athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.627
- Πόντοι
- 12.756
2 φτυαριες χωμα ριχνω αμα θες! επισης μπορω να το παιξω γνωστος της, που του χρωστουσε και οτι δωσει ο πεθερος απο τα χρωστουμενα μισα-μισα
2 φτυαριες χωμα ριχνω αμα θες! επισης μπορω να το παιξω γνωστος της, που του χρωστουσε και οτι δωσει ο πεθερος απο τα χρωστουμενα μισα-μισα
αν παθει κατι κακομοιρη εχεις να φας μετα πολυ ληγμενο κρουασαν τζιμμηςγια να δουμε θα την σκαπουλαρει με τις παρενεργειες η θα την τσακισουν οπως την πρωτη φορα
Αλλιώς σιγά μην ξυπναγες μουνόπανοκαυλημερες...πρωι πρωι σημερα πηγα την γυναικα για δευτερη δοση χτικιου αστρα
κομματια θα ειμαι σημεραΑλλιώς σιγά μην ξυπναγες μουνόπανο
ασε τα τρελλα σου σημερα εχει πρεμιερα ο φιλος μας ο τζιμμης βγαζει καινουργιο προιονκομματια θα ειμαι σημερα
Όταν την παντρευτείς γυναίκα σου , μέχρι τότε ΣΧΕΣΗ ΣΟΥοχι ρε συ δεν θελω να παθει τιποτα το γυναικακι μου..
Μη βριζεις ρε συ πρωι πρωί χαβαλε στα αρχίδια μας σε βάλαμε..Αλλιώς σιγά μην ξυπναγες μουνόπανο
Όταν την παντρευτείς γυναίκα σου , μέχρι τότε ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ
κακκε ανθρωπεΌταν την παντρευτείς γυναίκα σου , μέχρι τότε ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ
κακος μουνηςκακκε ανθρωπε
Δεν είμαι εγώ κακόςκακκε ανθρωπε
ενταξει στο στοιχειο σου εισαι ολοι οι ομοιοι σου ειναι σιμά σουΓαμω του κολογερους τους ρακεταδες κ τους μλκες που κανουν θορυβο για να βανουν ομπρελα στη αμμο????
ο τριμαλαξ θελει να ειναι και στην παραλια μονος του...ενταξει στο στοιχειο σου εισαι ολοι οι ομοιοι σου ειναι σιμά σου
προσεξε μη σου μπει καμμια ρακετα στον κωλοΓαμω του κολογερους τους ρακεταδες κ τους μλκες που κανουν θορυβο για να βανουν ομπρελα στη αμμο????
θελει να φερει τα προβοσκιδουχα στην παραλια να κανουν ολοι μαζι μπανιοο τριμαλαξ θελει να ειναι και στην παραλια μονος του...
εγω λεω να ανοιξει μια μεγαλη τρυπα στην αμμο,να χωθει μεσα,να σκεπαστει και θα ξεχαστει απο ολουςθελει να φερει τα προβοσκιδουχα στην παραλια να κανουν ολοι μαζι μπανιο
ετσι και αλλιως νοομιζεις τον αναζητα κανεις ...εγω λεω να ανοιξει μια μεγαλη τρυπα στην αμμο,να χωθει μεσα,να σκεπαστει και θα ξεχαστει απο ολους
Χονδροεγω λεω να ανοιξει μια μεγαλη τρυπα στην αμμο,να χωθει μεσα,να σκεπαστει και θα ξεχαστει απο ολους
Εγω ειμαι αθορυβος κ διακριτικος.....παντα???ενταξει στο στοιχειο σου εισαι ολοι οι ομοιοι σου ειναι σιμά σου
Τζαπαν ειναι ωραια αλλα για μονιμα ειναι δυσκολα τα πραγματα ρεΧονδρο
Τζαπαν θα πηγαινα ανετα να εξαφανιστω
τραβα γαμησου και φερε μας την εισπραξηΧονδρο
Τζαπαν θα πηγαινα ανετα να εξαφανιστω