Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
Σε καφεδακι τιποτα
Σε καφεδακι τιποτα
εννοειταιΜπ
Μπουμπλικια έχουμε;
εννοειται
Αναπαύεται μπαροκο … κάνει μια αποτοξίνωση από το μπου και θα μπει δριμύτεροςΠΟΥ ΣΑΙ ΡΕ ΚΑΡΑΜΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Καλά, ούτε τη γκρούπι σου δεν πείθεις τώρα. (Αν και κρατάω μια επιφύλαξη γιατί είναι ερωτευμένη και δε βλέπει μπροστά της)Μισό για να καταλάβω...
Την περίπτωση να έχει υποβάλλει κάποιος πολλαπλά ερωτήματα στον διαχειριστή την αποκλείουμε δηλαδή.
Τελικά αυτό το φάντασμα παίζει να είναι το μόνο φάντασμα με ψυχολογικά προβλήματα.
κοιμηθηκατε;
Για να αρχισες τις βρισιές (στο προηγούμενο ποστ) και αναφορές για ψυχολογικά χωρίς να σε έχω βρίσει εγώ καθόλου σήμερα
Σταμάτα να πετάγεσαι σαν την πούτσα κάθε φορά, δε χρειάζεται δικηγόρο η αγάπη σου."δεν σε έχω βρίσει ΣΗΜΕΡΑ, γιατί με βρίζεις κύριε;"
τράτζικ
Σταμάτα να πετάγεσαι σαν την πούτσα κάθε φορά, δε χρειάζεται δικηγόρο η αγάπη σου.
Σαν τον μπαρόκ στα νήματα των εργαζομένων έχεις καταντήσει (με τη διαφορά ότι αυτός δεν γαμάει, ενώ εσένα μάλλον ένα πουτσάκι στο χει ρίξει ο άγιος για να έχεις φάει τέτοιο κολλημα )
Ο dr Η. Βλαμένος Α.Ε. είσαι τυπε;και αν δεν απατώμαι ως ιατρός προσελήφθην στην Κλινική, άμα θέλανε Pool Boy θα με παίρνανε στις Πολιτικές Εξελίξεις
Ο dr Η. Βλαμένος Α.Ε. είσαι τυπε;
Την πουλάω επειδή την πήρα δώρο στη μάνα μου και άρχισε να γκρινιάζει επειδή της φαίνονται μικρά τα γράμματα στο μενού.
στη δουλεια εισαι παλι ε???Καλημέρες
Όχι αλλα έκανα το γύρο της Αθήνας για δουλειά...στη δουλεια εισαι παλι ε???