pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
εμεις δεν ειμαστε τοσο μαυροι
με την σαγιοναρα ο Αθηναιος6 7 ψωλές να ψάχνουν μια κοπελίτσα στη γειτονιά της, καλά θα πάει αυτό
![]()
με σκαρπινι loafer βγαινω εξωμε την σαγιοναρα ο Αθηναιος
σιγα ρε Πανο Ευαγγελόπουλεμε σκαρπινι loafer βγαινω εξω![]()
θα ντυθω εφοριακος με σκαρπινι και θα σε γαμησωσιγα ρε Πανο Ευαγγελόπουλε![]()
ναι αλλα ειμαστε πιο αλεπουδοφατσες απο αυτους τους μουστερηδες ρε βαγονια.εμεις δεν ειμαστε τοσο μαυροι
γιατι δεν πας μονος σου να την βρεις ρε πουσυ και θες και παρέα ?εμεις δεν ειμαστε τοσο μαυροι
εγω ειμαι κυριλε σαν διευθυντης τραπεζηςναι αλλα ειμαστε πιο αλεπουδοφατσες απο αυτους τους μουστερηδες ρε βαγονια.
εμεις ειμαστε γεννημενοι σαν τον ΣΤΑΝ μεσα στην αλητεια.
λες να τον μπουφλιασει;γιατι δεν πας μονος σου να την βρεις ρε πουσυ και θες και παρέα ?
φοβασαι οτι θα σε αρχίσει στις φάπες ?
και αν σε αρχισει νομιζεις οτι αν εισαι μαζι μας θα τις γλυτωσεις ?
δεν νομίζω , ισως να φας και απο εμας καμιά στο ξεκουδουνο
χαχαχαχαχχαεγω ειμαι κυριλε σαν διευθυντης τραπεζης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εσυ αγορι απλα γαμας.ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΓΑΜΑΣ.ΤΕΛΟΣ.εγω ειμαι κυριλε σαν διευθυντης τραπεζης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
λες να τον μπουφλιασει;![]()
δεν τα κανω αυτα πλεονγιατι δεν πας μονος σου να την βρεις ρε πουσυ και θες και παρέα ?
βαλε να δεις Μενεγακη Σταν εορταστικο , να δεις παλαμουτι μου πεφτει με Μενεγω και τη καριολαααααα ειναι η πουταναραααααναι αλλα ειμαστε πιο αλεπουδοφατσες απο αυτους τους μουστερηδες ρε βαγονια.
εμεις ειμαστε γεννημενοι σαν τον ΣΤΑΝ μεσα στην αλητεια.
αγγλικα ξερεις βρε μαλακα να σου γραψω κατι μπας και το καταλαβεις ?η πηρες Λοουερ και εσυ απο τις βιντεοκασετες του Ψαλτη ?δεν τα κανω αυτα πλεον
θα μπορουσα αλλα δε θελω
αν εμενε αθηνα θα το σκεφτομουν παντως
ποσες μαλακιες λες να βαρεσε μετα το αγορι? η λες να γαμησε?βαλε να δεις Μενεγακη Σταν εορταστικο , να δεις παλαμουτι μου πεφτει με Μενεγω και τη καριολαααααα ειναι η πουταναρααααα
δεν θα μετανιωσεις
προφισιενσυ εχει ρε μαλακααγγλικα ξερεις βρε μαλακα να σου γραψω κατι μπας και το καταλαβεις ?η πηρες Λοουερ και εσυ απο τις βιντεοκασετες του Ψαλτη ?
επειδη εκλεψε ενα διπλωμα καδραρισμενο δεν παει να πει οτι ξερει κιολας τυπε , ολα κι ολαπροφισιενσυ εχει ρε μαλακα
δεν ξερω , ΔΕΝ ΞΕΡΩποσες μαλακιες λες να βαρεσε μετα το αγορι? η λες να γαμησε?![]()
λες να τον άρχιζε στις παντόφλες από μακριά?γιατι δεν πας μονος σου να την βρεις ρε πουσυ και θες και παρέα ?
παντως εγω στην θεση του ενα κρανος φουλφεις θα το φορουσα , και ας κανει και ζεστη , δεν γαμιεταιλες να τον άρχιζε στις παντόφλες από μακριά?
εγω ειμαι αιθερας ρε μουνοπανο...αφρος...ολη μερα στην περατζαδα ειμαι και στο καμακι...του γαμαει τα πρεκια...τιγκα στα καρουμπαλα ειναι![]()