Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.749
Πόντοι
25.467
Νομίζω είναι θεμιτό να κάνεισ κλώνο για να ξεγλιστρησεις από τις αρχές αλλά όταν κοντραρεσεμε παλιό μέλος οφείλεις να τον ενημερώνεις με πιεμ με ποιον έχει να κάνει όχι να λες είμαι κλώνος αλλά δεν σου λέω ποιος είμαι

Σωστός!!!

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Αν δεν θυμάστε λοιπόν, έχετε δύο επιλογές. Ή να θυμηθείτε και να μας το παραθέσετε, ή να ζητήσετε συγγνώμην.

Λάσπη στον ανεμιστήρα, με πουστιρλίκια τύπου "δεν ενθυμούμαι", "μου διαφεύγει προσωρινά, αλλά θα επανέλθω" και λοιπά τεχνάσματα δειλών ανάρχιδων λασπολόγων, δεν θα πετάτε.

Συνεννοηθήκαμε κλώνε;
δεν ειμαι κλωνος κυριε. προσπαθησα να φτιαξω κλωνους αλλα δεν περασαν, δεν εχω αλλα προφιλ αν και προσπαθησα

συγνωμη δεν θα ζητησω για κατι που δεν κατανοησατε εσεις (λογω του γραπτου λογου βεβαιως) η για κατι που δε εξεφρασα εγω σωστα (ξανα λογω του γραπτου λογου)

το οτι εχουν αναφερθει απειρα νικς για την ταυτοτητα μου ισχυει. το αν εσεις ειπατε καποιο, δε το θυμαμαι. θυμαμαι πως ο ραγκναρ εχει αναφερει απειρα με τελευταιο καποιο Ρουλη/Λουλη σημερα το πρωι.

επισης νομιζω πως αυτο δεν αποτελεσε λασπη και κρινω την αντιδραση σας υπερβολικη και επιθετικη.

δε ειναι προσβολη να με πειτε κλωνο και να μην το εχετε κανει, ειναι μια ανακριβεια, ειτε εκ μερους μου ειτε δικου σας.

αν συνεπως οι ανακριβειες , χωρις καποιες συνεπειες (δεν ειπατε πχ μηδεν παγοβουνα στην επιφανεια και μετα βυθιστηκαμε, η αντιστοιχα δεν ειπα δε εχω κορονοιο και μετα τον μετεδωσα) σηκωνουν συγνωμη,

εκφρασεις οπως πουστριλικια σιγουρα (βασει του κοινωνικου συμβολαιου) μπορουν να χαρακτηριστουν "βαρυτερες" σαν προσβολες, ξανα βασει του κοινωνικου συμβολαιου. Υποθετωντας βεβαιως οτι ακολουθουμε το κοινωνικο συμβολαιο και οχι καποια επιλεκτικη, παιδιακισια, καπριτσιοζικη εκδοχη του.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Καί επειδή είμαι άνδρας και όχι τσολι ούτε κάν πήγα νά τό πάρω εγώ αλλά μου τό έφερε η γυναίκα....
έκλεισε στόματα ο αθηναίος! κράτησε ψηλά το λάβαρο του ανδρισμού και της επιστημονικής ομάδας! Σημαιοφόρος!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τωρα ξυπνησα με πηρε ο υπνος στον καναπε το απογευμξατακι και μπηκα να σας διαβασω αναωμαλιαρηδες

τον γλυκοπηρα δηλαδη χαχααχαχαχ

μα πως τα λεω ο κερατας

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.736
Πόντοι
12.756
έκλεισε στόματα ο αθηναίος! κράτησε ψηλά το λάβαρο του ανδρισμού και της επιστημονικής ομάδας! Σημαιοφόρος!
ε ρε φιλε οχι να μας την λενε τωρα οι φυλακοβιοι και οι ασκουμενοι δικηγοροι που τους γαμουσαν τις γυναικες ΜΟΝΟ απο κωλο και κουρνιαζαν και εκλαιγαν στις γωνιες τις ανηλιαγες

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.749
Πόντοι
25.467
δεν ειμαι κλωνος κυριε. προσπαθησα να φτιαξω κλωνους αλλα δεν περασαν, δεν εχω αλλα προφιλ αν και προσπαθησα

συγνωμη δεν θα ζητησω για κατι που δεν κατανοησατε εσεις (λογω του γραπτου λογου βεβαιως) η για κατι που δε εξεφρασα εγω σωστα (ξανα λογω του γραπτου λογου)

το οτι εχουν αναφερθει απειρα νικς για την ταυτοτητα μου ισχυει. το αν εσεις ειπατε καποιο, δε το θυμαμαι. θυμαμαι πως ο ραγκναρ εχει αναφερει απειρα με τελευταιο καποιο Ρουλη/Λουλη σημερα το πρωι.

