Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Το γενεαλογικό δέντρο του Πρινς.

Screen Shot 2021-04-21 at 16.20.57.jpg
Προσπαθησα αυτες τις μερες να κανω αλλο προφιλ. 3 φορες. ειχα παρα πολλα νευρα και ηθελα να απαντησω. Μου τα μπλοκαραν ολα.Μονο ενα περασε τα πεντε μηνυματα και μετα το μπλοκαραν.

Απο την αλλη, τα μπινελικια αλλων περνανε, και καποιοι τρωνε μπαν

οποτε πιστευω πολυ απλα οτι καποια μελη που γραφουν εδω και 10 χρονια εχουν ασυλια και μπορουν να εχουν κλωνους και να λενε οτι θελουν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δυστυχως ο σαντμαν δεν βαζει μυαλο με τιποτα.

Δοκιμασαμε ολοι αλλα τιποτα.

Πλεον, ολες οι ελπιδες να μουσκεψει την βεργα του, βρισκονται σε εσενα.

Ω εσυ Σοκολ, μεγιστε Ιλλυριε εξολκεα και αναδιπλωτη Ελληνικων αιδοιων, λαρυγγιων κι οπισθιων.

:rockon:
εγω προτεινα σημειο συναντησης.

θα ξεκινησουμε με αλβανιδες που ειναι πιο ευκολες και σε 6-9 μηνες θα μπει και σε ντοπιες.

αλλα φευ

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ναι, από αυτό το ποστ, αρχίζουν οι ενδείξεις της αρρωστημένης του εμμονής που συνεχίζεται ακόμα.

Εδειξα το ποστ γιατι μπερδευτηκε ο Σοκολ και βγηκα εγω με εσενα.

Τα υπολοιπα μου ειναι αδιαφορα.

:hi:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Το γενεαλογικό δέντρο του Πρινς.

Δεν υπαρχουν αποδειξεις και μονο ο Αντισθενης μπορει να γνωριζει.

Ωστοσο αν ισχυει, τοτε με νοιαζει που επεσα μεσα πως δεν ειναι το πουλι.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Μπα,το πράσινο τσάι και η μαύρη σοκολάτα είναι τέρμα overrated.

Πάω να βάλω ένα ωραίο εσπρεσσακι.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Δεν υπαρχουν αποδειξεις και μονο ο Αντισθενης μπορει να γνωριζει.

Ωστοσο αν ισχυει, τοτε με νοιαζει που επεσα μεσα πως δεν ειναι το πουλι.

Το έχω γράψει δεκάδες φορές: Ο Prince της μαλακίας δεν έχει καμμία σχέση με το πουλί. ΘΑ ΗΘΕΛΕ να είναι το πουλί, άλλα δεν είναι.
O Prince είναι αυτός, αυτή είναι η καταγωγή του:
Και μαζί αγκαλιασμένοι να μπουν Barock και Prince εγώ εδώ έχω καταλήξει:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Το έχω γράψει δεκάδες φορές: Ο Prince της μαλακίας δεν έχει καμμία σχέση με το πουλί. ΘΑ ΗΘΕΛΕ να είναι το πουλί, άλλα δεν είναι.
O Prince είναι αυτός, αυτή είναι η καταγωγή του:

Μενω στο οτι επεσα μεσα για πουλι. Τωρα αν εσυ επεσες ακομα πιο μεσα, αλλο καπελο.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Μενω στο οτι επεσα μεσα για πουλι. Τωρα αν εσυ επεσες ακομα πιο μεσα, αλλο καπελο.

πως γίνεται με το πόστ του έτερου ηλίθιου να σιγουρεύεσαι ότι δεν είμαι το πουλί αλλά στο ίδιο ποστ να μην ξέρεις αν αυτός έπεσε μέσα, μόνο εσύ μπορείς να καταλάβεις.

Αλλά δεν είναι και η πρώτη φορά που γράφεις σαν παιδί με ειδικές ανάγκες, ούτε θα είναι και η τελευταία. Για αυτό και δεν ασχολούμαι μαζί σου.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
πως γίνεται με το πόστ του έτερου ηλίθιου να σιγουρεύεσαι ότι δεν είμαι το πουλί αλλά στο ίδιο ποστ να μην ξέρεις αν αυτός έπεσε μέσα, μόνο εσύ μπορείς να καταλάβεις.

Αλλά δεν είναι και η πρώτη φορά που γράφεις σαν παιδί με ειδικές ανάγκες, ούτε θα είναι και η τελευταία. Για αυτό και δεν ασχολούμαι μαζί σου.

Απλο.
Συμφωνα με οτι λεει αυτος δεν εισαι το πουλι και παραλληλα ελεγα κι εγω οτι δεν εισαι το πουλι.
Το "σιγουρευεσαι" το εβαλες εσυ. Εγω ειπα δεν υπαρχουν αποδειξεις.

