Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
ερχεται ενας γειτονας με το μηχαχανακι και απο πισω

η κυρια με ενα τουπε λες και οδηγαει χαρλευ ο αλλος

ισα μωρηηηηηη
εδω αλλοι εχουν υφακι οτι πινουν σαμπανια σε κοτερο στις καννες..
οταν ρουφαν τον φρεντο σε κηφισια η γλυφαδα

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Επαναλαμβάνω. Περιμένω να βάλεις τα βρισίδια που λες ότι ξεκίνησε η όλη φάση με τον περιθωριακό. Ότι ξεκινήσαμε να τον βρίζουμε και μετά αντέδρασε. Δεν ξεκίνησε την τελευταία εβδομάδα. Ελληνικά γράφω.
Θες να γελοιοποιείσαι συνέχισε να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.

οριστε, εκανες αυτον τον κλωνο, και την ιδια μερα του απαντησες.

το πρωτο σου κομεντ. δεν τον ειπες μαλακα (οπως προανεφερα, σκληρη καζουρα, μονσελας ειπε για γαμησια και αναφορες στην πνευματικη κατασταση) αλλα η λεξη μαλακας δεν ειναι το μονο μπινελικι.

καθομαι και ασχολουμαι με τον αχρηστο. μας γαμησε ο κορονας

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Τυπε, οταν ακολουθεις μια σεξουαλικη τακτικη, που μπορουμε να συμφωνησουμε ΔΕΝ ειναι η παραδοσιακη και το μοιραζεσαι αυτο, μια αντιδραση ειναι ευλογη.

η δικια σου πρακτικη ,εμενα μου φαινεται τελειως τρελη να σου πω την αληθεια. ειναι κατι που δε θα εκανα. ετσι κριτικαρα κατι που εσυ ο ιδιος μοιραστηκες, στα επιπεδα που επισης εσυ ανεφερες.

δεν νομιζω οτι αυτα που ειπα θα συγκρινονταν με το να πω πχ (χτυπα ξυλο προφανως) "κακο ψοφο στα παιδια σου η κατι τετοιο"

οσο για σεξουαλικες προτιμησεις, μην εχουμε 2 μετρα και 2 σταθμα. και αλλοι εχουν μιλησει για αφεντρες, στραποναρισματα και εχουν φαει καζουρα.

αν εγω σαν σοκολ ελεγα οτι γουσταρω να με στραποναρουν, ο πριγκηπας, πρωτος θα εκανε κριτικη οπως και πολλοι αλλοι. ο λογος για τον οποιο βγηκε μπροστα (τον λακη τον ξεχεσαν για ενα δαχτυλο) ειναι οτι απλα εγω ειμαι με τη μερια καλογερου ενω εσυ με τη μερια του πριγκιπα.

Οποτε ας μην μας το παιζει θεματοφυλακας της ηθικης.
Δέχομαι αυτό που λες εμμέσως. Ο Πρίγκηπας το είπε αμέσως. Για σένα και για μένα ας πουν ότι θέλουν. Αρκεί να λένε μόνον για σένα και για μένα. Αλλιώς είναι σκουπίδια. Κανείς δεν το παίζει θεματοφύλακας. Το αυτονόητο σου έγραψε.

υ.γ. Ο Λάκης είχε ξεχέσει άλλους για πολύ λιγότερα από ένα δάκτυλο. Με το ίδιο νόμισμα πληρώθηκε.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
καλως τον φίλο μου :grouphug:
Τον γλύφεις για να σου κάνει κονέ την wineme?

Ο Πούσι είναι ό,τι είναι, αλλά φαίνεται για γαμίκος. Εσύ γύρνα κάτι σελίδες πίσω να τον παίξεις με την γερμανίς-ετών-29.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Δέχομαι αυτό που λες εμμέσως. Ο Πρίγκηπας το είπε αμέσως. Για σένα και για μένα ας πουν ότι θέλουν. Αρκεί να λένε μόνον για σένα και για μένα. Κανείς δεν το παίζει θεματοφύλακας. Το αυτονόητο σου έγραψε.

