TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
καλως το φιλαρακι του τζιμακου προδοτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηΚαλημέρες
καλως το φιλαρακι του τζιμακου προδοτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηΚαλημέρες
Ο τζιμακος δεν είπε καλημέρα; Νιπλης που είναι; είναι καλά;
Καλημέρα Τζίμυ
ο τζιμακος μην λεμε τα ιδια πρωι ασχολειτε με τα προβοσκιδουχα ο νιπλης πηγε τον πωλητη στο νοσοκομειο επαθε ψυξη που τον ειχε ολη την ημερα στο αμαξι δοκιμαζοντας το κλιμαΟ τζιμακος δεν είπε καλημέρα; Νιπλης που είναι; είναι καλά;
καλως την
ετσι γλυφτον θα σου παρει καραμελες και θα σε βαζει δωρεαν στην παραστασηΚαλημέρα Τζίμυ
Είναι δουλευταρας ρε φίλε σαν και μένα οφείλω την καλημέρα μουετσι γλυφτον θα σου παρει καραμελες και θα σε βαζει δωρεαν στην παρασταση
ποιος δουλευει ο τζιμμης??? ρε σε εχει επηρεασει το εμβολιοΕίναι δουλευταρας ρε φίλε σαν και μένα οφείλω την καλημέρα μου
ετσι γλυφτον θα σου παρει καραμελες και θα σε βαζει δωρεαν στην παρασταση
οξω μαρη καμπιαααααααααααααααααααα
Δουλεύει... και μόνο που κάνει δύο δουλειές και όλα τα ΣΚ πάντα δουλειά είναι γάμα τα.. ούτε εγώ δεν θά το έκαναποιος δουλευει ο τζιμμης??? ρε σε εχει επηρεασει το εμβολιο
τι να τα κανει τα λεφτα ρεεεεεεεεεεεεεε...μια γυναικα να του βρειτε να τον παντρεψετεΔουλεύει... και μόνο που κάνει δύο δουλειές και όλα τα ΣΚ πάντα δουλειά είναι γάμα τα.. ούτε εγώ δεν θά το έκανα
Άστον έτσι καλά είναι..ας βρει νά κάνει μια σχέση της προκοπής μπόμπα θα είναιτι να τα κανει τα λεφτα ρεεεεεεεεεεεεεε...μια γυναικα να του βρειτε να τον παντρεψετε
να κανει και ενα παιδι ρε μην τυχον και χασουμε τετοιο ειδος με αυτη την μουτσουναΆστον έτσι καλά είναι..ας βρει νά κάνει μια σχέση της προκοπής μπόμπα θα είναι
????να κανει και ενα παιδι ρε μην τυχον και χασουμε τετοιο ειδος με αυτη την μουτσουνα
μεχρι και εσυ ο ιδιος εκπλησεσαι...φαντασου να σου μοιασει κιολας μονο την κοινωνικωτητα σου να παρει φτανει
Είναι ο μαλακας αντικοινωνικός φουλ.. θά ψοφήσει και στο μνήμα θά είσαι μόνο εσύ τιμής ένεκενμεχρι και εσυ ο ιδιος εκπλησεσαι...φαντασου να σου μοιασει κιολας μονο την κοινωνικωτητα σου να παρει φτανει
θα τον θαψω κοντα σε εμενα και επειδη δεν εχω τουαλετα σπιτι θα πηγαινω εκει να καθε ημεραΕίναι ο μαλακας αντικοινωνικός φουλ.. θά ψοφήσει και στο μνήμα θά είσαι μόνο εσύ τιμής ένεκεν
Καθένας έχει τον χαρακτήρα του αν είναι καλά τι μας νοιάζει εμάς;Είναι ο μαλακας αντικοινωνικός φουλ.. θά ψοφήσει και στο μνήμα θά είσαι μόνο εσύ τιμής ένεκεν