Μην ταραζεσαι. Συνεχιστε την μονομαχια σας.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
ο Πριγκηπας συγκινηθηκε με το να μιλησω με χυδαιο τροπο για τη σεξουαλικη σου επιλογη.

σε ξεκαθαρο μπινελικι εις βαρος των γονιων μου δεν ειπε κατι.

εξ ου και η υποκρισια. Τεσπα, ο Σοκολ ειναι αντρας, δε θα αγγιξει αυτο το θεμα ξανα. Δυστυχως το ιδιο δε μπορει να ειπωθει για πριγκηπες νιπλιδες και τιαυτους.
Τελευταία φορά.
Επέμεινες ότι ο χαζόγερος πρώτα βρίστηκε και μετά αντέδρασε. Αποδείχθηκε ότι ο πρώτος που έβρισε είναι αυτός. Το τι λέμε βρισιά και τι δεν λέμε βρισιά το ξέρουν όλοι.
Αποτέλεσμα: Γελοιοποιείσαι.

Επιμένεις ότι δεν είπα κάτι όταν έβρισαν τα δικά σου οικογενειακά.
Με ρώτησες και τότε ακριβώς το ίδιο και σου απάντησα ξεκάθαρα ότι δεν κάνω διακρίσεις, η γνώμη μου για τα οικογενειακά ισχύει για όλους.
Να πας πίσω να το βρεις. Αν αρνείσαι ότι το έγραψα, θα στο τρίψω εγώ στη μούρη αλλά θα βάλουμε στοίχημα για τον κόπο μου να το βρω.
Αποτέλεσμα: ΞΑΝΑ γελοιοποιείσαι.

Δεν είσαι άντρας, αν ήσουν θα μίλαγες για την γυναίκα του άλλου όπως θα μίλαγες εάν ήταν μπροστά σου ζωντανά. Σε αυτό σε εγκάλεσα και όχι στις σεξουαλικές επιλογές του.
Έχεις και τα μούτρα να μιλάς στον στοκαδούρα ακόμα αντί να τον ντρέπεσαι.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Εντάξει, είναι σίγουρο. Ο Prince είναι ο Barock που ήταν ο maximos555

• Χαχα
Αντιδράσεις: tnt

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Τελευταία φορά.
Επέμεινες ότι ο χαζόγερος πρώτα βρίστηκε και μετά αντέδρασε. Αποδείχθηκε ότι ο πρώτος που έβρισε είναι αυτός. Το τι λέμε βρισιά και τι δεν λέμε βρισιά το ξέρουν όλοι.
Αποτέλεσμα: Γελοιοποιείσαι.

Επιμένεις ότι δεν είπα κάτι όταν έβρισαν τα δικά σου οικογενειακά.
Με ρώτησες και τότε ακριβώς το ίδιο και σου απάντησα ξεκάθαρα ότι δεν κάνω διακρίσεις, η γνώμη μου για τα οικογενειακά ισχύει για όλους.
Να πας πίσω να το βρεις. Αν αρνείσαι ότι το έγραψα, θα στο τρίψω εγώ στη μούρη αλλά θα βάλουμε στοίχημα για τον κόπο μου να το βρω.
Αποτέλεσμα: ΞΑΝΑ γελοιοποιείσαι.

Δεν είσαι άντρας, αν ήσουν θα μίλαγες για την γυναίκα του άλλου όπως θα μίλαγες εάν ήταν μπροστά σου ζωντανά. Σε αυτό σε εγκάλεσα και όχι στις σεξουαλικές επιλογές του.
Έχεις και τα μούτρα να μιλάς στον στοκαδούρα ακόμα αντί να τον ντρέπεσαι.
Ακου τυπε

1)Μπαινεις σε καποιον, του λες οτι εχει ψυχολογικα, ειναι ανικανος, ναυαγιο, κλπ αλλα δεν ειναι βρισια. Το μαλακας ειναι βρισια μονο. Κωλοτουμπας τελειως. Λες και εχει διαφορα αν πω για μια γυναικα ειναι πουτανα η γαμιεται με λεφτα.

2)Εβαλες εμενα στη φορα, με διαλεξες γιατι ειχαμε κοντρα, για τον αλλο που ειπε χοντραδα, ειπες ενα γενικα οτι τα καταδικαζεις. Υποκρισια, γιατι με διαλεγεις για εναν και μονο λογο. Μεγιστη υποκρισια. Ναι το ειδα αυτο, αλλα οπως ειπα εισαι υποκριτης. Να εισαι αντρας, να παραδεχτεις οτι αυτος ηταν ο λογος. Οταν Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΗ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΧΑΟΥΑΝΤ, ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΣΑ. ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ?????

3) Να ντραπω γιατι? τι εγραψα. Εγραψα οτι κανει σεξ μπροστα του, που βασει οσων διαβασα και ισχυριστηκε, ισχυει. Ψεματα ειπα? Χρησιμοποιησα χυδαιες εκφρασεις ΝΑΙ, αλλα δεν ειπα κατι σαν ψεμα. Και μπροστα μου να ηταν και να ειχαμε ενα τσακωμο το ιδιο θα ελεγα και τα ιδια που γραφω εδω θα ελεγα και σε σενα. Αν δε με πιστευεις, πες μου που να ερθω να σε βρω να στα πω.

Και υποκριτης εισαι, και κωλοτουμπας και απλα ψευτης.

Παρτο χαμπαρι τυπε, απλα δεν εισαι αρκετα εξυπνος να κανεις αντιλογο

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
είπες ρε γελοίε ότι δεν είπα τίποτα, τώρα τα γυρίζεις λες ναι εντάξει είπα, αλλα είπα μόνο σε σένα σε ένα πόστ, δηλαδή έπρεπε να κάνω ξεχωριστό πόστ και στον νίπλη!
Τράβα και στον διάολο που θα σε παραθέσω ξανά, καραγκιόζη κωλοτούμπα της πλάκας.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
είπες ρε γελοίε ότι δεν είπα τίποτα, τώρα τα γυρίζεις λες ναι εντάξει είπα, αλλα είπα μόνο σε σένα σε ένα πόστ, δηλαδή έπρεπε να κάνω ξεχωριστό πόστ και στον νίπλη!
Τράβα και στον διάολο που θα σε παραθέσω ξανά, καραγκιόζη κωλοτούμπα της πλάκας.
Μην κανεις τον χαζο.

Ειπα οτι με εβγαλες στη φορα λογω των υπολοιπων, οχι λογω της ηθικης αποψης σου.

Αν σε ενοιαζε η ηθικη θα απαντουσες σε αυτον που εβρισε παραπανω και χειροτερα αρα εισαι

ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ.

ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΖΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Αν δε γραψω ξανα να ξερετε εχω φαει μπαν παλι, ποιος ξερει για ποιον λογο.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αχ μανα!

Πως γιναμε ετσι στο σαιτ...η αγαπη κι η ομονοια μετετραπη σε μισος και παροξυσμο.
Εχουμε δει πολλα, εχουμε φτασει μεχρι κλωτσοπατιναδες, γκαφες, φθονο και γλιτσα
εχουμε φτασει στο σημειο να βριζεται ενας ανθρωπος με πολλα νικ μεταξυ του (;)
Οχι, δεν υποννοω κατι για την εδω μονομαχια.

Να ξηγουμαστε.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Αχ μανα!

Πως γιναμε ετσι στο σαιτ...η αγαπη κι η ομονοια μετετραπη σε μισος και παροξυσμο.
Εχουμε δει πολλα, εχουμε φτασει μεχρι κλωτσοπατιναδες, γκαφες, φθονο και γλιτσα
εχουμε φτασει στο σημειο να βριζεται ενας ανθρωπος με πολλα νικ μεταξυ του (;)
Οχι, δεν υποννοω κατι για την εδω μονομαχια.

Να ξηγουμαστε.

τυπε δεν ειμαι ο πριγκηπας. μη με προσβαλλεις ετσι.

αν και θα αξιζε να περαστει αυτη η εντυπωση για το τρολαρισμα του χαρακτηρα του

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
τυπε δεν ειμαι ο πριγκηπας. μη με προσβαλλεις ετσι.

αν και θα αξιζε να περαστει αυτη η εντυπωση για το τρολαρισμα του χαρακτηρα του

Καμια σχεση. Οπως εγραψα δεν ομιλω για την εδω μονομαχια.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Sokol, δεν αξίζει να ασχολείσαι σοβαρά με τον Πρίγκηπα της φάπας. Ήρθε σε εκείνο το νήμα κι άρχισε ένα μπούλιγκ που κράτησε κάπου 200 σελίδες, χωρίς να γράψει τίποτα για το θέμα του νήματος. Ήταν μεν προσεκτικός στα λόγια, δηλ δεν έβριζε, αλλά όλη του η συμπεριφορά ήταν μπούλιγκ, συνεχής παρενόχληση, και παινευόταν μάλιστα ότι μπαχάλεψε το νήμα.
Τώρα αυτός ο υποκριτής με τις αρρωστημένες εμμονές θέλει να βγει από πάνω με βάση το δικό μου βρίσιμο (που ισχύει).
Με λίγα λόγια, μπορείς να τα κάνεις πουτάνα όλα, αρκεί να μη βρίζεις και είσαι ΟΚ.
Μην ασχολείσαι παρά μόνο για να τον δουλεύεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom