athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.234
- Πόντοι
- 12.756
Συμφωνώ...τον γκαμω αντικοινωνικά θαλερα και αισθησιακά τον μουνη όμως...Καθένας έχει τον χαρακτήρα του αν είναι καλά τι μας νοιάζει εμάς;
Συμφωνώ...τον γκαμω αντικοινωνικά θαλερα και αισθησιακά τον μουνη όμως...Καθένας έχει τον χαρακτήρα του αν είναι καλά τι μας νοιάζει εμάς;
Κακό σκυλι ψοφο δεν έχει.Ο τζιμακος δεν είπε καλημέρα; Νιπλης που είναι; είναι καλά;
Ρε συθα τον θαψω κοντα σε εμενα και επειδη δεν εχω τουαλετα σπιτι θα πηγαινω εκει να καθε ημερα
ετσι πρεπει ξερεις γιατι πουστη μιλαμε... τριπουστας
Σα το παντοφλακια.ετσι πρεπει ξερεις γιατι πουστη μιλαμε... τριπουστας
ο παντοφλακιας τουλαχιστον δεν πηδαει προβοσκιδουχαΣα το παντοφλακια.
ο παντοφλακιας τουλαχιστον δεν πηδαει προβοσκιδουχα
του τζιμακου δωστου προβοσκιδα και στα αρχιδια του ουτε για κεμπαπ δεν παει
Ούτε στο κεμπατζιδικο;του τζιμακου δωστου προβοσκιδα και στα αρχιδια του ουτε για κεμπαπ δεν παει
τιποτα... αλλα μετα παει το ληγμενο κρουασαν φουλ για να βγαλει το πηδημα.. και το τονιζω μονο ενεργητικοΟύτε στο κεμπατζιδικο;
ε ναι καλα και το γραφεις φιλε γιατι τωρα θα μπουνε διαφοροι και θα λενε κακιες πχ οτι ειναι μπουστης..αληθεια ειναι????Έχει να πάει χρόνια και πήγε λίγες φορές μόνο για την εμπειρία και μόνο ενεργητικά
Πώς είσαι ρε;αλλη μια μερα που το κλιματιστικο θα βγαλει τα λεφτα του
τρελενομαι για αποσβέσεις
ο σωγαμπρος ο Μπραμπ πως και απο εδω πρωι πρωι?
καλυτερα αρκεταΠώς είσαι ρε;
Στο είπα..η κόπωση σε κάνα δυο μέρες θά φύγεικαλυτερα αρκετα
πυρετος εφυγε , αλλα ειμαι πτωμα ρε μαλακα, για να παω καναπε το σκεφτομαι λες και εναι να παω διακοπες σε καμπινγκ
πριν πόσες ημέρες το έκανες το εμβόλιο ?καλυτερα αρκετα
πυρετος εφυγε , αλλα ειμαι πτωμα ρε μαλακα, για να παω καναπε το σκεφτομαι λες και εναι να παω διακοπες σε καμπινγκ
40 ωρεςπριν πόσες ημέρες το έκανες το εμβόλιο ?