Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Ο ΚΜΑΝ ειναι ο καπεταν γαμαω. βρισε τον, κατουρησε τον, ριχτου ροχαλες, εκει απανταει με βαλκανικους πυραυλους και σπονσορετ. Εξαιρετικα αξιοπρεπης

Βεβαια χανει την ψυχραιμια του οταν τον χτυπαει η νεμεσις του, ο Μαιντ. Εκει εχασε μερικους ποντους, αλλα γενικα ολυμπια ψυχραιμια.

Το οτι οι πολλοι την πεφτουν σε εναν δε λεει κατι για μενα. Οι πολλοι ψηφισαν Τσιπρα, Βουδα, κλπ, εχουν δικιο.

Επισης η εμμονη καποιων με τον Σαββιδη , βγαζει ψυχικη ασταθεια. Και να μιλανε μετα για ασταθεια των αλλων. Τεσπα, δε θα συμφωνησουμε, και δε χρειαζεται, ο αντιλογος ειναι δειγμα διαλογου που εχει υγεια.

Το ωραιο ειναι οτι ο καλογερος δε πιστευω πως ειναι ο σαββιδης. ειναι αλλος, αλλα και αυτη η βεβαιοτητα δειχνει εναν ναρκισσισμο παιδιακισιο. Λες και δεν εχω χρησιμοποιησει εγω η ο μποκολος η ακομα και ο νασσος καποιες σαβιδειες εκφρασεις.

• Like
Αντιδράσεις: ave.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
όταν αρμενίζει στραβά η βάρκα δεν είναι ο γυαλός στραβός. Για να την πέφτουν όλοι σε έναν σημαίνει ότι είναι βαθιά προβληματικός. Εδώ δεν είναι φόρουμ τσαγιού και συμπάθειας, όποιος θέλει να κλαίει να πάρει το πτηνόν και να αποχωρεί όπως ο λάκης.
Τα κλάματα είναι άλλη μια αιτία για να σε πάμε αίμα και ιδρώτα.

Ο καλόγερος ξεκίνησε να βρίζει χωρίς να τον έχουνε βρίσει, απλά τον ειρωνευτήκαμε με έξυπνο τρόπο όπως ξέρουμε οι έξυπνοι άνθρωποι. Ξεστραβώσου να τα βρεις αλλιώς αν θες να στα βάλω εγώ θα βάλουμε και στοιχηματάκι για τον κόπο μου.
:jerking: Ούτε εσύ ούτε ο Λολό (Λόθμπρουκ) πρόκειται να συνέλθετε από τη μαλακία που σας δέρνει. Οι υπόλοιποι έχουν κάποιες ελπίδες.

Όταν εσύ απασχολιόσουν μαζί μου επί 200 σελίδες (ολογράφως ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ) σε ένα μόνο νήμα (Πώς βγάζεις γκόμενα) και ο Λολό συνεχίζει να βλέπει ακόμα φαντάσματα με το Σαββίδη (ενώ θα έπρεπε να ψιλιαστεί ότι για να απευθύνομαι στη διαχείριση για διαχωρισμό των προφίλ, προφανώς δεν είμαι αυτός)
τότε έχετε πάθει τέτοια εγκεφαλική καταστροφή, που δεν σας σώζει τίποτα.

Για θύμισέ μου ποιος είμαι να δω, αν δείχνεις κάποια σημεία ίασης;

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
χωσε φωτο να αποστομωσεις οπως κανει ο Αρχοντας
συντριβει αντιπαλους χωρις να γραψει τιποτα εναντιων τους

Αυτο ειναι το μεγαλειο του Ανδρος
μπουαχαχαχαχα

πιο πιθανόν να χώσει στραπόν οπίσω του ο περιθωριακός

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Ο ΚΜΑΝ ειναι ο καπεταν γαμαω. βρισε τον, κατουρησε τον, ριχτου ροχαλες, εκει απανταει με βαλκανικους πυραυλους και σπονσορετ. Εξαιρετικα αξιοπρεπης

Βεβαια χανει την ψυχραιμια του οταν τον χτυπαει η νεμεσις του, ο Μαιντ. Εκει εχασε μερικους ποντους, αλλα γενικα ολυμπια ψυχραιμια.

Το οτι οι πολλοι την πεφτουν σε εναν δε λεει κατι για μενα. Οι πολλοι ψηφισαν Τσιπρα, Βουδα, κλπ, εχουν δικιο.

Επισης η εμμονη καποιων με τον Σαββιδη , βγαζει ψυχικη ασταθεια. Και να μιλανε μετα για ασταθεια των αλλων. Τεσπα, δε θα συμφωνησουμε, και δε χρειαζεται, ο αντιλογος ειναι δειγμα διαλογου που εχει υγεια.