υ.γ. Ο Λάκης είχε ξεχέσει άλλους για πολύ λιγότερα από ένα δάκτυλο. Με το ίδιο νόμισμα πληρώθηκε.
ο Πριγκηπας συγκινηθηκε με το να μιλησω με χυδαιο τροπο για τη σεξουαλικη σου επιλογη.

σε ξεκαθαρο μπινελικι εις βαρος των γονιων μου δεν ειπε κατι.

εξ ου και η υποκρισια. Τεσπα, ο Σοκολ ειναι αντρας, δε θα αγγιξει αυτο το θεμα ξανα. Δυστυχως το ιδιο δε μπορει να ειπωθει για πριγκηπες νιπλιδες και τιαυτους.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216

το πρωτο σου κομεντ. δεν τον ειπες μαλακα (οπως προανεφερα, σκληρη καζουρα, μονσελας ειπε για γαμησια και αναφορες στην πνευματικη κατασταση) αλλα η λεξη μαλακας δεν ειναι το μονο μπινελικι.

Α και δεν ειναι ηλιθιος ο ανθρωπος, οποτε το μαλακα που σου λεει απο κατω ηταν απολυτα δικαιολογημενο.

και οι 300 σελιδες καζουρας (που οι πιο πολλες μενουν χωρις απαντηση απο καλογερο) δειχνουν εμμονη τυπε.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Ετσι που το ποσταρες, βγαινω εγω με τον Καλογερο. :dunno:

Πρεπει να βαζεις λινκ με το ποστ, οχι σελιδα. Εννοεις αυτον εδω.

:hi:

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216

Με συγχωρεις, απλα το ποσταρα, γτ ο τυπος μου επρηξε τα αρχιδια.

οταν γυρισει θα λεει μα και μου και μαλακιες.

Συμπεριφορα πενταχρονου.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.826
Πόντοι
216
ωραίος καφέ είναι ο ίλυ καφές οπουδήποτε, σε συνδιασμό με καλή μηχανή που κάνει συχνό σέρβις ή πρόσφατα. Χρειάζεται ο συνδιασμός και καφέ και μηχανής για να πιείς καλό καφέ.
Παίξε Dimello αλεσμένο η φίλτρου και θα ξεχάσεις Illy

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Γύρισε ο Λουλης.
Άντε γιατί βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση ο Ρουλης. (καλά σε αυτήν βρίσκεται μόνιμα)
Εσύ, Λολό, σε ποια κατάσταση βρίσκεσαι; Τον νίκησες τελικά το Σαββίδη πέρσι το καλοκαίρι ή συνεχίζεις ακόμα να βλέπεις εφιάλτες;
Τι σε είχε ενοχλήσει τόσο πολύ που είχες ανοίξει ειδικό νήμα στοχοποίησης για να τον διώξεις;
Τι είναι αυτό που δεν πάει καλά στη ζωή σου;

Μήπως να αυξήσουμε την φαρμακευτική αγωγή να αισθανθείς καλύτερα;

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ο Πριγκηπας συγκινηθηκε με το να μιλησω με χυδαιο τροπο για τη σεξουαλικη σου επιλογη.

σε ξεκαθαρο μπινελικι εις βαρος των γονιων μου δεν ειπε κατι.

εξ ου και η υποκρισια. Τεσπα, ο Σοκολ ειναι αντρας, δε θα αγγιξει αυτο το θεμα ξανα. Δυστυχως το ιδιο δε μπορει να ειπωθει για πριγκηπες νιπλιδες και τιαυτους.
Όχι, δε μίλησε για τη συμπεριφορά σου απέναντι σε μένα. Μην κάθομαι και τα ψάχνω τώρα να τα παραθέσω. Για τις κουβέντες κάποιων εδώ μέσα για τη γυναίκα και τα παιδιά μου σου μίλησε.
Για τα υπόλοιπα συμφωνώ. Ο Νίππλε ήταν λάθος. Κι εσύ ανταπάντησες μεγεθύνοντας το λάθος από την πλευρά σου. Διπλό φάουλ λοιπόν. Απλά η καλή γνώμη που έχω γιαυτόν δεν αλλάζει, γιατί έχει δείξει αξιοσέβαστη συμπεριφορά σε ανάλογο θέμα, πολύ πιο δύσκολο.

Να σου βάλω και κάτι από το πρώτο ποστ του Αγίου όταν άνοιξε το νήμα.
Ευπρόσδεκτοι πάντες οι ηττημένοι.

Μόνοι όροι συμμετοχής η ευγενής άμιλλα και το εύ αγωνίζεσθαι, και μόνη απαγόρευση η αναφορά σε μανάδες, πατεράδες, αδέλφια, συζύγους και λοιπά συγγενικά πρόσωπα.

Ευχαριστώ θερμά.
Σκέψου λοιπόν το ότι κάποιοι που το'χουν σύστημα το παραπάνω, είναι συνεχώς εδώ μέσα και ποστάρουν ασταμάτητα, στηριζόμενοι στην ανοχή του και στην καλή του διάθεση. Όσο δεν κλαψουρίζουν, κάποιοι από αυτούς.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Με συγχωρεις, απλα το ποσταρα, γτ ο τυπος μου επρηξε τα αρχιδια.

οταν γυρισει θα λεει μα και μου και μαλακιες.

Συμπεριφορα πενταχρονου.

Δεν τρεχει τιποτα.

Παρακολουθω τον τιτανιο αγωνα σου και στεκομαι αγερωχος με Αλβανικο στυλ!

:rockon:

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Δεν τρεχει τιποτα.

Παρακολουθω τον τιτανιο αγωνα σου και στεκομαι αγερωχος με Αλβανικο στυλ!

Μπραβο παιδι μου. Αν επιανα μαθητη και τον Σαντμαν θα τον εκανα αντρακλα

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Εσύ, Λολό, σε ποια κατάσταση βρίσκεσαι; Τον νίκησες τελικά το Σαββίδη πέρσι το καλοκαίρι ή συνεχίζεις ακόμα να βλέπεις εφιάλτες;
Τι σε είχε ενοχλήσει τόσο πολύ που είχες ανοίξει ειδικό νήμα στοχοποίησης για να τον διώξεις;
Τι είναι αυτό που δεν πάει καλά στη ζωή σου;

Μήπως να αυξήσουμε την φαρμακευτική αγωγή να αισθανθείς καλύτερα;
δε σωζεται, ας ελπισουμε να μη ριξει κανα βιτριολι πουθενα σαν την αλλη.

θα βγαινει στο. δρομο και θα λεει, αυτος ισως ειναι ο σαββιδης πρεπει να ΣΩΣΩ τον κοσμο απο δαυτον.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Το γενεαλογικό δέντρο του Πρινς.

Screen Shot 2021-04-21 at 16.20.57.jpg

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Παιδιά βάζω πράσινο τσάι και ετοιμάζω και λίγη μαύρη σοκολάτα και έρχομαι για την συνέχεια.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706

Ναι, από αυτό το ποστ, αρχίζουν οι ενδείξεις της αρρωστημένης του εμμονής που συνεχίζεται ακόμα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μπραβο παιδι μου. Αν επιανα μαθητη και τον Σαντμαν θα τον εκανα αντρακλα

Δυστυχως ο σαντμαν δεν βαζει μυαλο με τιποτα.

Δοκιμασαμε ολοι αλλα τιποτα.

Πλεον, ολες οι ελπιδες να μουσκεψει την βεργα του, βρισκονται σε εσενα.

Ω εσυ Σοκολ, μεγιστε Ιλλυριε εξολκεα και αναδιπλωτη Ελληνικων μουνιων, λαρυγγιων και κωλαντερων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom