TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
μονο το καυλιτσεκι απο τα τρανσφορμερ ξερει να βγαζειΑν βγάλεις το ι γίνεται travel οπότε εντάξει
μονο το καυλιτσεκι απο τα τρανσφορμερ ξερει να βγαζειΑν βγάλεις το ι γίνεται travel οπότε εντάξει
Έλα ρε συ μεσημεριάτικα...μονο το καυλιτσεκι απο τα τρανσφορμερ ξερει να βγαζει
και πρωι δεν εχει προβλημα το μαγαζι δουλευει 24 ωροΈλα ρε συ μεσημεριάτικα...
τωρα ετοιμαζεται για καζαμπλαγκα ..επιτελους μετα απο τοσα χρονια το ονειρο του γινεται πραγματικοτητα θα μπορεσει να χειρουργηθειτζιμη αγνωντα στη σκοπελο πηγες?
οταν πηγα εγω μας ελεγαν να παμε εκει και καλα
τελικα δεν πηγαμε
Το καφεδάκι μην παραλείψεις...Επαγγελματία του κώλου όταν έρθεις θα φας επαγγελματικό γαμησιατικο σφυροκόπημα
Του αρέσουν και τα ταξίδια, είναι και σε διακοπές. Λες;τωρα ετοιμαζεται για καζαμπλαγκα ..επιτελους μετα απο τοσα χρονια το ονειρο του γινεται πραγματικοτητα θα μπορεσει να χειρουργηθει
Τάσο άκυρο μου είπε ο παντοφλακιας δε θα κατέβει λεει και τέτοιατωρα ετοιμαζεται για καζαμπλαγκα ..επιτελους μετα απο τοσα χρονια το ονειρο του γινεται πραγματικοτητα θα μπορεσει να χειρουργηθει
Ναι για φαιτζιμη αγνωντα στη σκοπελο πηγες?
οταν πηγα εγω μας ελεγαν να παμε εκει και καλα
τελικα δεν πηγαμε
εγω ουτε ενα λεπτα χωρις κλιματιστικο , ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟgamhmene niplh παλι λιωσιμο απο την ζεστη σημερα...θα λιωσω κλιματιστικο στο αμαξι ομως απο τις πεντε και μετα...μονο 3 ωρες ζεστη θα φαω
Ξανά στα αρχαία μαςΝαι για φαι
2 φορες
θα σε μαλώσω!Ξανά στα αρχαία μας
Σε γκαμω στη γουβα!!!???Ξανά στα αρχαία μας
Ρε αρχιπροβοσκιδα πότε ξεκινάς το σώου με τους ελαφαντες???Σε γκαμω στη γουβα!!!???
Δεν τον ξέρεις Όταν τον γνωρίσεις τον Τζίμη και εσύ την ίδια άποψη θα έχειςθα σε μαλώσω!
εγώ ξέρω ότι δεν προκαλεί, γουστάρει milfs, είναι πιτσιρικάς και είναι πάντα ευγενικός!Δεν τον ξέρεις Όταν τον γνωρίσεις τον Τζίμη και εσύ την ίδια άποψη θα έχεις
Ποιος είναι ευγενικός ρε ? Ποια μιλφ γαμαει??! Έχει 3-4 κριτικές με προβοσκιδουχο... Μάλλον το εμβόλιο έχει παρενέργειεςεγώ ξέρω ότι δεν προκαλεί, γουστάρει milfs, είναι πιτσιρικάς και είναι πάντα ευγενικός!
δεν το ακολουθώ τον άνθρωπο αλλά θυμάμαι παλαιότερα γούσταρε milfsΠοιος είναι ευγενικός ρε ? Ποια μιλφ γαμαει??! Έχει 3-4 κριτικές με προβοσκιδουχο... Μάλλον το εμβόλιο έχει παρενέργειες
Εγώ όμως δεν γουστάρω ανθρώπους στρεητ που μεταλλάχτηκαν με ένα ζωντανό λουκάνικο στο κωλοδεν το ακολουθώ τον άνθρωπο αλλά θυμάμαι παλαιότερα γούσταρε milfs
Τώρα αν άλλαξε δεν μας πέφτει λόγος, μακριά απο τον κώλο μας!