Το ωραιο ειναι οτι ο καλογερος δε πιστευω πως ειναι ο σαββιδης. ειναι αλλος, αλλα και αυτη η βεβαιοτητα δειχνει εναν ναρκισσισμο παιδιακισιο. Λες και δεν εχω χρησιμοποιησει εγω η ο μποκολος η ακομα και ο νασσος καποιες σαβιδειες εκφρασεις.
Περιμένω να βάλεις τα βρισίδια που λες ότι ξεκινήσαμε εμείς. Αλλιώς λες μαλακίες.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
:jerking: Ούτε εσύ ούτε ο Λολό (Λόθμπρουκ) πρόκειται να συνέλθετε από τη μαλακία που σας δέρνει. Οι υπόλοιποι έχουν κάποιες ελπίδες.

Όταν εσύ απασχολιόσουν μαζί μου επί 200 σελίδες (ολογράφως ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ) σε ένα μόνο νήμα (Πώς βγάζεις γκόμενα) και ο Λολό συνεχίζει να βλέπει ακόμα φαντάσματα με το Σαββίδη (ενώ θα έπρεπε να ψιλιαστεί ότι για να απευθύνομαι στη διαχείριση για διαχωρισμό των προφίλ, προφανώς δεν είμαι αυτός)
τότε έχετε πάθει τέτοια εγκεφαλική καταστροφή, που δεν σας σώζει τίποτα.

Για θύμισέ μου ποιος είμαι να δω, αν δείχνεις κάποια σημεία ίασης;
ρε φιλε οταν κομπαζεις χωρις αποδειξεις (φωτο) θα μαζευεις τρολ οπως το σκατο τις μυγες
Ακολουθα το παραδειγμα του Αρχοντα να σε στηριξουμε τα αντικειμενικα προφιλ οπως κανουμε και με τον Βαλκανιο Τσομπανη

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Περιμένω να βάλεις τα βρισίδια που λες ότι ξεκινήσαμε εμείς. Αλλιώς λες μαλακίες.
Τυπε, εβαλε κηδειοχαρτα? εριξε 200 σελιδες με την παρτυ του?

ο τυπος στο τελος σχολιαζε μια φορα την εβδομαδα και εσεις γραφατε σεντονια, ψεματα ειναι αυτο?

δες την τελευταια σελιδα τα μπινελικια που ειπα. αν δεν πας, εσυ λες μαλακιες. παιδιακισιες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ρε φιλε οταν κομπαζεις χωρις αποδειξεις (φωτο) θα μαζευεις τρολ οπως το σκατο τις μυγες
Ακολουθα το παραδειγμα του Αρχοντα να σε στηριξουμε τα αντικειμενικα προφιλ οπως κανουμε και με τον Βαλκανιο Τσομπανη
σε αυτο συμφωνω σε εναν διαδικτυακο τοπο, οι φωτογραφικες αποδειξεις θα κανανε διαφορα

βεβαια και για τον κμαν, εχειποσταρει μουνια και λεφτα και τον βγαλανε νεκροθαφτη και ανικανο

αν θελεις να πεις, βρισκεις

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Επαναλαμβάνω. Περιμένω να βάλεις τα βρισίδια που λες ότι ξεκίνησε η όλη φάση με τον περιθωριακό. Ότι ξεκινήσαμε να τον βρίζουμε και μετά αντέδρασε. Δεν ξεκίνησε την τελευταία εβδομάδα. Ελληνικά γράφω.
Θες να γελοιοποιείσαι συνέχισε να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
σε αυτο συμφωνω σε εναν διαδικτυακο τοπο, οι φωτογραφικες αποδειξεις θα κανανε διαφορα

βεβαια και για τον κμαν, εχειποσταρει μουνια και λεφτα και τον βγαλανε νεκροθαφτη και ανικανο

αν θελεις να πεις, βρισκεις
Ο Αρχοντας ομως απεκτησε και πιστους στρατιωτες ετοιμους να ριχθουν στην μαχη για την Αυτου Μεγαλειοτητα του
Κατι μονιμοι θαμωνες του μεταξιου που προσπαθουν να Τον συκοφαντησουν πεφτουν βορα των ξιφων και των λογχεων μας

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Ο Αρχοντας ομως απεκτησε και πιστους στρατιωτες ετοιμους να ριχθουν στην μαχη για την Αυτου Μεγαλειοτητα του
Κατι μονιμοι θαμωνες του μεταξιου που προσπαθουν να Τον συκοφαντησουν πεφτουν βορα των ξιφων και των λογχεων μας
ο περιθωριακός έχει τον....σοκόλ λολ

• Χαχα
Αντιδράσεις: ave.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Καλα και ο αρχοντας εχει τον πριγκηπα τον χονγκ κονγκ που ειναι τριχωτος σαν τον κινγκ κονγκ
Κατάλαβα, θα προσπεράσεις το προηγούμενο. Γελοιοποίηση.
Σου αρέσουν οι καλές συζητήσεις λες αλλά εμένα δεν μου αρέσουν οι μπούρδες.
Θα σε αγνοήσω από δω και μπρος.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Δεν εχουμε δει την ψωλη του (τεντα) να μπαινει σε μουνι και θα επρεπε αφου πληρωνει αδρα.

Δεν ειναι κανονικες γκομενες να ντρεπονται (και καλα) αλλα πληρωμενες (αδρα).

Αρα θα δεχονταν. Εστω καποιες. Συνεπως αφου δειχνει μουρες, ας προχωρησει.

Και βεβαια ακομα κι αν το κανει (που δεν το εχει κανει), θα τον αμφισβητησουμε επειδη πληρωσε

και δεν γαμησε με εναν καφε, ενα κατι τελοσπαντων.

Οτι δηλαδη δεν μπορει να ριξει ουτε 5αρι σαν απλο συνολο ανδρος.

Αν αδιαφορησει, γουστο του και γουστο μας. Δε βλεπω προβλημα.

Δεν μπορεσε ποτε κανεις να αποδειξει τιποτα εδω μεσα απο ολους αυτους.

:sunglasses:

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Κατάλαβα, θα προσπεράσεις το προηγούμενο. Γελοιοποίηση.
Σου αρέσουν οι καλές συζητήσεις λες αλλά εμένα δεν μου αρέσουν οι μπούρδες.
Θα σε αγνοήσω από δω και μπρος.
Sokol, δεν θα βγάλεις άκρη με αυτόν. Είναι η νέα γενιά των αντιπαθέστατων ψηφιακών περσόνων που ανέκαθεν είχε το μπου, σε εξελιγμένη μορφή για να μην εντοπίζεται/μπανάρεται εύκολα. Σχιζοφρενής, με περίπου 100 μηνύματα την ημέρα κάθε μέρα από την ημερομηνία εγγραφής του, φαντάσου κατάντια.

Χμμμ, το ύφος του μου θυμίζει τον Barock. Βέβαια είναι και οι δύο παρόντες, άλλα...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Απο Ολυμπια ψυχραιμια αλλο τιποτα κι οι δυο.

Καποιοι τα χωνουν στον εναν και καποιοι αλλοι στον αλλον.

Υπαρχει νημα που πεφτουν σποντες.

Γενικως αλληλοτσαντιζονται. Κανουν καραμπαμ.

Εγω σχολιαζω, μου δινεται το δικαιωμα να το κανω μιας που τα γραπτα επιδεχονται κριτικη.

:hi:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
τώρα το είδα αυτό. Υπάρχει συγκεκριμμένο μπαν σε θρέντ? χαχαχ γεμάτο το οπλοστάσιο στη νέα πλατφόρμα. Πάλι κλάμα ο σινς. Και προφανώς με κάποιο παππούλη παίζουν δυνατοί δεσμοί με τη διεύθυνση.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
κοιτα για αντικειμενικοτητα εσυ δε μπορεις να μιλας.

πεταξες κατι για τις προτιμησεις του στοκαδουρα και οτι το πηγαμε του φαρ,
Για να είμαστε ακριβείς, πέταξε ότι μπορείς να λες σε μένα ότι θέλεις, αλλά είναι δείγμα σκουπιδιού να πιάνεις στο στόμα σου οικογένειες, γυναίκες και παιδιά για να την πεις σε κάποιον.
Έχουμε δύο γνωστά σκουπίδια και στο παρόν νήμα που ακολουθούν αυτή την τακτική. Στοιχίζεσαι;

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Για να είμαστε ακριβείς, πέταξε ότι μπορείς να λες σε μένα ότι θέλεις, αλλά είναι δείγμα σκουπιδιού να πιάνεις στο στόμα σου οικογένειες, γυναίκες και παιδιά για να την πεις σε κάποιον.
Έχουμε δύο γνωστά σκουπίδια και στο παρόν νήμα που ακολουθούν αυτή την τακτική. Στοιχίζεσαι;
να σε προλάβω, δεν θα πάρεις απάντηση στην ουσία. Άστο μη χάνεις τον χρόνο σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom