Το ίσιαξα λίγο.Για να την πέφτουν όλοι σε έναν σημαίνει ότι είναι βαθιά προβληματικοί.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 168K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
ave.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2020
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 456
χωσε φωτο να αποστομωσεις οπως κανει ο ΑρχονταςΤο ίσιαξα λίγο.
συντριβει αντιπαλους χωρις να γραψει τιποτα εναντιων τους
Αυτο ειναι το μεγαλειο του Ανδρος
Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
Ο ΚΜΑΝ ειναι ο καπεταν γαμαω. βρισε τον, κατουρησε τον, ριχτου ροχαλες, εκει απανταει με βαλκανικους πυραυλους και σπονσορετ. Εξαιρετικα αξιοπρεπης
Βεβαια χανει την ψυχραιμια του οταν τον χτυπαει η νεμεσις του, ο Μαιντ. Εκει εχασε μερικους ποντους, αλλα γενικα ολυμπια ψυχραιμια.
Το οτι οι πολλοι την πεφτουν σε εναν δε λεει κατι για μενα. Οι πολλοι ψηφισαν Τσιπρα, Βουδα, κλπ, εχουν δικιο.
Επισης η εμμονη καποιων με τον Σαββιδη , βγαζει ψυχικη ασταθεια. Και να μιλανε μετα για ασταθεια των αλλων. Τεσπα, δε θα συμφωνησουμε, και δε χρειαζεται, ο αντιλογος ειναι δειγμα διαλογου που εχει υγεια.
Το ωραιο ειναι οτι ο καλογερος δε πιστευω πως ειναι ο σαββιδης. ειναι αλλος, αλλα και αυτη η βεβαιοτητα δειχνει εναν ναρκισσισμο παιδιακισιο. Λες και δεν εχω χρησιμοποιησει εγω η ο μποκολος η ακομα και ο νασσος καποιες σαβιδειες εκφρασεις.
Βεβαια χανει την ψυχραιμια του οταν τον χτυπαει η νεμεσις του, ο Μαιντ. Εκει εχασε μερικους ποντους, αλλα γενικα ολυμπια ψυχραιμια.
Το οτι οι πολλοι την πεφτουν σε εναν δε λεει κατι για μενα. Οι πολλοι ψηφισαν Τσιπρα, Βουδα, κλπ, εχουν δικιο.
Επισης η εμμονη καποιων με τον Σαββιδη , βγαζει ψυχικη ασταθεια. Και να μιλανε μετα για ασταθεια των αλλων. Τεσπα, δε θα συμφωνησουμε, και δε χρειαζεται, ο αντιλογος ειναι δειγμα διαλογου που εχει υγεια.
Το ωραιο ειναι οτι ο καλογερος δε πιστευω πως ειναι ο σαββιδης. ειναι αλλος, αλλα και αυτη η βεβαιοτητα δειχνει εναν ναρκισσισμο παιδιακισιο. Λες και δεν εχω χρησιμοποιησει εγω η ο μποκολος η ακομα και ο νασσος καποιες σαβιδειες εκφρασεις.
Ούτε εσύ ούτε ο Λολό (Λόθμπρουκ) πρόκειται να συνέλθετε από τη μαλακία που σας δέρνει. Οι υπόλοιποι έχουν κάποιες ελπίδες.όταν αρμενίζει στραβά η βάρκα δεν είναι ο γυαλός στραβός. Για να την πέφτουν όλοι σε έναν σημαίνει ότι είναι βαθιά προβληματικός. Εδώ δεν είναι φόρουμ τσαγιού και συμπάθειας, όποιος θέλει να κλαίει να πάρει το πτηνόν και να αποχωρεί όπως ο λάκης.
Τα κλάματα είναι άλλη μια αιτία για να σε πάμε αίμα και ιδρώτα.
Ο καλόγερος ξεκίνησε να βρίζει χωρίς να τον έχουνε βρίσει, απλά τον ειρωνευτήκαμε με έξυπνο τρόπο όπως ξέρουμε οι έξυπνοι άνθρωποι. Ξεστραβώσου να τα βρεις αλλιώς αν θες να στα βάλω εγώ θα βάλουμε και στοιχηματάκι για τον κόπο μου.
Όταν εσύ απασχολιόσουν μαζί μου επί 200 σελίδες (ολογράφως ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ) σε ένα μόνο νήμα (Πώς βγάζεις γκόμενα) και ο Λολό συνεχίζει να βλέπει ακόμα φαντάσματα με το Σαββίδη (ενώ θα έπρεπε να ψιλιαστεί ότι για να απευθύνομαι στη διαχείριση για διαχωρισμό των προφίλ, προφανώς δεν είμαι αυτός)
τότε έχετε πάθει τέτοια εγκεφαλική καταστροφή, που δεν σας σώζει τίποτα.
Για θύμισέ μου ποιος είμαι να δω, αν δείχνεις κάποια σημεία ίασης;
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
μπουαχαχαχαχαχωσε φωτο να αποστομωσεις οπως κανει ο Αρχοντας
συντριβει αντιπαλους χωρις να γραψει τιποτα εναντιων τους
Αυτο ειναι το μεγαλειο του Ανδρος
πιο πιθανόν να χώσει στραπόν οπίσω του ο περιθωριακός
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
Περιμένω να βάλεις τα βρισίδια που λες ότι ξεκινήσαμε εμείς. Αλλιώς λες μαλακίες.Ο ΚΜΑΝ ειναι ο καπεταν γαμαω. βρισε τον, κατουρησε τον, ριχτου ροχαλες, εκει απανταει με βαλκανικους πυραυλους και σπονσορετ. Εξαιρετικα αξιοπρεπης
ave.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2020
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 456
ρε φιλε οταν κομπαζεις χωρις αποδειξεις (φωτο) θα μαζευεις τρολ οπως το σκατο τις μυγεςΟύτε εσύ ούτε ο Λολό (Λόθμπρουκ) πρόκειται να συνέλθετε από τη μαλακία που σας δέρνει. Οι υπόλοιποι έχουν κάποιες ελπίδες.
Όταν εσύ απασχολιόσουν μαζί μου επί 200 σελίδες (ολογράφως ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ) σε ένα μόνο νήμα (Πώς βγάζεις γκόμενα) και ο Λολό συνεχίζει να βλέπει ακόμα φαντάσματα με το Σαββίδη (ενώ θα έπρεπε να ψιλιαστεί ότι για να απευθύνομαι στη διαχείριση για διαχωρισμό των προφίλ, προφανώς δεν είμαι αυτός)
τότε έχετε πάθει τέτοια εγκεφαλική καταστροφή, που δεν σας σώζει τίποτα.
Για θύμισέ μου ποιος είμαι να δω, αν δείχνεις κάποια σημεία ίασης;
Ακολουθα το παραδειγμα του Αρχοντα να σε στηριξουμε τα αντικειμενικα προφιλ οπως κανουμε και με τον Βαλκανιο Τσομπανη
Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
Τυπε, εβαλε κηδειοχαρτα? εριξε 200 σελιδες με την παρτυ του?Περιμένω να βάλεις τα βρισίδια που λες ότι ξεκινήσαμε εμείς. Αλλιώς λες μαλακίες.
ο τυπος στο τελος σχολιαζε μια φορα την εβδομαδα και εσεις γραφατε σεντονια, ψεματα ειναι αυτο?
δες την τελευταια σελιδα τα μπινελικια που ειπα. αν δεν πας, εσυ λες μαλακιες. παιδιακισιες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σε αυτο συμφωνω σε εναν διαδικτυακο τοπο, οι φωτογραφικες αποδειξεις θα κανανε διαφοραρε φιλε οταν κομπαζεις χωρις αποδειξεις (φωτο) θα μαζευεις τρολ οπως το σκατο τις μυγες
Ακολουθα το παραδειγμα του Αρχοντα να σε στηριξουμε τα αντικειμενικα προφιλ οπως κανουμε και με τον Βαλκανιο Τσομπανη
βεβαια και για τον κμαν, εχειποσταρει μουνια και λεφτα και τον βγαλανε νεκροθαφτη και ανικανο
αν θελεις να πεις, βρισκεις
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
Επαναλαμβάνω. Περιμένω να βάλεις τα βρισίδια που λες ότι ξεκίνησε η όλη φάση με τον περιθωριακό. Ότι ξεκινήσαμε να τον βρίζουμε και μετά αντέδρασε. Δεν ξεκίνησε την τελευταία εβδομάδα. Ελληνικά γράφω.
Θες να γελοιοποιείσαι συνέχισε να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.
Θες να γελοιοποιείσαι συνέχισε να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.
Psixopathis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2021
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
Η κατασταση δεν τσουλαει ταξικα.
ave.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2020
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 456
Ο Αρχοντας ομως απεκτησε και πιστους στρατιωτες ετοιμους να ριχθουν στην μαχη για την Αυτου Μεγαλειοτητα τουσε αυτο συμφωνω σε εναν διαδικτυακο τοπο, οι φωτογραφικες αποδειξεις θα κανανε διαφορα
βεβαια και για τον κμαν, εχειποσταρει μουνια και λεφτα και τον βγαλανε νεκροθαφτη και ανικανο
αν θελεις να πεις, βρισκεις
Κατι μονιμοι θαμωνες του μεταξιου που προσπαθουν να Τον συκοφαντησουν πεφτουν βορα των ξιφων και των λογχεων μας
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
ο περιθωριακός έχει τον....σοκόλ λολΟ Αρχοντας ομως απεκτησε και πιστους στρατιωτες ετοιμους να ριχθουν στην μαχη για την Αυτου Μεγαλειοτητα του
Κατι μονιμοι θαμωνες του μεταξιου που προσπαθουν να Τον συκοφαντησουν πεφτουν βορα των ξιφων και των λογχεων μας
Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
Καλα και ο αρχοντας εχει τον πριγκηπα τον χονγκ κονγκ που ειναι τριχωτος σαν τον κινγκ κονγκο περιθωριακός έχει τον....σοκόλ λολ
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
Κατάλαβα, θα προσπεράσεις το προηγούμενο. Γελοιοποίηση.Καλα και ο αρχοντας εχει τον πριγκηπα τον χονγκ κονγκ που ειναι τριχωτος σαν τον κινγκ κονγκ
Σου αρέσουν οι καλές συζητήσεις λες αλλά εμένα δεν μου αρέσουν οι μπούρδες.
Θα σε αγνοήσω από δω και μπρος.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Δεν εχουμε δει την ψωλη του (τεντα) να μπαινει σε μουνι και θα επρεπε αφου πληρωνει αδρα.
Δεν ειναι κανονικες γκομενες να ντρεπονται (και καλα) αλλα πληρωμενες (αδρα).
Αρα θα δεχονταν. Εστω καποιες. Συνεπως αφου δειχνει μουρες, ας προχωρησει.
Και βεβαια ακομα κι αν το κανει (που δεν το εχει κανει), θα τον αμφισβητησουμε επειδη πληρωσε
και δεν γαμησε με εναν καφε, ενα κατι τελοσπαντων.
Οτι δηλαδη δεν μπορει να ριξει ουτε 5αρι σαν απλο συνολο ανδρος.
Αν αδιαφορησει, γουστο του και γουστο μας. Δε βλεπω προβλημα.
Δεν μπορεσε ποτε κανεις να αποδειξει τιποτα εδω μεσα απο ολους αυτους.
since1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.531
- Πόντοι
- 736
Sokol, δεν θα βγάλεις άκρη με αυτόν. Είναι η νέα γενιά των αντιπαθέστατων ψηφιακών περσόνων που ανέκαθεν είχε το μπου, σε εξελιγμένη μορφή για να μην εντοπίζεται/μπανάρεται εύκολα. Σχιζοφρενής, με περίπου 100 μηνύματα την ημέρα κάθε μέρα από την ημερομηνία εγγραφής του, φαντάσου κατάντια.Κατάλαβα, θα προσπεράσεις το προηγούμενο. Γελοιοποίηση.
Σου αρέσουν οι καλές συζητήσεις λες αλλά εμένα δεν μου αρέσουν οι μπούρδες.
Θα σε αγνοήσω από δω και μπρος.
Χμμμ, το ύφος του μου θυμίζει τον Barock. Βέβαια είναι και οι δύο παρόντες, άλλα...
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Ο ΚΜΑΝ ειναι ο καπεταν γαμαω. βρισε τον, κατουρησε τον, ριχτου ροχαλες, εκει απανταει με βαλκανικους πυραυλους και σπονσορετ. Εξαιρετικα αξιοπρεπης
Απο Ολυμπια ψυχραιμια αλλο τιποτα κι οι δυο.
Καποιοι τα χωνουν στον εναν και καποιοι αλλοι στον αλλον.
Υπαρχει νημα που πεφτουν σποντες.
Γενικως αλληλοτσαντιζονται. Κανουν καραμπαμ.
Εγω σχολιαζω, μου δινεται το δικαιωμα να το κανω μιας που τα γραπτα επιδεχονται κριτικη.
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
τώρα το είδα αυτό. Υπάρχει συγκεκριμμένο μπαν σε θρέντ? χαχαχ γεμάτο το οπλοστάσιο στη νέα πλατφόρμα. Πάλι κλάμα ο σινς. Και προφανώς με κάποιο παππούλη παίζουν δυνατοί δεσμοί με τη διεύθυνση.
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Για να είμαστε ακριβείς, πέταξε ότι μπορείς να λες σε μένα ότι θέλεις, αλλά είναι δείγμα σκουπιδιού να πιάνεις στο στόμα σου οικογένειες, γυναίκες και παιδιά για να την πεις σε κάποιον.κοιτα για αντικειμενικοτητα εσυ δε μπορεις να μιλας.
πεταξες κατι για τις προτιμησεις του στοκαδουρα και οτι το πηγαμε του φαρ,
Έχουμε δύο γνωστά σκουπίδια και στο παρόν νήμα που ακολουθούν αυτή την τακτική. Στοιχίζεσαι;
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
να σε προλάβω, δεν θα πάρεις απάντηση στην ουσία. Άστο μη χάνεις τον χρόνο σου.Για να είμαστε ακριβείς, πέταξε ότι μπορείς να λες σε μένα ότι θέλεις, αλλά είναι δείγμα σκουπιδιού να πιάνεις στο στόμα σου οικογένειες, γυναίκες και παιδιά για να την πεις σε κάποιον.
Έχουμε δύο γνωστά σκουπίδια και στο παρόν νήμα που ακολουθούν αυτή την τακτική. Στοιχίζεσαι;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 210