Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.409
- Πόντοι
- 12.756
εγω ειμαι αιθερας ρε μουνοπανο...αφρος...ολη μερα στην περατζαδα ειμαι και στο καμακι...
αλλα και την δικια μου κορωνα στο κεφαλι μου την εχω...
εγω ειμαι αιθερας ρε μουνοπανο...αφρος...ολη μερα στην περατζαδα ειμαι και στο καμακι...
αλλα και την δικια μου κορωνα στο κεφαλι μου την εχω...
Και τι δε θα 'δινα να άκουγα τους διαλόγους σας.μ εστελνε ηχητικα στο μεσετζερ και κατι κλησσεις στο μεσετζερ οπου μιλαγαμε
εχει απιστευτη φωνη κοριτσιστικη
Πάνω η κάτω τυπε;εμεις δεν ειμαστε τοσο μαυροι
Πες μας τι σου 'πε ο δικηγόρος στα πμ.
ο αγιος ειχε παρενεργειες του εμβολιου
δεν θα ξαναμπει εμαθα
Αυτό το καλοκαίρι το περίμενα,
καυτό, σαν την κωλάρα σου,
κι υγρό, σαν το μουνί σου.
Μα πέρασε σαν νά ΄τανε Φθινόπωρο,
γιατί εγώ δεν ήμουνα μαζί σου.
- thesaint
νιπλαρεεεεε.αρχοντα του σαη.πρωτοποριακε ευρωπαιστη μαθε τα βλαχακια
πως γινεται γαμω την τυχη μου...
αλαναρε μπουρζουα μποεμ.
θελετε να της κανουμε ενα δωρακι
να παμε ολοι μαζι να της ζητησουμε να επιστρεψει
να της παμε λουλουδια γλυκα και να της τραγουδησουμε ενα τραγουδι ολοι μαζι σαν χορωδια
η να της γραψουμε μια κασσετα να ακουσει
τι λετε?
καυλημερες...πρωι πρωι σημερα πηγα την γυναικα για δευτερη δοση χτικιου αστραΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα μαν.
Κατάλαβα μετά γκρίνια θα έχεις κάργα. εντάξει όλα καλά θα πάνε.καυλημερες...πρωι πρωι σημερα πηγα την γυναικα για δευτερη δοση χτικιου αστρα
Κατάλαβα μετά γκρίνια θα έχεις κάργα. εντάξει όλα καλά θα πάνε.
για να δουμε θα την σκαπουλαρει με τις παρενεργειες η θα την τσακισουν οπως την πρωτη φοραΚατάλαβα μετά γκρίνια θα έχεις κάργα. εντάξει όλα καλά θα πάνε.
για να δουμε θα την σκαπουλαρει με τις παρενεργειες η θα την τσακισουν οπως την πρωτη φορα
Καμιά επιθυμία για το μνημόσυνο έχεις???καυλημερες...πρωι πρωι σημερα πηγα την γυναικα για δευτερη δοση χτικιου αστρα
να μου δωσετε ολοι απο 1000 ευρωΚαμιά επιθυμία για το μνημόσυνο έχεις???
καλα που θα ειμαι δουλεια
εχεις την κρυφη ελπιδα να δρασει το αστρα να γλυτωσεις τυπε?καυλημερες...πρωι πρωι σημερα πηγα την γυναικα για δευτερη δοση χτικιου αστρα
οχι ρε συ δεν θελω να παθει τιποτα το γυναικακι μου..εχεις την κρυφη ελπιδα να δρασει το αστρα να γλυτωσεις τυπε?
2 φτυαριες χωμα ριχνω αμα θες! επισης μπορω να το παιξω γνωστος της, που του χρωστουσε και οτι δωσει ο πεθερος απο τα χρωστουμενα μισα-μισανα μου δωσετε ολοι απο 1000 ευρω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλα που θα ειμαι δουλεια