Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
σκασε ΒΡΩΜΑ της Γλυφαδας ειμαι περηφανος και για το Μπουρναζι,Αιγαλεω,Νικαια,Περαμα και οπου εχω παει και τα εχω πιει γενικα
τσακω να θυμηθείς οταν σε εχυναν στο μπουρνάζι :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

• Like
Αντιδράσεις: baros

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
ωραίος καφέ είναι ο ίλυ καφές οπουδήποτε, σε συνδιασμό με καλή μηχανή που κάνει συχνό σέρβις ή πρόσφατα. Χρειάζεται ο συνδιασμός και καφέ και μηχανής για να πιείς καλό καφέ.
μην κανεις παρέα πολυ με Αθηναιο, αρχισες να λες και εσυ μαλακίες

• Like
Αντιδράσεις: baros
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.881
Πόντοι
25.467
Ο Ναπολέων της Αγίας Ελένης μαθαίνει ελληνικά. Στο σημερινό μάθημα η διαφορά μεταξύ Ασχολούμαι και Ενδιαφέρομαι.

Δεν φτάνει που είσαι αστοιχείωτος, κάνεις και υποδείξεις υπερφίαλε επιδειξιομανή.

Τελευταία τροποποίηση:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.204
Πόντοι
2.606
ωραίος καφέ είναι ο ίλυ καφές οπουδήποτε, σε συνδιασμό με καλή μηχανή που κάνει συχνό σέρβις ή πρόσφατα. Χρειάζεται ο συνδιασμός και καφέ και μηχανής για να πιείς καλό καφέ.
και ένα ωραίο μουνι με ωραίο χαμόγελο να στον σερβίρει τυπε

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.204
Πόντοι
2.606
σκασε ΒΡΩΜΑ της Γλυφαδας ειμαι περηφανος και για το Μπουρναζι,Αιγαλεω,Νικαια,Περαμα και οπου εχω παει και τα εχω πιει γενικα
Τυπε δεν μπορούμε να πουμε και εμείς το ίδιο που ήρθες εδώ :2funny:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ΕΓΩ μια φορα ειχα εσσοκοματικο αντιπαλο στις εκλογες στο πανεπιστημιο

εγινε μεγαλη φραξιονιστικη παλη και αποδειχτηκε οτι ο συκγεκριμενος εκανε εισοδισμο
τι εχεις τελειωσει???
Mην αποκλείεις την πιθανότητα να την κοπάνησε στο πρώτο εξάμηνο.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
και ένα ωραίο μουνι με ωραίο χαμόγελο να στον σερβίρει τυπε
λοιπόν παλιά πήγαινα σε ένα συνοικιακό καφέ κάθε πρωί και καθόμουν δέκα λεπτά για να πιώ ένα καφέ δηλητήριο απλά για να μου τον σερβίρει η πιο χαμογελαστή κοπέλα που έχω δει στη ζωή μου και μου έφτιαχνε τη μέρα. Όταν σταμάτησε να δουλεύει εκεί η μέρα μου δεν ήταν ποτέ ξανά ίδια και εννοείται δεν ξαναπάτησα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
ο καλογερος εχει φαει απιστευτα μπινελικια απο 6-7 ατομα. αν τα ορια ξεπεραστηκαν απο μενα που εφαγα μπαν (εδω γελαμε) σιγουρα ξεπεραστηκαν απο αλλα 3 ατομα. καταλαβαινω οτι μπορει να εχει κουραστει, εγω δε θα πηγαινα στη διαχειριση. η διαφορα εδω ειναι

1) δε θα εκανα οτι εκανε
2) μιλαμε για 6-7 να χτυπανε εναν (καποιοι θα το λεγανε διαδικτυακο μπουλινκγ)
3) απο τη στιγμη που μιλησε για μεντορινγκ αρχισε να δεχεται επιθεση

δε ξεκινησε να βριζει και μετα του επιτεθηκαν, το αντιθετο εγινε

Δεν πήγα στη διαχείριση για το μπούλιγκ, ρε μαν, λάθος κατάλαβες. Αλλά για το ότι αντλείται υλικό από παρελθόν άλλου χρήστη. Πρόκειται για άνανδρους, που πιάνονται από όπου μπορούν για να στην πουν. Και με χαμηλό IQ διότι αν είχαν αποσιωπήσει ο,τιδήποτε περί Σαββίδη θα φαίνονταν και νικητές από πέρσι το καλοκαίρι. Ενώ τώρα που με ταυτίζουν, ο «Σαββίδης» είναι και πάλι μπροστά τους σαν εφιάλτης.

Κι επειδή δεν έχω την ιδιοσυγκρασία του Σαββίδη, θα τους πάω γαμιώντας μέχρι Ρουμανία, όπου έχω ένα project για ακίνητα. Θα απολαύσουν και σεξ και τουρισμό.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
λοιπόν παλιά πήγαινα σε ένα συνοικιακό καφέ κάθε πρωί και καθόμουν δέκα λεπτά για να πιώ ένα καφέ δηλητήριο απλά για να μου τον σερβίρει η πιο χαμογελαστή κοπέλα που έχω δει στη ζωή μου και μου έφτιαχνε τη μέρα. Όταν σταμάτησε να δουλεύει εκεί η μέρα μου δεν ήταν ποτέ ξανά ίδια και εννοείται δεν ξαναπάτησα.
Ωραίο καφεδάκι έχει και στο Kitchen Θεσσαλονίκη. Μέσα στο λιμάνι, πάνω στην προβλήτα, σε χτυπάει η αρμύρα, ωραία γλυκά, καλό καφέ.
Στην Κηφισιά όλο νεροζούμια πίνω.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.204
Πόντοι
2.606
Δεν πήγα στη διαχείριση για το μπούλιγκ, ρε μαν, λάθος κατάλαβες. Αλλά για το ότι αντλείται υλικό από παρελθόν άλλου χρήστη. Πρόκειται για άνανδρους, που πιάνονται από όπου μπορούν για να στην πουν. Και με χαμηλό IQ διότι αν είχαν αποσιωπήσει ο,τιδήποτε περί Σαββίδη θα φαίνονταν και νικητές από πέρσι το καλοκαίρι. Ενώ τώρα που με ταυτίζουν, ο «Σαββίδης» είναι και πάλι μπροστά τους σαν εφιάλτης.

Κι επειδή δεν έχω την ιδιοσυγκρασία του Σαββίδη, θα τους πάω γαμιώντας μέχρι Ρουμανία, όπου έχω ένα project για ακίνητα. Θα απολαύσουν και σεξ και τουρισμό.
Τυπε θα με βάλεις και μένα στο παιχνίδι ; Θέλω να γίνω άρχοντας των Καρπαθίων

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
1) δε θα εκανα οτι εκανε
2) μιλαμε για 6-7 να χτυπανε εναν (καποιοι θα το λεγανε διαδικτυακο μπουλινκγ)
3) απο τη στιγμη που μιλησε για μεντορινγκ αρχισε να δεχεται επιθεση

δε ξεκινησε να βριζει και μετα του επιτεθηκαν, το αντιθετο εγινε
όταν αρμενίζει στραβά η βάρκα δεν είναι ο γυαλός στραβός. Για να την πέφτουν όλοι σε έναν σημαίνει ότι είναι βαθιά προβληματικός. Εδώ δεν είναι φόρουμ τσαγιού και συμπάθειας, όποιος θέλει να κλαίει να πάρει το πτηνόν και να αποχωρεί όπως ο λάκης.
Τα κλάματα είναι άλλη μια αιτία για να σε πάμε αίμα και ιδρώτα.

Ο καλόγερος ξεκίνησε να βρίζει χωρίς να τον έχουνε βρίσει, απλά τον ειρωνευτήκαμε με έξυπνο τρόπο όπως ξέρουμε οι έξυπνοι άνθρωποι. Ξεστραβώσου να τα βρεις αλλιώς αν θες να στα βάλω εγώ θα βάλουμε και στοιχηματάκι για τον κόπο μου.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Έχεις τρομερές εμπειρίες ζωής τύπε, πρέπει να γράψεις βιβλίο.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

οταν το παιζεις μουρη σε σαη τι περιμενεις?
εδω ο kman που απλα μοστραρει σπονσορετες εχει φαει την καζουρα της αρκουδας
αλλα ουτε καν ασχολειται
απλα μοιραζει γνωση για το σπονσορινγκ
πραγματικος Αρχηγος

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
οταν το παιζεις μουρη σε σαη τι περιμενεις?
εδω ο kman που απλα μοστραρει σπονσορετες εχει φαει την καζουρα της αρκουδας
αλλα ουτε καν ασχολειται
απλα μοιραζει γνωση για το σπονσορινγκ
πραγματικος Αρχηγος
μη συγκρίνουμε φελλούς με ογκόλιθους. Ο άρχοντας δεν μοιράζει απλώς γνώση, μοιράζει και πειστήρια φωτογραφίες και παθαίνουν εγκεφαλικά. Ταπώνει με φωτογραφίες ο άρχων, όχι με φώτοσοπ από γαλλικές περιοχές και μακρινά σε κοινοτικά γήπεδα τέννις.

• Like
Αντιδράσεις: ave.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
μη συγκρίνουμε φελλούς με ογκόλιθους. Ο άρχοντας δεν μοιράζει απλώς γνώση, μοιράζει και πειστήρια φωτογραφίες και παθαίνουν εγκεφαλικά. Ταπώνει με φωτογραφίες ο άρχων, όχι με φώτοσοπ από γαλλικές περιοχές και μακρινά σε κοινοτικά γήπεδα τέννις.

:headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom