Αν δεν θυμάστε λοιπόν, έχετε δύο επιλογές. Ή να θυμηθείτε και να μας το παραθέσετε, ή να ζητήσετε συγγνώμην.
Λάσπη στον ανεμιστήρα, με πουστιρλίκια τύπου "δεν ενθυμούμαι", "μου διαφεύγει προσωρινά, αλλά θα επανέλθω" και λοιπά τεχνάσματα δειλών ανάρχιδων λασπολόγων, δεν θα πετάτε.
Συνεννοηθήκαμε κλώνε;
δεν ειμαι κλωνος κυριε. προσπαθησα να φτιαξω κλωνους αλλα δεν περασαν, δεν εχω αλλα προφιλ αν και προσπαθησα
συγνωμη δεν θα ζητησω για κατι που δεν κατανοησατε εσεις (λογω του γραπτου λογου βεβαιως) η για κατι που δε εξεφρασα εγω σωστα (ξανα λογω του γραπτου λογου)
το οτι εχουν αναφερθει απειρα νικς για την ταυτοτητα μου ισχυει. το αν εσεις ειπατε καποιο, δε το θυμαμαι. θυμαμαι πως ο ραγκναρ εχει αναφερει απειρα με τελευταιο καποιο Ρουλη/Λουλη σημερα το πρωι.
επισης νομιζω πως αυτο δεν αποτελεσε λασπη και κρινω την αντιδραση σας υπερβολικη και επιθετικη.
δε ειναι προσβολη να με πειτε κλωνο και να μην το εχετε κανει, ειναι μια ανακριβεια, ειτε εκ μερους μου ειτε δικου σας.
αν συνεπως οι ανακριβειες , χωρις καποιες συνεπειες (δεν ειπατε πχ μηδεν παγοβουνα στην επιφανεια και μετα βυθιστηκαμε, η αντιστοιχα δεν ειπα δε εχω κορονοιο και μετα τον μετεδωσα) σηκωνουν συγνωμη,
εκφρασεις οπως πουστριλικια σιγουρα (βασει του κοινωνικου συμβολαιου) μπορουν να χαρακτηριστουν "βαρυτερες" σαν προσβολες, ξανα βασει του κοινωνικου συμβολαιου. Υποθετωντας βεβαιως οτι ακολουθουμε το κοινωνικο συμβολαιο και οχι καποια επιλεκτικη, παιδιακισια, καπριτσιοζικη εκδοχη του.