Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.272
Πόντοι
12.756
μια και λεμε για γυναικωτα μουνοπανα που ειναι ο νιπλης;
α ξεχασα ηρθε ο ελεγχος για το βραχιολι.. :(

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.202
Πόντοι
8.646

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.272
Πόντοι
12.756
ηρθε ο εκτιμητης πουλαεει βραχιολι??
οχι ρε ειναι σε κατοικον περιορισμο με βραχιολι εντοπισμου και εγκλεισμου στον αστραγαλο....φιλησε κατουρημενες ποδιες για να βγει απο Δομοκο και να μενει εσωκλειστος σπιτι του...προλαβαν ομως εκει και τον σοδομισαν λιγακι :(

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.202
Πόντοι
8.646
οχι ρε ειναι σε κατοικον περιορισμο με βραχιολι εντοπισμου και εγκλεισμου στον αστραγαλο....φιλησε κατουρημενες ποδιες για να βγει απο Δομοκο και να μενει εσωκλειστος σπιτι του...προλαβαν ομως εκει και τον σοδομισαν λιγακι :(
οταν λες λιγακι τι εννοεις ... γιατι λιγο μλκ και λιγο εκγκυος δεν υπαρχει.... υπαρχει λιγο γαμημενος :think:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.890
Πόντοι
2.606
Του νιπλη του έχουν βάλει Την χρυσή μπάλα στο πόδι όχι του Μεσι και του ροναλντο την άλλη που είναι δεμένη με αλυσίδα

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.202
Πόντοι
8.646

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
καλωσήρθες. Αν είσαι αντικειμενικός, θα ειρωνευτείς έτσι και αυτόν που το έκανε πραγματικότητα αυτό πρόσφατα? Για να δω.
κοιτα για αντικειμενικοτητα εσυ δε μπορεις να μιλας.

πεταξες κατι για τις προτιμησεις του στοκαδουρα και οτι το πηγαμε του φαρ, αλλα σε οσα ειπαν αλλα μελη δεν εκανες/ειπες κατι.

επισης συμφωνω με καλογερο. το εχετε παραχεσει ολες αυτες τις μερες. κηδειοχαρτα, μπινελικια, σεντονια τρελου (εδιωξα το σαββιδη, εισαι ο σαββιδης, εισαι βλαμενος- ενω εγω που ξοδευω το χρονο μου μαζι σου ειμαι νορμαλ). Αυτο ειναι διαδικτυακο μπουλινγκ.

Προσωπικα ομως δε θα εκανα παραπονα, θα το διασκεδαζα. ειδικα στα κηδειοχαρτα, εριξα τρομερο γελιο. ειχα πολλες ατακες αλλα σαν μπαναρισμενος δε μπορουσα να τις πω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Με έναν Αλβανό μπορείς να γίνεις άδικος μόνο αν του πάρεις την πουτανα και την παντρευτείς και δεν μπορεί να της δείξει το δρόμο για το μπουρδελο απλά εκεί αντί ο Αλβανος να κάνει κας φλοου κάνει ο Έλληνας κας μπερν
και το κορταρι.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706

πεταξες κατι για τις προτιμησεις του στοκαδουρα και οτι το πηγαμε του φαρ, αλλα σε οσα ειπαν αλλα μελη δεν εκανες/ειπες κατι.

επισης συμφωνω με καλογερο. το εχετε παραχεσει ολες αυτες τις μερες. κηδειοχαρτα, μπινελικια, σεντονια τρελου (εδιωξα το σαββιδη, εισαι ο σαββιδης, εισαι βλαμενος- ενω εγω που ξοδευω το χρονο μου μαζι σου ειμαι νορμαλ). Αυτο ειναι διαδικτυακο μπουλινγκ.

Προσωπικα ομως δε θα εκανα παραπονα, θα το διασκεδαζα. ειδικα στα κηδειοχαρτα, εριξα τρομερο γελιο. ειχα πολλες ατακες αλλα σαν μπαναρισμενος δε μπορουσα να τις πω

και το κορταρι.
άρα είσαι κωλοτούμπας και δεν ισχύουν αυτά που λες για όλους αλλά κατά το δοκούν.
Καλώς.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
ισχυει..τωρα κυριλεψα παω Τζακς Λαουντζ κλπ :tooth:βεβαια με φυλακοβιο νιπλη Γλυφαδα αρχιδια κυριλα αλλα οκ

βασικα το εχω χτισει το Μπουρναζι :tooth:
με σενα και τον ΤΝΤ ειμαι σιγουρος πως εχουμε βρεθει στα ιδια μερη αρκετες φορες.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.890
Πόντοι
2.606
αυτη ειναι και πιο μεγαλη μια χαρα
80 κιλά χρυσάφι τυπε θα φύγει από πανω του μόνο άμα την κόψει Η Φιλιππινέζα μαζί με το ποδάρι για την πάρει έναντι για τους μισθούς που της χρωστάει

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.532
Πόντοι
736

Ωραίος ο Sokol. Δείχνει δείγματα μεγάλου παίκτη.
Μη μασάς τύπε μου.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Έφαγες τσαπου είναι η αλήθεια

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.890
Πόντοι
2.606
με σενα και τον ΤΝΤ ειμαι σιγουρος πως εχουμε βρεθει στα ιδια μερη αρκετες φορες.
Τυπε μόνο σε τατουατζιδικο και σε σούπερ μάρκετ μπορείς να συναντήσεις τον αθηναιο

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
άρα είσαι κωλοτούμπας και δεν ισχύουν αυτά που λες για όλους αλλά κατά το δοκούν.
Καλώς.
δεν διαβαζεις τι λεω, και δε συγκρινεις ομοια πραγματα. τυπικο εκ μερους να βλεπεις τα πραγματα μη αντικειμενικα.

τυπος μπινελικωνει, δεχεται απαντηση και μετα κανει αναφορες. κοτα λυρατη.

ο καλογερος εχει φαει απιστευτα μπινελικια απο 6-7 ατομα. αν τα ορια ξεπεραστηκαν απο μενα που εφαγα μπαν (εδω γελαμε) σιγουρα ξεπεραστηκαν απο αλλα 3 ατομα. καταλαβαινω οτι μπορει να εχει κουραστει, εγω δε θα πηγαινα στη διαχειριση. η διαφορα εδω ειναι

1) δε θα εκανα οτι εκανε
2) μιλαμε για 6-7 να χτυπανε εναν (καποιοι θα το λεγανε διαδικτυακο μπουλινκγ)
3) απο τη στιγμη που μιλησε για μεντορινγκ αρχισε να δεχεται επιθεση

δε ξεκινησε να βριζει και μετα του επιτεθηκαν, το αντιθετο εγινε

αλλα εσυ βλεπεις κωλοτουμπες, απλα και μονο για να πεις κατι και να δημιουργησεις εντυπωσεις.

ειναι τσιφτης και μουνακιας ο αθηναιος τον εχω κοψει.

σιγουρα χαμογελαει (μα δεν κανει κατι) στις μαυρουλες που του λενε " πεντε ευρω χωρις πλαστικο"
Τυπε μόνο σε τατουατζιδικο και σε σούπερ μάρκετ μπορείς να συναντήσεις τον αθηναιο

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.272
Πόντοι
12.756
νιπλομουνης δε πληρωνει φιλιππινεζα λες;της κραταει διαβατηριο,παρανομη και ετσι και του δουλευει τζαμπα γαμω τα απατεωνιστικα λεφτα του;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.444
Πόντοι
12.756
μια και λεμε για γυναικωτα μουνοπανα που ειναι ο νιπλης;
α ξεχασα ηρθε ο ελεγχος για το βραχιολι.. :(
παλι μωρη πακιστανικη καθαρίστρια έχεις διάλλειμα ?

σαν τις γριες μονιμα στο μπαλκόνι είσαι που κοιτανε σαν ρανταρ του στρατού
γρηγορα μεσα να κανεις δουλειες
πουστρα του μεροκάματου

• Like
Αντιδράσεις: baros

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.272
Πόντοι
12.756
παλι μωρη πακιστανικη καθαρίστρια έχεις διάλλειμα ?

σαν τις γριες μονιμα στο μπαλκόνι είσαι που κοιτανε σαν ρανταρ του στρατού
γρηγορα μεσα να κανεις δουλειες
πουστρα του μεροκάματου
ΞΥΝΩ τα αρχιδια μου γιατι ετσι πρεπει να ειναι ο ανδρας...σερφαρω,βλεπω the strain και περιμενω κυρα να με φωναξει να φαω...πως πηγε ο ελεγχος μουνι;σε βρηκαν οκ απο την ασφαλεια; :2on1:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.444
Πόντοι
12.756
νιπλομουνης δε πληρωνει φιλιππινεζα λες;της κραταει διαβατηριο,παρανομη και ετσι και του δουλευει τζαμπα γαμω τα απατεωνιστικα λεφτα του;
εχεις βαλει τα ρεβυδια στο νερό να φουσκωσουν πριν τα βαλεις στο κωλο σου μωρη μαιμου αντρα , και κάνεις break ?
γρηγορα μέσα μην σε παρουν χαμπαρι

• Like
Αντιδράσεις: baros

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories