TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
Όλος ο κόσμος με μισεί
γιατί μ’ αγάπησες εσύ
να χωρίσουν προσπαθούν
δυο καρδιές που αγαπούν.
Όλος ο κόσμος με μισεί
γιατί μ’ αγάπησες εσύ
να χωρίσουν προσπαθούν
δυο καρδιές που αγαπούν.
μηνμιλας εσυ γι αρχιδια στειρωμενη αδερφη , που στα εχει παρει η αλλη και τα εχει κανει μπεγλερι και εσυ χορευεις οταν σφυραειΕγώ έχω τά αρχιδια σου τά έχω κόψει τά έχω περάσει ρεπουλινη και τά έχω για μπεγλέρι τά μικρά άτριχα καρυδακια σου
Γιατί τυπε στο Λαζαρατι δεν πιάνει το ιντερνετε;ρε παιχτη που ξερεις ποιοι καταστρεψαν την ελλαδα? προλαβες και εμαθες ....μπραβο εισαι πολυ διαβαστερος
μια ζωη τα καστρα και οι αυτοκρατοριες πεφτουν απο μεσαΟ μόνος του αντίπαλος. Δεν είναι τυχαία η παρέμβαση ανηψιού, μετά από μακροχρόνιο λήθαργο κιόλας.
Και δεν είναι και θέμα αυτοδυναμίας. Μια πατάτα στην πενταμερή πχ να κάνει.....
Στα υπόλοιπα θεωρώ ότι δεδομένης της κατάστασης καλά τα πάει.
Τα μμε εξαφανιζουν τον ανταγωνισμο ακομα και η δικαιοσυνη (βλ. ΧΑ)Δεν εχει ανταγωνισμο ρε τυπε. δε τα κανει ολα τελεια, αλλα ποιον εχει απεναντι του? Τη γεννηματα η τον τσιπρα? ακομα και εκ δεξιων, ο βελοπουλος ειναι χειροτερος απο ΛΑΟΣ ακομα και ΧΑ (π το επαιζαν καθαροι)
μονο αν ενωθουν ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ εχει αντιπαλο, η εσωτερικο αντιπαλο αν δε κερδισει με καλη αυτοδυναμια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τυπε οι πυρφοροι κατεστρεψαν την Ελλαδα.
τι να απαντησω βρε βλαμμενε αποτυχημενε Αλβανεναι αλλα τον βλεπεις. κοτα, δεν απαντησε.
γενικα, κοτα ειναι που πουλαει μαγκια και μπινελικωνει τους παντες.
Ενω πχ πριγκηπας, αγιος, μπορει να βριστεις, αλλα εχουν και ενα μυαλο για να μιλανε.
Αναφορα δεν θα κανω, ας μη φοβαται, δεν ειμαι μπαρουφας
Κάπως έτσι. Αν και μιλάμε για δυναστεία κατά βάση. Δέχομαι όμως ότι το ενδιαφέρον σου για την τύχη του έθνους είναι πραγματικό και ξεπερνά την "αλβανική" σου περσόνα.μια ζωη τα καστρα και οι αυτοκρατοριες πεφτουν απο μεσα
τι εχεις τελειωσει???ΕΓΩ μια φορα ειχα εσσοκοματικο αντιπαλο στις εκλογες στο πανεπιστημιο
εγινε μεγαλη φραξιονιστικη παλη και αποδειχτηκε οτι ο συκγεκριμενος εκανε εισοδισμο
Δε μιλάει για μένα ρε ακαπόβλακα. Για σένα και μερικούς ακόμα του φυράματός σου μιλάει.τι περιμενες απο θαμωνα σουινγκεραδικων
περιμενει να παρει ελληνικο διαβατηριο και να παει να μεινει ελβετιατι να απαντησω βρε βλαμμενε αποτυχημενε Αλβανε
που μεχρι και μεταναστης αποτυχημένος εισαι
αντι να πας Ιταλια που πηγαν ολοι οι δικοι οι μαγκες ηρθες εδω ποδαράτο
σαλτα γαμησου βλημα
περιμενει να παρει ελληνικο διαβατηριο και να παει να μεινει ελβετια
Τύπε, μήπως θα ήταν καλύτερα να μιλάς μόνο για πάρτη σου;σεβαστικος αθηναιος, επιβεβαιωνει τη φημη του τιμιου και φτωχου (ειδικα φτωχου) αγαπουλη που ολοι συμπαθουν (ακομα και ο καλογερος)
ειναι ψηλα στο βυρωνα καλη περιοχηπεριμενει να παρει ελληνικο διαβατηριο και να παει να μεινει ελβετια
true story man
ειναι ψηλα στο βυρωνα καλη περιοχη
νεα ελβετιαειναι ψηλα στο βυρωνα καλη περιοχη
Στον λόφο πανί με πανί μένει μάλλον τυπεειναι ψηλα στο βυρωνα καλη περιοχη
πρεπει να πεφτει πολυ παντοφλα σπιτι για να ριχνεις τοσο μπινελικι.τι να απαντησω βρε βλαμμενε αποτυχημενε Αλβανε
που μεχρι και μεταναστης αποτυχημένος εισαι
αντι να πας Ιταλια που πηγαν ολοι οι δικοι οι μαγκες ηρθες εδω ποδαράτο
σαλτα γαμησου βλημα