειρικη ειναι δημιουργική
Συνεχεια δουλευει αυτο το παιδι, ΣΥΝΕΧΕΙΑ.τα παπντα κανει ΤΑ ΠΑΝΤΑ
Πλενει και τα πιατα σπιτι.γνωστος πλύντης