Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
Τον γλύφεις για να σου κάνει κονέ την wineme?

Ο Πούσι είναι ό,τι είναι, αλλά φαίνεται για γαμίκος. Εσύ γύρνα κάτι σελίδες πίσω να τον παίξεις με την γερμανίς-ετών-29.
ο Πριγκηπας συγκινηθηκε με το να μιλησω με χυδαιο τροπο για τη σεξουαλικη σου επιλογη.

σε ξεκαθαρο μπινελικι εις βαρος των γονιων μου δεν ειπε κατι.

εξ ου και η υποκρισια. Τεσπα, ο Σοκολ ειναι αντρας, δε θα αγγιξει αυτο το θεμα ξανα. Δυστυχως το ιδιο δε μπορει να ειπωθει για πριγκηπες νιπλιδες και τιαυτους.

Κοπελιές!

Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε, αλλά αυτό το νήμα έχει τίτλο "Φύλλο Μηδέν" και υπότιτλο "Η Λέσχη των ηττημένων". Δεν έχει τίτλο "Η γωνιά των Κλαψομούνηδων", ούτε έχει καμιά σχέση με εκπομπές τύπου "Αλήθειες με την Ζήνα".

Αν τώρα εσείς επιθυμείτε να συνεχίσετε εδώ την μυξοκλάψα για την άτιμη κοινωνία του Bou, που σας φέρθηκε σκληρά κι απαίσια, κανένα πρόβλημα. Συνεχίστε εδώ. :)

Μην διαμαρυρηθείτε όμως αν οι υπόλοιποι συμμετέχοντες που τους έχετε ζαλίσει τα θυμιατά με την μεμψιμοιρία σας, σας παραπέμψουν σε γνωστά σημεία του σώματός τους, ή σας ρίξουν κανένα καντήλι. :)

Τέλος, και θέλοντας να σας βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ, προσφέρομαι να σας ανοίξω νήμα με διακριτικό τίτλο "Το κλάμπ του κάθε πικραμένου-πικραμένης", προκειμένου να βρείτε εκεί διέξοδο ομού με τους υπόλοιπους όμοιούς σας, χωρίς όμως να χρεωθείτε την ίδρυσή του και να πέσει η υπόληψή σας (για την οποία κατά τα άλλα δεν ενδιαφέρεστε). :)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.801
Πόντοι
12.756
που ειναι οι επικριτες μου να τους κερασω πουτσα,σπερμα και αιμα :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Κοπελιές!

Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε, αλλά αυτό το νήμα έχει τίτλο "Φύλλο Μηδέν" και υπότιτλο "Η Λέσχη των ηττημένων". Δεν έχει τίτλο "Η γωνιά των Κλαψομούνηδων", ούτε έχει καμιά σχέση με εκπομπές τύπου "Αλήθειες με την Ζήνα".

Αν τώρα εσείς επιθυμείτε να συνεχίσετε εδώ την μυξοκλάψα για την άτιμη κοινωνία του Bou, που σας φέρθηκε σκληρά κι απαίσια, κανένα πρόβλημα. Συνεχίστε εδώ. :)

Μην διαμαρυρηθείτε όμως αν οι υπόλοιποι συμμετέχοντες που τους έχετε ζαλίσει τα θυμιατά με την μεμψιμοιρία σας, σας παραπέμψουν σε γνωστά σημεία του σώματός τους, ή σας ρίξουν κανένα καντήλι. :)

Τέλος, και θέλοντας να σας βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ, προσφέρομαι να σας ανοίξω νήμα με διακριτικό τίτλο "Το κλάμπ του κάθε πικραμένου-πικραμένης", προκειμένου να βρείτε εκεί διέξοδο ομού με τους υπόλοιπους όμοιούς σας, χωρίς όμως να χρεωθείτε την ίδρυσή του και να πέσει η υπόληψή σας (για την οποία κατά τα άλλα δεν ενδιαφέρεστε). :)
χεμ και εσεις εχετε μπαχαλεψει αλλα θεματα... χεμ

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.960
Πόντοι
1.406

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.801
Πόντοι
12.756
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
χεμ και εσεις εχετε μπαχαλεψει αλλα θεματα... χεμ

Είδατε πουθενά να σας κάνω σύσταση να μην μπαχαλεύετε εδώ;

Τουναντίον! Σας έγραψα πως ακόμα κι αν θέλετε να συνεχίσετε να κλαίτε την μοίρα σας εδώ, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.960
Πόντοι
1.406
η ατριχη αδελφη καλυτερα να δεσει κομπο στον λαιμο και να φουνταρει το αναρχιδο πουστρι :2on1:
Δεν πιστευω να πηγες να σκαλισες τα σκουπιδια τιποτα πλουσιων και μοστραρεις μονο το κουτι :confused: :confused: :confused:

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Είδατε πουθενά να σας κάνω σύσταση να μην μπαχαλεύετε εδώ;

Τουναντίον! Σας έγραψα πως ακόμα κι αν θέλετε να συνεχίσετε να κλαίτε την μοίρα σας εδώ, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
δε νομιζω οτι υπηρξε ποτε κλαψιμο μοιρας

βεβαια βοηθα αυτη η ελπιδα το δικο σας αφηγημα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.801
Πόντοι
12.756
Δεν πιστευω να πηγες να σκαλισες τα σκουπιδια τιποτα πλουσιων και μοστραρεις μονο το κουτι :confused: :confused: :confused:
ξερεις οτι ειναι το γνησιο,καινουριο αθικτο κουτι αλλα αν αμφιβαλλει καποιος βαζω και περιεχομενο...μακαρι να αυτοκτονησει πουστρα θυληπρεπη νιπλενα τωρα να ξεμπερδευουμε με τον απροσαρμοστο :2on1:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
δε νομιζω οτι υπηρξε ποτε κλαψιμο μοιρας

βεβαια βοηθα αυτη η ελπιδα το δικο σας αφηγημα.

Και το δικό σας αφήγημα ποιό είναι;

Ότι τα μέλη ενός πουτανοσάιτ, φέρθηκαν σκλήρα κι απαίσια σε έναν πτωχό πλην τίμιο κλώνο;

Τι συμπεριφορά δηλαδή περιμένατε να επιδείξουν σε έναν καραμπινάτο κλώνο;

Να σας πάρουν μπουρδελότσαρκα και να σας κεράσουν πουτάνα;

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Και το δικό σας αφήγημα ποιό είναι;

Ότι τα μέλη ενός πουτανοσάιτ, φέρθηκαν σκλήρα κι απαίσια σε έναν πτωχό πλην τίμιο κλώνο;

Τι συμπεριφορά δηλαδή περιμένατε να επιδείξουν σε έναν καραμπινάτο κλώνο;

Να σας πάρουν μπουρδελότσαρκα και να σας κεράσουν πουτάνα;
καραμπινατος κλωνος?? εχετε πει 30 ονοματα πιθανον προφιλ.

συνεπως με βασει τα λεγομενα σας, παρακαλω ανασκευαστε την αρχικη σας δηλωση και πειτε οτι με κλωνους ολα επιτρεπονται.

ο κλωνος απλα προσφερει αντιλογο, τον οποιο δεν εχετε.

• Like
Αντιδράσεις: ave.
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
καραμπινατος κλωνος?? εχετε πει 30 ονοματα πιθανον προφιλ.

συνεπως με βασει τα λεγομενα σας, παρακαλω ανασκευαστε την αρχικη σας δηλωση και πειτε οτι με κλωνους ολα επιτρεπονται.

ο κλωνος απλα προσφερει αντιλογο, τον οποιο δεν εχετε.

Δεν ανασκευάζω τίποτα, γιατί εκτός από δειλός κλώνος, είστε και συκοφάντης.

Παρακαλώ όπως μου παραθέσετε άμεσα ανάρτησή μου, με την οποία έχω αναφερθεί σε παλαιά προφίλ σας.

Αν όχι, οφείλετε τουλάχιστον να σωπάσετε.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Ας μην τους ονομάζουμε κλώνους. "Ανακυκλωμένα προφίλ" θα έλεγα, καλύτερο.
Όπως η Πρινσέτα. Ανακυκλωμένος Barock.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
Ας μην τους ονομάζουμε κλώνους. "Ανακυκλωμένα προφίλ" θα έλεγα, καλύτερο.
Όπως η Πρινσέτα. Ανακυκλωμένος Barock.

