athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.627
- Πόντοι
- 12.756
α μπραβο σωστος...Πουσυ μπορει να στειλει μνμ απο Μπουζου Κολομβιανη λιγο δυσκολο+ οτι αγνοειται ο πουσυ παλι και η κολομβιανη του αλεξ
α μπραβο σωστος...Πουσυ μπορει να στειλει μνμ απο Μπουζου Κολομβιανη λιγο δυσκολο+ οτι αγνοειται ο πουσυ παλι και η κολομβιανη του αλεξ
poios τον γαμει τον πουσυ ???+ οτι αγνοειται ο πουσυ παλι και η κολομβιανη του αλεξ
εκτος αν πηγε λας βεγκας που ελεγε εκλεβε στα καζινο και τον εθαψαν στη μοχαβι μαζι με τον τζο πεσια μπραβο σωστος...Πουσυ μπορει να στειλει μνμ απο Μπουζου Κολομβιανη λιγο δυσκολο
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαεκτος αν πηγε λας βεγκας που ελεγε εκλεβε στα καζινο και τον εθαψαν στη μοχαβι μαζι με τον τζο πεσι
μεσα στο συντριβανι της ομονοιας εχει και τους πακι γυρω τουΑθηναιε σε πισίνα είσαι στο κέντρο;
αρχιδια πισινα....για κανα τριωρο τουλαχιστον εξω στη ζεστηΑθηναιε σε πισίνα είσαι στο κέντρο;
Μπέρδεμα..αρχιδια πισινα....για κανα τριωρο τουλαχιστον εξω στη ζεστη
ο παντοφλακιας εξαφανισμενος δεν απανταειΜπέρδεμα..
Με το παντοφλακια εντάξει είμαστε;για παπάρια;Μπέρδεμα..
ο παντοφλακιας εξαφανισμενος δεν απανταει
εχω συνηθισει...αν επιτρεποταν μεσα στα μαγαζια στα παπαρια μου θα ημουν σε καφε με κλιματισμο γαμω τον κορωνα γαμωΜπέρδεμα..
εχω συνηθισει...αν επιτρεποταν μεσα στα μαγαζια στα παπαρια μου θα ημουν σε καφε με κλιματισμο γαμω τον κορωνα γαμω
μου φαινεται θα ασκησω βιαΜε το παντοφλακια εντάξει είμαστε;για παπάρια;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για στειλε τα παγώνια να τον βρουν.
Λες να μας τη κάνει νιάου;για έχει χωθεί στην άλλην μέσα πρωινιατικα;μου φαινεται θα ασκησω βια
πολυ φοβαμαι οτι και γαβ θα κανει αν τον τρακαρωΛες να μας τη κάνει νιάου;για έχει χωθεί στην άλλην μέσα πρωινιατικα;
κατσε να τον ψάξω και εγώ.πολυ φοβαμαι οτι και γαβ θα κανει αν τον τρακαρω
ελα να σε δροσισω κυνηγε περουκιαρηδωνKou kou poustidoi???