Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.494
- Πόντοι
- 12.756
true story man
true story man
καλα τα λες εσυ που θα πας και με τι διαβατηριο.... αν και εσυ δεν περνας απο πουθενα σε σκαναρουν πρωτα λογω ενσωματωμενου τσιπνεα ελβετια
εχω παρει το εχω πει.περιμενει να παρει ελληνικο διαβατηριο και να παει να μεινει ελβετια
δεν υπαρχουν παντοφλες σπιτι , τις πηρε ο Αθηναίος για να τις καθαρισειπρεπει να πεφτει πολυ παντοφλα σπιτι για να ριχνεις τοσο μπινελικι.
προβλεπω νεο γυρο μισοδεν υπαρχουν παντοφλες σπιτι , τις πηρε ο Αθηναίος για να τις καθαρισει
Τυπε ελπίζω να μην σε πήγανε σκοπό στην κακαβιά στα σύνοραεχω παρει το εχω πει.
πηγα και το φανταρικο τριμηνο μου.
πολλοι αλβανοι και γεωργιανοι με ελληνικα διαβατηρια μετακομισαν σε ευρωπαικες χωρες
που υπηρετησες στην ΣΦΑεχω παρει το εχω πει.
πηγα και το φανταρικο τριμηνο μου.
ναι, καλα λεφταΤυπε ελπίζω να μην σε πήγανε σκοπό στην κακαβιά στα σύνορα
στρατονομιαπου υπηρετησες στην ΣΦΑ
φαντασου ουτε απο το μπουρναζι δεν σε αφηνουν να περασεις ..... εσωκλειστο σε εχουν??μια φορα εβγαλα διαβατηριο για να παω στο τζοτζο στο μπουρναζι
δεν ηξερα , σορρυΤύπε, μήπως θα ήταν καλύτερα να μιλάς μόνο για πάρτη σου;
μπα Σχολη Φωτομοντελων Αυλωναςναι, καλα λεφτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
στρατονομια
Έστηνες καρτέρι σε Ποντίους που πήγαιναν με τα μουλάρια φορτωμένα τσίπουρο να τα πουλήσουν στο Αργυροκάστρο τυπε ;ναι, καλα λεφτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
στρατονομια
βοηθουσα γυναικες ν βρουν το δρμο τουςΈστηνες καρτέρι σε Ποντίους που πήγαιναν με τα μουλάρια φορτωμένα τσίπουρο να τα πουλήσουν στο Αργυροκάστρο τυπε ;
Τον μοναδικό δρόμο που μπορεί να βοηθήσει ένας Αλβανος να βρει μια γυναίκα είναι εκείνος που οδηγεί σε ένα ΑΤΜ ειδικά αν κρατάει όπλο σαν και σένα που Ήσουνα φαντάρος τυπεβοηθουσα γυναικες ν βρουν το δρμο τους
η το δρομο για το μπουρδελο ρε τυπε, θινκ μπιγκ.Τον μοναδικό δρόμο που μπορεί να βοηθήσει ένας Αλβανος να βρει μια γυναίκα είναι εκείνος που οδηγεί σε ένα ΑΤΜ ειδικά αν κρατάει όπλο σαν και σένα που Ήσουνα φαντάρος τυπε
Σαν βγεις στον πηγαιμό για το μπουρδελο να εύχεσαι να είναι μακρύς ο δρόμος τυπε ;η το δρομο για το μπουρδελο ρε τυπε, θινκ μπιγκ.
δεν παμε για τη ξεπετα, παμε για να κανουμε κας φλοου
Ετσι, ολοι αναζητουμε τη δικη μας Ιθακη.Σαν βγεις στον πηγαιμό για το μπουρδελο να εύχεσαι να είναι μακρύς ο δρόμος τυπε ;