athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.740
- Πόντοι
- 12.756
το χρώμα κο
οχι ρε πηγα στο ΜΕΝΙΔΙ και πηρα ψευτικο λαγκαβουλιντο χρώμα κοκακολίζει λίγο
θα είναι ο φωτισμός του δωματίου ασφαλώς
το χρώμα κο
οχι ρε πηγα στο ΜΕΝΙΔΙ και πηρα ψευτικο λαγκαβουλιντο χρώμα κοκακολίζει λίγο
θα είναι ο φωτισμός του δωματίου ασφαλώς
θα σε γαμησω σε ανυποπτο χρονο.σε προκαλω,σε γαμω και σε χυνω τσαπο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ο μισθωτος του εβαλε λαγκαβουλιν ΚΑΙ μπουκαλι και απλα εφαγε παλι ψωλια στην φυλακισμενη του σουφρα
για θυμισε μας λιγο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κρατα το το μπουκαλι ρε μην το πιεις ολο
κανα τριμηνο να σ κρατησει τουλαχιστον
κανονισε να σε κληρονομησω αντι για ατριχο νιπλακιΣαν τα μπουκάλια τα άδεια που τα κρατάμε για να βάλουμε λάδι μετά μέσα
πιστευεις μωρη γαμιολα οτι δεν τα εννοω αυτα;ισα ισα εγω χαιρομαι αν οι αλλοι εχουν οσα εχουν δεν ζηλευω ρε μαλακα ΧΑΙΡΟΜΑΙ..εγω απο την αλλη προσπαθω να περασω ΟΣΟ καλυτερα μπορω με αυτα που εχω...οποτε κοκακια χαιρομαι για σενα και για αλλους που τα καταφερατε οποτε ΣΚΑΣΕθα σε γαμησω σε ανυποπτο χρονο.
Θα σου ερθει φωτογραφια που μετα θα κλαις και θα ρουφας καυλια νυχτα μέρα
Αλλα μην θυμηθεις τοτε οτι παλι εισαι μισθωτος ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ και εισαι κιμπαρης και αρχιδια..
Ενταξει πουστρακι ?
1 το κρατούμενο , θα της φας την πουτσα , δεν ξεχναω εγω να ξέρεις
Απλα σκαψε απο τωρα λαγουμι να κρυφτεις
από την κάβα της ηλιούπολης μήπως?οχι ρε πηγα στο ΜΕΝΙΔΙ και πηρα ψευτικο λαγκαβουλιν
Photoshop. Είμαι της δουλειάς και μπορώ να διακρίνω φωτοσοπιέςΤσιμπα και τό μπουκάλι που όλο λόγια είσαι γαμιολα
οχι μην μου τα ΑΛΛΑΖΕΙΣ τωρα αρχιδάκι του μεροκάματουπιστευεις μωρη γαμιολα οτι δεν τα εννοω αυτα;ισα ισα εγω χαιρομαι αν οι αλλοι εχουν οσα εχουν δεν ζηλευω ρε μαλακα ΧΑΙΡΟΜΑΙ..εγω απο την αλλη προσπαθω να περασω ΟΣΟ καλυτερα μπορω με αυτα που εχω...οποτε κοκακια χαιρομαι για σενα και για αλλους που τα καταφερατε οποτε ΣΚΑΣΕ
χαχαχαχ οχι 63 ευρωπουλα απο 68 που εκανε..ευγενικη χορηγια της κυρας...ποσο θα ηθελα να το βαλω στον πατο του νιπλη τωρα ρε πουστη μουαπό την κάβα της ηλιούπολης μήπως?
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χοντρόαπό την κάβα της ηλιούπολης μήπως?
Κυριε μου, αν σας στειλω ενα λινκ απο περιεργια θα το πατησετε? Γιατι αυτο αποτελει δειγμα απροσεξιας.όσο για το iq, στο τελευταίο ρεζιλίκι στο θέμα "πως περνάμε τη μέρα μας", δικαιολογήθηκε ότι δεν διάβασε το πμ που του είχε στείλει ο χαζόγερο με τη διεύθυνση του σάιτ.
Καλώς. Του στέλνει κάποιος ένα καινούργιο σάιτ σε λινκ και δεν πατάει πάνω ούτε από περιέργεια. Αντε καλά.
Σήμερα που βρέθηκε τυχαία σε ένα άλλο σάιτ, τι είναι πιο άμεσο και λογικό, να γράψει εδώ ρωτώντας τον χαζόγερο αν είναι το σάιτ του αυτό που σκόνταψε επάνω τυχαία και να περιμένει απάντηση, Ή να κάνει κλικ στα πμ του ένα δευτερόλεπτο και να διασταυρώσει αν το σάιτ που τυχαία πέτυχε, είναι το ίδιο με το σάιτ που έστειλε στο πμ ο χαζόγερο?
επειδή εγώ είμαι προκατειλημμένος, παρακαλώ τα υπόλοιπα μέλη να βαθμολογήσουν το iq πίσω από αυτό το επιχείρημα στο αν είπε ελλεεινά ψέμματα και για το πμ και για το τάχαμου σάιτ του χαζόγερου ΑΚΟΜΑ μια φορά.
οποτε κοκακια χαιρομαι για σενα και για αλλους που τα καταφερατε οποτε
πρεπει να σε αγαπαει πολυ τυχερουληχαχαχαχ οχι 63 ευρωπουλα απο 68 που εκανε..ευγενικη χορηγια της κυρας...ποσο θα ηθελα να το βαλω στον πατο του νιπλη τωρα ρε πουστη μου
ΑΥΤΑ ειναι κομπλεξισμοι δικοι σου και πολλων μελων εδω...οτι ειχα να γραψω το εγραψα.Εξαλλου μωρη περουκατη κροςς εμεις μιλαγαμε και πολυ παλια οποτε ξανα ΣΚΑΣΕ...οχι μην μου τα ΑΛΛΑΖΕΙΣ τωρα αρχιδάκι του μεροκάματου
πουτσα ζητησες πουτσα θα λάβεις
απλα θα πονέσει λιγο η σουφρα σου
ετσι και παει στον Τσακο να αγοράσει τον εχω λοκαρει απ ευθείαςαπό την κάβα της ηλιούπολης μήπως?
Tυπε υπαρχει πολυ δυσπιστια στο σαη,μου φαινεται ο μονος τροπος να πεισεις ειναι να γυρισεις οδοιπορικο αλα ευτυχης μπλετσας στην νησο Ιslayοχι ρε πηγα στο ΜΕΝΙΔΙ και πηρα ψευτικο λαγκαβουλιν
αλλαξε φωτο ρε νουμεροPhotoshop. Είμαι της δουλειάς και μπορώ να διακρίνω φωτοσοπιές