RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.078
- Πόντοι
- 3.556
τύπε αυτο δεν ειναι τιποτα να πουμε που να δεις τι επαθε ο αλλος τις προαλλεςο αγιος ειχε παρενεργειες του εμβολιου
δεν θα ξαναμπει εμαθα
τύπε αυτο δεν ειναι τιποτα να πουμε που να δεις τι επαθε ο αλλος τις προαλλεςο αγιος ειχε παρενεργειες του εμβολιου
δεν θα ξαναμπει εμαθα
Γαμάει αυτή η πιπεριά που λέμετύπε πουσι οτι ναναι φαε απλα το νου σου στις πιπεριές να πουμε
Σε ευχαριστώ πολύ που με σκέφτεσαι... όχι όμως δεν θέλω φίλους είμαι αντικοινωνικός ΜΟΥΝΗΣ
αν καταντησω ετσι θα κανω παρεα με τον Τζιμυ και θα τον αγκαλιαζω αλλα χωρις σωβρακο εγωδεν θελω να καταληξεις ετσι , ΔΕΝ ΘΕΛΩ
αφου το εχει ξεκαθαρίσειαν καταντησω ετσι θα κανω παρεα με τον Τζιμυ και θα τον αγκαλιαζω αλλα χωρις σωβρακο εγω
Ισχυει????αφου το εχει ξεκαθαρίσει
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΩΒΡΑΚΟ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ
παρακαλα να μην καταντησω οπως λεει ο Δρ.Νιπλης ΓΑΜΙΟΛΑ την εκανες μεταΙσχυει????
παρακαλα να μην καταντησω οπως λεει ο Δρ.Νιπλης ΓΑΜΙΟΛΑ την εκανες μετα
γεμιστα με κυμα η με ρυζι
πειτε τωρα που γυριζει
γεμιστα δεν εχω φαει ποτε στη ζωη μ
ακουσε χοντρα λογια ο πουση τυπεΜάθαμε και τον πραγματικο λόγο διαφωνίας με την Ειρήνη...
ταλιατελες με ραγκουπαρακαλα να μην καταντησω οπως λεει ο Δρ.Νιπλης ΓΑΜΙΟΛΑ την εκανες μετα
το ειναι το ραγκου τύπε κατι σα το ντάκορ ;ταλιατελες με ραγκου
και μπριζολίτσα
και μια ζιρο , παλιά συνταγη
αμα ρευτω θα ραγισει η οθόνη του λαπτοπ
αξεστοι πλεμπαιοιτο ειναι το ραγκου τύπε κατι σα το ντάκορ ;
νιπλαρεεεεε.αρχοντα του σαη.πρωτοποριακε ευρωπαιστη μαθε τα βλαχακιααξεστοι πλεμπαιοι
δεν θα γινεται ανθρωποι ρε πουστη μου ποτέ
ακουσε χοντρα λογια ο πουση τυπε
πρεπει να ηταν κατι πιο σοβαρό
μονος του μιλαει ο πουσυ στο μυαλο τουΜπορεί να είπαν και για τον μουσακά?
Εν τω μεταξύ, δεν έχω καταλάβει... μιλάνε ή μόνο με μηνύματα όλα αυτά??
μονο ιατρικες υποθεσεις εδωΠου είναι οι υπεύθυνοι του νήματος, με την ανέρευση πινακίδων έγινε τίποτα?
Κόντεψα να τρακάρω σήμερα...
μονο ιατρικες υποθεσεις εδω
μ εστελνε ηχητικα στο μεσετζερ και κατι κλησσεις στο μεσετζερ οπου μιλαγαμεμονος του μιλαει ο πουσυ στο μυαλο του