Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
Εσυ ρε παιδί μου όλα δεξια τα βλέπεις απαπαΑριστερα για εκεινη, δεξια οπως βλεπω εγω
Εσυ ρε παιδί μου όλα δεξια τα βλέπεις απαπαΑριστερα για εκεινη, δεξια οπως βλεπω εγω
file moy kalhmera
Καλημερα Τασουληfile moy kalhmera
εχουμε κανα μπουστη καινουργιο να γελασουμε σημερα ? η θα ασχοληθουμε με την γνωστη τσατσαρα των προβοσκιδουχωνΚαλημερα Τασουλη
τιποτα φιλε περιμενουμε τον υπερ-γαμια τζιμακο να γυρισειεχουμε κανα μπουστη καινουργιο να γελασουμε σημερα ? η θα ασχοληθουμε με την γνωστη τσατσαρα των προβοσκιδουχων
τι ποιος ηρθε εχουμε επιστρατευσητιποτα φιλε περιμενουμε τον υπερ-γαμια τζιμακο να γυρισει
ΝΑΙ....επιστρατευω σουφρι Γλομπεαρχη για την διασκεδαση μαςτι ποιος ηρθε εχουμε επιστρατευση
αυτο το χιουμορακι σου ρε φιλε να το κοιταξεις ακου γαμαει ο τζιμμηςΝΑΙ....επιστρατευω σουφρι Γλομπεαρχη για την διασκεδαση μας
πιστευω την γκομενα που πηρε στις διακοπες την γκαμαει καθε μερα....βεβαια μαλλον τον στραποναρει κιολας αλλα λεπτομερειεςαυτο το χιουμορακι σου ρε φιλε να το κοιταξεις ακου γαμαει ο τζιμμης
μην εκτιθεσαι δεν κανει τετοια πραγματα το αγορι μαςπιστευω την γκομενα που πηρε στις διακοπες την γκαμαει καθε μερα....βεβαια μαλλον τον στραποναρει κιολας αλλα λεπτομερειες
Καλημέρα.
Όποιος έχει την καλοσύνη, ας μου κάνει μια ενημέρωση για το τι συνέβη τις προηγούμενες 8 ημέρες.
βρε βρεΚαλημέρα.
Όποιος έχει την καλοσύνη, ας μου κάνει μια ενημέρωση για το τι συνέβη τις προηγούμενες 8 ημέρες.
ΤΑ ιδια οπως τα ξερεις ο αθηναιος θελει να πηδηξει τον τζιμμυ ο τζιμμης κανει αμφιβολες διακοπες συνοδευομενος απο κοπελα του χωρου αλλα μπορει να ειναι και τρανσφορμερ ο νιπλης μας εχει γαμησει με το κλιματιστικο του τζιπ ο αλπουλα τελικα δεν πεθανε τα αλλα ανευ σημασιαςΚαλημέρα.
+ οτι αγνοειται ο πουσυ παλι και η κολομβιανη του αλεξΤΑ ιδια οπως τα ξερεις ο αθηναιος θελει να πηδηξει τον τζιμμυ ο τζιμμης κανει αμφιβολες διακοπες συνοδευομενος απο κοπελα του χωρου αλλα μπορει να ειναι και τρανσφορμερ ο νιπλης μας εχει γαμησει με το κλιματιστικο του τζιπ ο αλπουλα τελικα δεν πεθανε τα αλλα ανευ σημασιας