οχι ρε ειναι σε κατοικον περιορισμο με βραχιολι εντοπισμου και εγκλεισμου στον αστραγαλο....φιλησε κατουρημενες ποδιες για να βγει απο Δομοκο και να μενει εσωκλειστος σπιτι του...προλαβαν ομως εκει και τον σοδομισαν λιγακι
οχι ρε ειναι σε κατοικον περιορισμο με βραχιολι εντοπισμου και εγκλεισμου στον αστραγαλο....φιλησε κατουρημενες ποδιες για να βγει απο Δομοκο και να μενει εσωκλειστος σπιτι του...προλαβαν ομως εκει και τον σοδομισαν λιγακι
κοιτα για αντικειμενικοτητα εσυ δε μπορεις να μιλας.
πεταξες κατι για τις προτιμησεις του στοκαδουρα και οτι το πηγαμε του φαρ, αλλα σε οσα ειπαν αλλα μελη δεν εκανες/ειπες κατι.
επισης συμφωνω με καλογερο. το εχετε παραχεσει ολες αυτες τις μερες. κηδειοχαρτα, μπινελικια, σεντονια τρελου (εδιωξα το σαββιδη, εισαι ο σαββιδης, εισαι βλαμενος- ενω εγω που ξοδευω το χρονο μου μαζι σου ειμαι νορμαλ). Αυτο ειναι διαδικτυακο μπουλινγκ.
Προσωπικα ομως δε θα εκανα παραπονα, θα το διασκεδαζα. ειδικα στα κηδειοχαρτα, εριξα τρομερο γελιο. ειχα πολλες ατακες αλλα σαν μπαναρισμενος δε μπορουσα να τις πω
Με έναν Αλβανό μπορείς να γίνεις άδικος μόνο αν του πάρεις την πουτανα και την παντρευτείς και δεν μπορεί να της δείξει το δρόμο για το μπουρδελο απλά εκεί αντί ο Αλβανος να κάνει κας φλοου κάνει ο Έλληνας κας μπερν
πεταξες κατι για τις προτιμησεις του στοκαδουρα και οτι το πηγαμε του φαρ, αλλα σε οσα ειπαν αλλα μελη δεν εκανες/ειπες κατι.
επισης συμφωνω με καλογερο. το εχετε παραχεσει ολες αυτες τις μερες. κηδειοχαρτα, μπινελικια, σεντονια τρελου (εδιωξα το σαββιδη, εισαι ο σαββιδης, εισαι βλαμενος- ενω εγω που ξοδευω το χρονο μου μαζι σου ειμαι νορμαλ). Αυτο ειναι διαδικτυακο μπουλινγκ.
Προσωπικα ομως δε θα εκανα παραπονα, θα το διασκεδαζα. ειδικα στα κηδειοχαρτα, εριξα τρομερο γελιο. ειχα πολλες ατακες αλλα σαν μπαναρισμενος δε μπορουσα να τις πω
δεν διαβαζεις τι λεω, και δε συγκρινεις ομοια πραγματα. τυπικο εκ μερους να βλεπεις τα πραγματα μη αντικειμενικα.
τυπος μπινελικωνει, δεχεται απαντηση και μετα κανει αναφορες. κοτα λυρατη.
ο καλογερος εχει φαει απιστευτα μπινελικια απο 6-7 ατομα. αν τα ορια ξεπεραστηκαν απο μενα που εφαγα μπαν (εδω γελαμε) σιγουρα ξεπεραστηκαν απο αλλα 3 ατομα. καταλαβαινω οτι μπορει να εχει κουραστει, εγω δε θα πηγαινα στη διαχειριση. η διαφορα εδω ειναι
1) δε θα εκανα οτι εκανε
2) μιλαμε για 6-7 να χτυπανε εναν (καποιοι θα το λεγανε διαδικτυακο μπουλινκγ)
3) απο τη στιγμη που μιλησε για μεντορινγκ αρχισε να δεχεται επιθεση
δε ξεκινησε να βριζει και μετα του επιτεθηκαν, το αντιθετο εγινε
αλλα εσυ βλεπεις κωλοτουμπες, απλα και μονο για να πεις κατι και να δημιουργησεις εντυπωσεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ειναι τσιφτης και μουνακιας ο αθηναιος τον εχω κοψει.
σιγουρα χαμογελαει (μα δεν κανει κατι) στις μαυρουλες που του λενε " πεντε ευρω χωρις πλαστικο"
ΞΥΝΩ τα αρχιδια μου γιατι ετσι πρεπει να ειναι ο ανδρας...σερφαρω,βλεπω the strain και περιμενω κυρα να με φωναξει να φαω...πως πηγε ο ελεγχος μουνι;σε βρηκαν οκ απο την ασφαλεια;