Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.436
- Πόντοι
- 12.756
pes moy poy einai to peripteri , pes moy !!Θά τον ποτίσω τόν μουνη
pes moy poy einai to peripteri , pes moy !!Θά τον ποτίσω τόν μουνη
Ποιος είσαι εσύ ρε στραβάδι, παρουσιάσου
σταματα να κανεις τοσο ξεδιαντροπη επιδειξη του πλουτου σου!!!καφεδαρα στο κλιματιστικο μου Φουτζιτσου Νιπλη
απο φερμα ειναι ρε μαλακα το πηρα πολυ φθηνα απο κατι γιουφτους κολλητους του Μπαρουσταματα να κανεις τοσο ξεδιαντροπη επιδειξη του πλουτου σου!!!
θες να αυτοκτονησουμε????
ετσι τα φουτζιτσου μας εσωσαν την ζωη να πουμεκαφεδαρα στο κλιματιστικο μου Φουτζιτσου Νιπλη
Είσαι αδερφός μου εσύ!καφεδαρα στο κλιματιστικο μου Φουτζιτσου Νιπλη
Και εσύ αδερφός μου!ετσι τα φουτζιτσου μας εσωσαν την ζωη να πουμε
παλι βρε μαλάκα με υποκοκατάστατα κανεις δουλεια ?καφεδαρα στο κλιματιστικο μου Φουτζιτσου Νιπλη
Πες τα ρε Πετρο να τους ανοιξεις τα ματια,γι αυτο εισαι στις κορυφες της σοουμπιζ,ξεβλαχεψε τους,ΞΕΒΛΑΧΕΨΕ ΤΟΥΣπαλι βρε μαλάκα με υποκοκατάστατα κανεις δουλεια ?
DAIKIN ΜΟΝΟ βρε μεροκαματιάρη , DAIKIN , οσο κανει το τηλεκοντρολ του κανει ολο το 9αρι κλιματιστικό σου
που ειναι ρε μουνι ο βατραχος , σαν τον επενδυτη του Παναθηναικου καταντησε το θεμα
φαγαμε χερι για το αρκοντισιο ρε γαμωτ καλα που δεν πηραμε φουναι/γιουναιτεντ δλδπαλι βρε μαλάκα με υποκοκατάστατα κανεις δουλεια ?
DAIKIN ΜΟΝΟ βρε μεροκαματιάρη , DAIKIN , οσο κανει το τηλεκοντρολ του κανει ολο το 9αρι κλιματιστικό σου
φιλε με το φουνάι παιρνεις δώρο και μετοχες της ΔΕΗ , πιο πολυ ρευμα καει αυτο απο την κουμτελφαγαμε χερι για το αρκοντισιο ρε γαμωτ καλα που δεν πηραμε φουναι/γιουναιτεντ δλδ
ειχε ενα μιρρορ λουκ που το ματιαζα λογο εμφανισηςφιλε με το φουνάι παιρνεις δώρο και μετοχες της ΔΕΗ , πιο πολυ ρευμα καει αυτο απο την κουμτελ
ελα ρε περουκιάρηΡε πουστιδοι
ελα ρε περουκιάρη
Θιχτηκες εσύ μορη καργιολα νιπλη.ελα ρε περουκιάρη
τυπε με το που αναβεις το φουνάι , βαράει συναγερμος στην Πτολεμαιδα και ξεκίναει διπλη βάρδυα ζωσμένοι με δυναμίτες για να κατεβασουν το βουνο και να ταίσουν το εργοστάσιο για να σου παρέχει ρεύμα και να μην γινει κανα γενικο μπλακαουτ σε ολοκληρο το νομό σουειχε ενα μιρρορ λουκ που το ματιαζα λογο εμφανισης
τελικα καλα που δεν το ακουμπησα το χρεπι ετσι λενε ολοι οτι καει ενα λιγνιτωρηχειο την βραδια για πλακα
Θιχτηκες εσύ μορη καργιολα νιπλη.
σε ξεκώλιασε ο τζειμς , ακομα πονάει η σουφρα σου