ave.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2020
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 456
O Kευμανιος ο ΔευτεροςΠοιος άρχοντας?
O Kευμανιος ο ΔευτεροςΠοιος άρχοντας?
εδω αλλοι εχουν υφακι οτι πινουν σαμπανια σε κοτερο στις καννες..ερχεται ενας γειτονας με το μηχαχανακι και απο πισω
η κυρια με ενα τουπε λες και οδηγαει χαρλευ ο αλλος
ισα μωρηηηηηη
Επαναλαμβάνω. Περιμένω να βάλεις τα βρισίδια που λες ότι ξεκίνησε η όλη φάση με τον περιθωριακό. Ότι ξεκινήσαμε να τον βρίζουμε και μετά αντέδρασε. Δεν ξεκίνησε την τελευταία εβδομάδα. Ελληνικά γράφω.
Θες να γελοιοποιείσαι συνέχισε να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.
Δέχομαι αυτό που λες εμμέσως. Ο Πρίγκηπας το είπε αμέσως. Για σένα και για μένα ας πουν ότι θέλουν. Αρκεί να λένε μόνον για σένα και για μένα. Αλλιώς είναι σκουπίδια. Κανείς δεν το παίζει θεματοφύλακας. Το αυτονόητο σου έγραψε.Τυπε, οταν ακολουθεις μια σεξουαλικη τακτικη, που μπορουμε να συμφωνησουμε ΔΕΝ ειναι η παραδοσιακη και το μοιραζεσαι αυτο, μια αντιδραση ειναι ευλογη.
η δικια σου πρακτικη ,εμενα μου φαινεται τελειως τρελη να σου πω την αληθεια. ειναι κατι που δε θα εκανα. ετσι κριτικαρα κατι που εσυ ο ιδιος μοιραστηκες, στα επιπεδα που επισης εσυ ανεφερες.
δεν νομιζω οτι αυτα που ειπα θα συγκρινονταν με το να πω πχ (χτυπα ξυλο προφανως) "κακο ψοφο στα παιδια σου η κατι τετοιο"
οσο για σεξουαλικες προτιμησεις, μην εχουμε 2 μετρα και 2 σταθμα. και αλλοι εχουν μιλησει για αφεντρες, στραποναρισματα και εχουν φαει καζουρα.
αν εγω σαν σοκολ ελεγα οτι γουσταρω να με στραποναρουν, ο πριγκηπας, πρωτος θα εκανε κριτικη οπως και πολλοι αλλοι. ο λογος για τον οποιο βγηκε μπροστα (τον λακη τον ξεχεσαν για ενα δαχτυλο) ειναι οτι απλα εγω ειμαι με τη μερια καλογερου ενω εσυ με τη μερια του πριγκιπα.
Οποτε ας μην μας το παιζει θεματοφυλακας της ηθικης.
Τον γλύφεις για να σου κάνει κονέ την wineme?καλως τον φίλο μου
ο Πριγκηπας συγκινηθηκε με το να μιλησω με χυδαιο τροπο για τη σεξουαλικη σου επιλογη.Δέχομαι αυτό που λες εμμέσως. Ο Πρίγκηπας το είπε αμέσως. Για σένα και για μένα ας πουν ότι θέλουν. Αρκεί να λένε μόνον για σένα και για μένα. Κανείς δεν το παίζει θεματοφύλακας. Το αυτονόητο σου έγραψε.
υ.γ. Ο Λάκης είχε ξεχέσει άλλους για πολύ λιγότερα από ένα δάκτυλο. Με το ίδιο νόμισμα πληρώθηκε.
Α και δεν ειναι ηλιθιος ο ανθρωπος, οποτε το μαλακα που σου λεει απο κατω ηταν απολυτα δικαιολογημενο.
οριστε, εκανες αυτον τον κλωνο, και την ιδια μερα του απαντησες.
το πρωτο σου κομεντ. δεν τον ειπες μαλακα (οπως προανεφερα, σκληρη καζουρα, μονσελας ειπε για γαμησια και αναφορες στην πνευματικη κατασταση) αλλα η λεξη μαλακας δεν ειναι το μονο μπινελικι.
καθομαι και ασχολουμαι με τον αχρηστο. μας γαμησε ο κορονας
Prince Belozersky. Πρώην "Barock", πρώην "maximos555"καλησπέρα σας πως από δω? καφεδάκι?
Ετσι που το ποσταρες, βγαινω εγω με τον Καλογερο.
οριστε, εκανες αυτον τον κλωνο, και την ιδια μερα του απαντησες.
το πρωτο σου κομεντ. δεν τον ειπες μαλακα (οπως προανεφερα, σκληρη καζουρα, μονσελας ειπε για γαμησια και αναφορες στην πνευματικη κατασταση) αλλα η λεξη μαλακας δεν ειναι το μονο μπινελικι.
καθομαι και ασχολουμαι με τον αχρηστο. μας γαμησε ο κορονας
Με συγχωρεις, απλα το ποσταρα, γτ ο τυπος μου επρηξε τα αρχιδια.Ετσι που το ποσταρες, βγαινω εγω με τον Καλογερο.
Πρεπει να βαζεις λινκ με το ποστ, οχι σελιδα. Εννοεις αυτον εδω.
Παίξε Dimello αλεσμένο η φίλτρου και θα ξεχάσεις Illyωραίος καφέ είναι ο ίλυ καφές οπουδήποτε, σε συνδιασμό με καλή μηχανή που κάνει συχνό σέρβις ή πρόσφατα. Χρειάζεται ο συνδιασμός και καφέ και μηχανής για να πιείς καλό καφέ.
Εσύ, Λολό, σε ποια κατάσταση βρίσκεσαι; Τον νίκησες τελικά το Σαββίδη πέρσι το καλοκαίρι ή συνεχίζεις ακόμα να βλέπεις εφιάλτες;Γύρισε ο Λουλης.
Άντε γιατί βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση ο Ρουλης. (καλά σε αυτήν βρίσκεται μόνιμα)
Όχι, δε μίλησε για τη συμπεριφορά σου απέναντι σε μένα. Μην κάθομαι και τα ψάχνω τώρα να τα παραθέσω. Για τις κουβέντες κάποιων εδώ μέσα για τη γυναίκα και τα παιδιά μου σου μίλησε.ο Πριγκηπας συγκινηθηκε με το να μιλησω με χυδαιο τροπο για τη σεξουαλικη σου επιλογη.
σε ξεκαθαρο μπινελικι εις βαρος των γονιων μου δεν ειπε κατι.
εξ ου και η υποκρισια. Τεσπα, ο Σοκολ ειναι αντρας, δε θα αγγιξει αυτο το θεμα ξανα. Δυστυχως το ιδιο δε μπορει να ειπωθει για πριγκηπες νιπλιδες και τιαυτους.
Σκέψου λοιπόν το ότι κάποιοι που το'χουν σύστημα το παραπάνω, είναι συνεχώς εδώ μέσα και ποστάρουν ασταμάτητα, στηριζόμενοι στην ανοχή του και στην καλή του διάθεση. Όσο δεν κλαψουρίζουν, κάποιοι από αυτούς.Ευπρόσδεκτοι πάντες οι ηττημένοι.
Μόνοι όροι συμμετοχής η ευγενής άμιλλα και το εύ αγωνίζεσθαι, και μόνη απαγόρευση η αναφορά σε μανάδες, πατεράδες, αδέλφια, συζύγους και λοιπά συγγενικά πρόσωπα.
Ευχαριστώ θερμά.
Με συγχωρεις, απλα το ποσταρα, γτ ο τυπος μου επρηξε τα αρχιδια.
οταν γυρισει θα λεει μα και μου και μαλακιες.
Συμπεριφορα πενταχρονου.
Δεν τρεχει τιποτα.
Παρακολουθω τον τιτανιο αγωνα σου και στεκομαι αγερωχος με Αλβανικο στυλ!
δε σωζεται, ας ελπισουμε να μη ριξει κανα βιτριολι πουθενα σαν την αλλη.Εσύ, Λολό, σε ποια κατάσταση βρίσκεσαι; Τον νίκησες τελικά το Σαββίδη πέρσι το καλοκαίρι ή συνεχίζεις ακόμα να βλέπεις εφιάλτες;
Τι σε είχε ενοχλήσει τόσο πολύ που είχες ανοίξει ειδικό νήμα στοχοποίησης για να τον διώξεις;
Τι είναι αυτό που δεν πάει καλά στη ζωή σου;
Μήπως να αυξήσουμε την φαρμακευτική αγωγή να αισθανθείς καλύτερα;
Ναι, από αυτό το ποστ, αρχίζουν οι ενδείξεις της αρρωστημένης του εμμονής που συνεχίζεται ακόμα.Ετσι που το ποσταρες, βγαινω εγω με τον Καλογερο.
Πρεπει να βαζεις λινκ με το ποστ, οχι σελιδα. Εννοεις αυτον εδω.
Μπραβο παιδι μου. Αν επιανα μαθητη και τον Σαντμαν θα τον εκανα αντρακλα