TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
etoimasoyκαλυτερα αρκετα
πυρετος εφυγε , αλλα ειμαι πτωμα ρε μαλακα, για να παω καναπε το σκεφτομαι λες και εναι να παω διακοπες σε καμπινγκ
etoimasoyκαλυτερα αρκετα
πυρετος εφυγε , αλλα ειμαι πτωμα ρε μαλακα, για να παω καναπε το σκεφτομαι λες και εναι να παω διακοπες σε καμπινγκ
το καλό που σου θέλωΣτο είπα..η κόπωση σε κάνα δυο μέρες θά φύγει
Εγώ την Κυριακή!40 ωρες
εσυ σημερα καλου κακκου κανε μια ιδιοχειρη διαθηκη ...και μην με ξεχασειςΕγώ την Κυριακή!
Μέχρι και χθες ήμουν κάπως!
Σήμερα ξύπνησα μια χαρά, ας δούμε πως θα κυλίσει και η μέρα βέβαια!
Ποια είναι αυτή φίλε κουταβουλιά;καλημερα αλανια.
εσυ ετοιμασου ερχεται η δελταΣτο είπα..η κόπωση σε κάνα δυο μέρες θά φύγει
πιο καλο το f35ειμαι σε σκεψεις...
να κάνω σχεση ( για να κανα χρόνο το πολυ) η να πουλησω το αρμα και να παρω κανα suv μεσαιας κατηγορίας
το xc60 με καυλωνει πολυ που ειναι stealth το γαμημενο..
απο μικρό hatch ειμαι οκ .
Το δεύτερο να κάνειςειμαι σε σκεψεις...
να κάνω σχεση ( για να κανα χρόνο το πολυ) η να πουλησω το αρμα και να παρω κανα suv μεσαιας κατηγορίας
το xc60 με καυλωνει πολυ που ειναι stealth το γαμημενο..
απο μικρό hatch ειμαι οκ .
απο οικονομικης αποψης το ιδιο θα μου στοιχήσουν και τα 2
o poysy που ειναι??? ειναι μαεστρος στο να λεει πιπες ...μπορει και να κανει που ξερειςδεν ξερω αλλα οταν εισαι εξουθενωμένος ειναι οτι καλυτερο να σου παρουν ενα τσιμπουκι καλο
βοηθαει πολυ
εδω δεν την βγαζει με το πρωτο μεχρι το δευτερο θα εχουμε πιει καφεδακι με παξιμαδακιΤο δεύτερο να κάνεις
Ναι ρε τύπε μου!!δεν ξερω αλλα οταν εισαι εξουθενωμένος ειναι οτι καλυτερο να σου παρουν ενα τσιμπουκι καλο
βοηθαει πολυ
φιλε καλε λιονταρι τυχαια την βρηκα αλλα θα ψαχτω να σου βρω ονομα κλπ.Ποια είναι αυτή φίλε κουταβουλιά;
εισαι κατα των σχεσεων ? εσυ που δεν την εχεις παντρευτει ακόμα ?Το δεύτερο να κάνεις
δεν εχετε παρα να κανετε μια εταιρεια στην ελλαδα βεβαια.... παροχης υπηρεσιωνΝαι ρε τύπε μου!!
Και εγώ αυτό θέλω όταν νιώθω έτσι!
δεν ξερω αλλα οταν εισαι εξουθενωμένος ειναι οτι καλυτερο να σου παρουν ενα τσιμπουκι καλο
βοηθαει πολυ
επειδή είναι παθών!εισαι κατα των σχεσεων ? εσυ που δεν την εχεις παντρευτει ακόμα ?
ο γαμος σκοτωνει τον ερωτα τον αθηναιο θα προλαβει να τον σκοτωσει η γυναικα τουεισαι κατα των σχεσεων ? εσυ που δεν την εχεις παντρευτει ακόμα ?
ακομα εκει ειναι ομως , και οχι μονο αυτο , το παιζει και Γλυφαδιωτης ο μουνης που αν δεν ηταν η δικιά του την Γλυφαδα θα την εβλεπε με το κυάλιεπειδή είναι παθών!
εγω που ειδα απο κοντα καλου κακκου εχει φτιαξει αλμπουμ με φωτογραφιες απο την γλυφαδαακομα εκει ειναι ομως , και οχι μονο αυτο , το παιζει και Γλυφαδιωτης ο μουνης που αν δεν ηταν η δικιά του την Γλυφαδα θα την εβλεπε με το κυάλι