επισης νομιζω πως αυτο δεν αποτελεσε λασπη και κρινω την αντιδραση σας υπερβολικη και επιθετικη.

δε ειναι προσβολη να με πειτε κλωνο και να μην το εχετε κανει, ειναι μια ανακριβεια, ειτε εκ μερους μου ειτε δικου σας.

αν συνεπως οι ανακριβειες , χωρις καποιες συνεπειες (δεν ειπατε πχ μηδεν παγοβουνα στην επιφανεια και μετα βυθιστηκαμε, η αντιστοιχα δεν ειπα δε εχω κορονοιο και μετα τον μετεδωσα) σηκωνουν συγνωμη,

εκφρασεις οπως πουστριλικια σιγουρα (βασει του κοινωνικου συμβολαιου) μπορουν να χαρακτηριστουν "βαρυτερες" σαν προσβολες, ξανα βασει του κοινωνικου συμβολαιου. Υποθετωντας βεβαιως οτι ακολουθουμε το κοινωνικο συμβολαιο και οχι καποια επιλεκτικη, παιδιακισια, καπριτσιοζικη εκδοχη του.

Λυπάμαι που επιλέξατε να συνεχίσετε να υιοθετείτε την προσφιλή στον Καβαλοκαλαμόγερο μέθοδο "πέτα συνέχεια σκατά κι όλο και κάτι θα μείνει".

Όσον αφορά το αν είχατε-έχετε κι άλλο προφίλ, αναλογιστείτε αν έχετε γράψει κάτι που αφορούσε περιστατικά που έλαβαν χώρα στον παρόντα, πολύ πρίν ανοίξετε λογαριασμό, και θα βρείτε από μόνος σας την απάντηση.

Σας οικτίρω!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.524
Πόντοι
12.756
ε ρε φιλε οχι να μας την λενε τωρα οι φυλακοβιοι και οι ασκουμενοι δικηγοροι που τους γαμουσαν τις γυναικες ΜΟΝΟ απο κωλο και κουρνιαζαν και εκλαιγαν στις γωνιες τις ανηλιαγες
Και οτι με ειχε πιασει κατουρημα και λεω κατσε να δω μηπως ειναι ο μαλακας μεσα

τσακω :piss::piss::piss::piss::piss::piss: ολα δικα σου πουτανακι μου

• Like
Αντιδράσεις: baros

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.951
Πόντοι
46.423
:coffee:

Caprice2.jpg

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
To μόνο ΜΥΘΙΚΟ ήταν ΤΟ ΠΟΥΛΙ που είχε κάνει τον ακαπόβλακα να χοροπηδάει σαν αναστενάρης στα κάρβουνα. Κι έτρωγε τα μπαν βροχή.

Θυμαμαι οταν του ειχαν αραδιασει μεγαλο η μπολικα ποστ και του ειπαν στο τελος

ποιος νομιζεις οτι εισαι η καπως ετσι, το πουλι απαντησε: ειμαι το μυθικο πουλι! :2funny:

Δεν μπορω να βρω το ποστ. :headbang:

Εχει γραψει φοβερες ατακες. Το αλλο που εχει πει, οτι τον παρακαλουσαν να τους πουλησει το νικ του.

Παιζει κι αυτο. :2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.184
Πόντοι
2.606
Λυπάμαι που επιλέξατε να υιοθετήσετε την προσφιλή στον Καβαλοκαλαμόγερο μέθοδο "πέτα συνέχεια σκατά κι όλο και κάτι θα μείνει".

Όσον αφορά το αν είχατε-έχετε κι άλλο προφίλ, αναλογιστείτε αν έχετε γράψει κάτι που αφορούσε περιστατικά που έλαβαν χώρα στον παρόντα, πολύ πρίν ανοίξετε λογαριασμό, και θα βρείτε από μόνος σας την απάντηση.

Σας οικτίρω!
Θα μπορούσε να παρακολουθεί το σάιτ σαν επισκέπτης και να γνώριζε αλλά όχι το φιλινγκ μου είναι ότι ήταν μέλος και έγραφε νομίζω ότι κι ο ίδιος κάπου είχε γράψει ότι είναι κλώνος αλλά δεν μπορούμε να τον βρούμε

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Λυπάμαι που επιλέξατε να συνεχίσετε να υιοθετείτε την προσφιλή στον Καβαλοκαλαμόγερο μέθοδο "πέτα συνέχεια σκατά κι όλο και κάτι θα μείνει".

Σας οικτίρω!

δε νομιζω οτι πεταξα σκατα κυριε. λυπαμαι αν νιωθετε ετσι. για μενα το να κανετε (οχι ευγενειας) προβλεψεις για του ποιανου κλωνος ειμαι, μου φαινεται διασκεδαστικο. και εγω κανω το ιδιο, εσωτερικα βεβαιως κυριως, δε το θεωρω καθολου προσβολη καποιος να εκφρασει αποψη. Εξαλλου σας ειπα μηπως ειστε ο Μακης 52 αν θυμαμαι καλα.

κατανοω το τι λετε, αλλα τα θεματα τα διαβαζει κανεις και σαν επισκεπτης. επιπλεον αν προυπηρχα σαν προφιλ ανα τα χρονια, αλλα δεν υπαρχει πλεον αλλο προφιλ, τοτε προφανως ΔΕΝ ειμαι κλωνος.

δε θα υιοθετησω παρομοια τακτικη παντως να ζηταω συγνωμη, δεδομενου πως δεν υπαρχει κατι για να ζητησω η εσεις συγνωμη.

απλα προεβαλλα την αποψη μου

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Θα μπορούσε να παρακολουθεί το σάιτ σαν επισκέπτης και να γνώριζε αλλά όχι το φιλινγκ μου είναι ότι ήταν μέλος και έγραφε νομίζω ότι κι ο ίδιος κάπου είχε γράψει ότι είναι κλώνος αλλά δεν μπορούμε να τον βρούμε
ειχα γραψει οντως οτι ειμαι κλωνος, σε αλλη φαση εγραψα οτι δεν ειμαι κλωνος

επισης εχω γραψει οτι ειμαι αλβανος, αλλα δε με πιστευετε.

αρα απο την πρωτη προταση καταλαβαινετε πως σιγουρα ειμαι ψευτης η διπολικος. διαλεχτε.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.736
Πόντοι
12.756
Και οτι με ειχε πιασει κατουρημα και λεω κατσε να δω μηπως ειναι ο μαλακας μεσα

τσακω :piss::piss::piss::piss::piss::piss: ολα δικα σου πουτανακι μου
ατριχο,απροσαρμοστο και ανηλιαγο πουστρι σε γαμησε παλι ο μισθωτος ΟΠΩΣ ειδες...ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΣΟΥ :2on1: :2on1: :2on1:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Νομίζω είναι θεμιτό να κάνεισ κλώνο για να ξεγλιστρησεις από τις αρχές αλλά όταν κοντραρεσεμε παλιό μέλος οφείλεις να τον ενημερώνεις με πιεμ με ποιον έχει να κάνει όχι να λες είμαι κλώνος αλλά δεν σου λέω ποιος είμαι
Σωστό αυτό για το fair play.
Στην περίπτωσή μου έχω διευκρινήσει αλλά το ξανακάνω, ότι μιλάω με όλους όσους μιλάω είτε καλά είτε κακά, από τον Μάρτιο για πρώτη φορά, αυτοί που μίλαγα με το παλιό μου νικ δεν υπάρχουν σήμερα ή έστω δεν υπάρχουν με το παλιό τους νικ να τους αναγνωρίσω.

Οπότε δεν υπάρχουν παλιές έχθρες για να κουβαλάω, ούτε αμαρτίες να ξεπλύνω ούτε έφυγα λόγω μπαν για να κρύβομαι, χρησιμοποιούσα το λιγοστό χρόνο που διέθετα για τις πουτανικές πληροφορίες του σάιτ και τα υπόλοιπα τα διάβαζα σαν ευχάριστο βιβλίο χωρίς να συμμετέχω.

Με την έναρξη της πανδημίας και του πολύ ελεύθερου χρόνου επέστρεψα στο σάιτ, δοκίμασα τους παλιούς κωδικούς (ναι θυμάμαι τον κωδικό μου) αλλά δεν λειτουργούσαν.

Ήταν και χάλια η πλατφόρμα οπότε με την αναγγελία της καινούργιας πλατφόρμας είπα θα γραφτώ ξανά γιατί ξαναβρήκα γούστο. Ε, άργησε κάτι μήνες η καινούργια πλατφόρμα, να'μαι εν τέλει.

υ.γ. 1 την ανάλυση αυτή την κάνω για τους φίλους που μιλάω όχι για τους περιθωριακούς
υ.γ. 2 μετά από 2μισι χιλιάδες μηνύματα είναι αναγνωρίσιμο το στυλ γραφής μου για να βλέπω βλακείες στυλ μπαρόκ κλπ

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.736
Πόντοι
12.756
Σωστό αυτό για το fair play.
Στην περίπτωσή μου έχω διευκρινήσει αλλά το ξανακάνω, ότι μιλάω με όλους όσους μιλάω είτε καλά είτε κακά, από τον Μάρτιο για πρώτη φορά, αυτοί που μίλαγα με το παλιό μου νικ δεν υπάρχουν σήμερα ή έστω δεν υπάρχουν με το παλιό τους νικ να τους αναγνωρίσω.
Οπότε δεν υπάρχουν παλιές έχθρες για να κουβαλάω, ούτε αμαρτίες να ξεπλύνω ούτε έφυγα λόγω μπαν για να κρύβομαι, χρησιμοποιούσα το λιγοστό χρόνο που διέθετα για τις πουτανικές πληροφορίες του σάιτ και τα υπόλοιπα τα διάβαζα σαν ευχάριστο βιβλίο χωρίς να συμμετέχω.
Με την έναρξη της πανδημίας και του πολύ ελεύθερου χρόνου επέστρεψα στο σάιτ, δοκίμασα τους παλιούς κωδικούς (ναι θυμάμαι τον κωδικό μου) αλλά δεν λειτουργούσαν.
Ήταν και χάλια η πλατφόρμα οπότε με την αναγγελία της καινούργιας πλατφόρμας είπα θα γραφτώ ξανά γιατί ξαναβρήκα γούστο. Ε, άργησε κάτι μήνες η καινούργια πλατφόρμα, να'μαι εν τέλει.
υ.γ.
στειλε πμ να μου πεις ποιος εισαι στανταρ σε ξερω :grouphug:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.524
Πόντοι
12.756
ατριχο,απροσαρμοστο και ανηλιαγο πουστρι σε γαμησε παλι ο μισθωτος ΟΠΩΣ ειδες...ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΣΟΥ :2on1: :2on1: :2on1:
τι γαμησες για εξηγησε μας ? το κωλο σου μαλλον και εισαι τοσο χαρουμενος
ηρεμησε το ξερουμε οτι σου αρεσει να σε σκιζουν , αλλα μην το διαφημιζεις εδω μεσα , εδω το παιζεις αντρακλας :2on1:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

στειλε πμ να μου πεις ποιος εισαι στανταρ σε ξερω :grouphug:
ολο το σαιτ εχεις τσιμπουκωσει ρε μαλακα , ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΙΤ :2on1: :2on1:

• Like

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.736
Πόντοι
12.756
τι γαμησες για εξηγησε μας ? το κωλο σου μαλλον και εισαι τοσο χαρουμενος
ηρεμησε το ξερουμε οτι σου αρεσει να σε σκιζουν , αλλα μην το διαφημιζεις εδω μεσα , εδω το παιζεις αντρακλας :2on1:
α μωρη γαμιολα πουστρα πηγαινε πισω σελιδες να δεις μωρη λαιδυ Τσατερλυ τι φερνουν στον ΑΝΔΡΑΚΛΑ ΑΘΗΝΑΙΟ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.524
Πόντοι
12.756
α μωρη γαμιολα πουστρα πηγαινε πισω σελιδες να δεις μωρη λαιδυ Τσατερλυ τι φερνουν στον ΑΝΔΡΑΚΛΑ ΑΘΗΝΑΙΟ
πισω λες που μοστραρεις το αδειο κουτι ? η πισω να σε γαμησω πάλι απο πισω .. :zfuck: :zfuck:

• Like

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796