Κλώνοι είναι, κύριε. Ακόμα και ο Πρίγκηψ κλώνος είναι. Μόνο που αυτός έχει παραδεχτεί ότι έχει κι άλλο προφίλ.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
To μόνο ΜΥΘΙΚΟ ήταν ΤΟ ΠΟΥΛΙ που είχε κάνει τον ακαπόβλακα να χοροπηδάει σαν αναστενάρης στα κάρβουνα. Κι έτρωγε τα μπαν βροχή.
Δεν είναι ακριβώς έτσι.Ο ακα πήγε το πουλί τρένο στον διαγωνισμό Mr Malaka σε μια χρονιά που υπήρχαν πολλά αστέρια και γλίτωσε γιατί το πήρε ο βανακιας που τότε ήταν ανίκητος. Στο νήμα που έγινε για ξεκατίνιασμα των δύο νίκησε μεν στην ψηφοφορία το πουλί αλλά δεν έγιναν ακρότητες. Υπήρχαν αδύνατα και δυνατά σημεία και στους δύο.
Τα μπαν πέφταν σε μπινελικώματα με άναρχο μπάχαλα νικ. Σε μια μερα π.χ ο Ρούναρ είχε καταφέρει να κοκκινίσει 3 Νικ μαζί και αυτόν που λες, εξοργίζοντας όποιον παρακολουθούσε εκείνο το απόγευμα.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Δεν ανασκευάζω τίποτα, γιατί εκτός από δειλός κλώνος, είστε και συκοφάντης.

Παρακαλώ όπως μου παραθέσετε άμεσα ανάρτησή μου, με την οποία έχω αναφερθεί σε παλαιά προφίλ σας.

Αν όχι, οφείλετε τουλάχιστον να σωπάσετε.
ομιλω για τους συνομιλητες σας. εχουν ειπωθει αμετρητα ονοματα πιθανων προφιλ. μπερδεψατα τον πληθυντικο ευγενειας με αυτον που χρησιμοποιησα

εσεις συγκεκριμενα δε θυμαμαι

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
ομιλω για τους συνομιλητες σας. εχουν ειπωθει αμετρητα ονοματα πιθανων προφιλ. μπερδεψατα τον πληθυντικο ευγενειας με αυτον που χρησιμοποιησα

εσεις συγκεκριμενα δε θυμαμαι

Αν δεν θυμάστε λοιπόν, έχετε δύο επιλογές. Ή να θυμηθείτε και να μας το παραθέσετε, ή να ζητήσετε συγγνώμην.

Λάσπη στον ανεμιστήρα, με πουστιρλίκια τύπου "δεν ενθυμούμαι", "μου διαφεύγει προσωρινά, αλλά θα επανέλθω" και λοιπά τεχνάσματα δειλών ανάρχιδων λασπολόγων, δεν θα πετάτε.

Συνεννοηθήκαμε κλώνε;

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δεν είναι ακριβώς έτσι.Ο ακα πήγε το πουλί τρένο στον διαγωνισμό Mr Malaka σε μια χρονιά που υπήρχαν πολλά αστέρια και γλίτωσε γιατί το πήρε ο βανακιας που τότε ήταν ανίκητος. Στο νήμα που έγινε για ξεκατίνιασμα των δύο νίκησε μεν στην ψηφοφορία το πουλί αλλά δεν έγιναν ακρότητες. Υπήρχαν αδύνατα και δυνατά σημεία και στους δύο.
Τα μπαν πέφταν σε μπινελικώματα με άναρχο μπάχαλα νικ. Σε μια μερα π.χ ο Ρούναρ είχε καταφέρει να κοκκινίσει 3 Νικ μαζί και αυτόν που λες, εξοργίζοντας όποιον παρακολουθούσε εκείνο το απόγευμα.
Είχαν μαλώσει για τους μετανάστες και είχε αρχίσει να μιλάει αυτός που λέω για πιθήκους και άλλα πιο χοντρά και τον έστειλαν να δροσιστεί να ηρεμήσει.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.204
Πόντοι
2.606
Νομίζω είναι θεμιτό να κάνεισ κλώνο για να ξεγλιστρησεις από τις αρχές αλλά όταν κοντραρεσεμε παλιό μέλος οφείλεις να τον ενημερώνεις με πιεμ με ποιον έχει να κάνει όχι να λες είμαι κλώνος αλλά δεν σου λέω ποιος είμαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom