Τελευταία φορά.
Επέμεινες ότι ο χαζόγερος πρώτα βρίστηκε και μετά αντέδρασε. Αποδείχθηκε ότι ο πρώτος που έβρισε είναι αυτός. Το τι λέμε βρισιά και τι δεν λέμε βρισιά το ξέρουν όλοι.
Αποτέλεσμα: Γελοιοποιείσαι.
Επιμένεις ότι δεν είπα κάτι όταν έβρισαν τα δικά σου οικογενειακά.
Με ρώτησες και τότε ακριβώς το ίδιο και σου απάντησα ξεκάθαρα ότι δεν κάνω διακρίσεις, η γνώμη μου για τα οικογενειακά ισχύει για όλους.
Να πας πίσω να το βρεις. Αν αρνείσαι ότι το έγραψα, θα στο τρίψω εγώ στη μούρη αλλά θα βάλουμε στοίχημα για τον κόπο μου να το βρω.
Αποτέλεσμα: ΞΑΝΑ γελοιοποιείσαι.
Δεν είσαι άντρας, αν ήσουν θα μίλαγες για την γυναίκα του άλλου όπως θα μίλαγες εάν ήταν μπροστά σου ζωντανά. Σε αυτό σε εγκάλεσα και όχι στις σεξουαλικές επιλογές του.
Έχεις και τα μούτρα να μιλάς στον στοκαδούρα ακόμα αντί να τον ντρέπεσαι.
Ακου τυπε
1)Μπαινεις σε καποιον, του λες οτι εχει ψυχολογικα, ειναι ανικανος, ναυαγιο, κλπ αλλα δεν ειναι βρισια. Το μαλακας ειναι βρισια μονο. Κωλοτουμπας τελειως. Λες και εχει διαφορα αν πω για μια γυναικα ειναι πουτανα η γαμιεται με λεφτα.
2)Εβαλες εμενα στη φορα, με διαλεξες γιατι ειχαμε κοντρα, για τον αλλο που ειπε χοντραδα, ειπες ενα γενικα οτι τα καταδικαζεις. Υποκρισια, γιατι με διαλεγεις για εναν και μονο λογο. Μεγιστη υποκρισια. Ναι το ειδα αυτο, αλλα οπως ειπα εισαι υποκριτης. Να εισαι αντρας, να παραδεχτεις οτι αυτος ηταν ο λογος. Οταν Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΗ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΧΑΟΥΑΝΤ, ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΣΑ. ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ?????
3) Να ντραπω γιατι? τι εγραψα. Εγραψα οτι κανει σεξ μπροστα του, που βασει οσων διαβασα και ισχυριστηκε, ισχυει. Ψεματα ειπα? Χρησιμοποιησα χυδαιες εκφρασεις ΝΑΙ, αλλα δεν ειπα κατι σαν ψεμα. Και μπροστα μου να ηταν και να ειχαμε ενα τσακωμο το ιδιο θα ελεγα και τα ιδια που γραφω εδω θα ελεγα και σε σενα. Αν δε με πιστευεις, πες μου που να ερθω να σε βρω να στα πω.
Και υποκριτης εισαι, και κωλοτουμπας και απλα ψευτης.
Παρτο χαμπαρι τυπε, απλα δεν εισαι αρκετα εξυπνος να κανεις αντιλογο