brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.160
- Πόντοι
- 2.606
Η Ιθάκη του Αλβανού είναι λίγο δίπλα στη φυλακή της Κέρκυρας τυπεΕτσι, ολοι αναζητουμε τη δικη μας Ιθακη.
Η Ιθάκη του Αλβανού είναι λίγο δίπλα στη φυλακή της Κέρκυρας τυπεΕτσι, ολοι αναζητουμε τη δικη μας Ιθακη.
εισαι αδικος τωρα.Η Ιθάκη του Αλβανού είναι λίγο δίπλα στη φυλακή της Κέρκυρας τυπε
egω θα σου ελεγα να αφησεις την ιθακη και να ασχοληθεις με τον λακηΕτσι, ολοι αναζητουμε τη δικη μας Ιθακη.
παλια ημουν θαμωνας εκει εφερνε και τις Παρασκευες τραγουδιστες Γιωτης κλπ εχω κανει με τον συγχωρεμενο τρελους λογαριασμουςμια φορα εβγαλα διαβατηριο για να παω στο τζοτζο στο μπουρναζι
αυτη την φωτο με την ποδιτσα την λευκη να βαλεις θα σου πηγαινει πιο καλαΜετά το ξεφτίλισμα που έφαγα στο διπλανό νήμα, επιβάλλεται αλλαγή εικόνας προφίλ.
ωραια χρονιαπαλια ημουν θαμωνας εκει εφερνε και τις Παρασκευες τραγουδιστες Γιωτης κλπ εχω κανει με τον συγχωρεμενο τρελους λογαριασμους
εσυ περασες στο μπουρναζι η χρειαστηκες και εσυ διαβατηριο και σκαναρισμαπαλια ημουν θαμωνας εκει εφερνε και τις Παρασκευες τραγουδιστες Γιωτης κλπ εχω κανει με τον συγχωρεμενο τρελους λογαριασμους
Ωραία ιδέα, στείλε μου την δική σου, εγώ δεν έχωαυτη την φωτο με την ποδιτσα την λευκη να βαλεις θα σου πηγαινει πιο καλα
ισχυει..τωρα κυριλεψα παω Τζακς Λαουντζ κλπ βεβαια με φυλακοβιο νιπλη Γλυφαδα αρχιδια κυριλα αλλα οκωραια χρονια
βασικα το εχω χτισει το Μπουρναζιεσυ περασες στο μπουρναζι η χρειαστηκες και εσυ διαβατηριο και σκαναρισμα
εισαι αδικος τωρα.
Με έναν Αλβανό μπορείς να γίνεις άδικος μόνο αν του πάρεις την πουτανα και την παντρευτείς και δεν μπορεί να της δείξει το δρόμο για το μπουρδελο απλά εκεί αντί ο Αλβανος να κάνει κας φλοου κάνει ο Έλληνας κας μπερνεισαι αδικος τωρα.
εγω δεν την βγαζω μεγαλε γιατι εχω καρτα μονιμου πελατηΩραία ιδέα, στείλε μου την δική σου, εγώ δεν έχω
καλωσήρθες. Αν είσαι αντικειμενικός, θα ειρωνευτείς έτσι και αυτόν που το έκανε πραγματικότητα αυτό πρόσφατα? Για να δω.τυπε θα σου εκανα αναφορα, αλλα εσυ χρειαζεσαι τη διαχειριση οταν καποιος σου τη λεει.
σαν να εισαι στο δημοτικο και φερνεις τη μαμα σου οταν τσακωνεσαι με καποιον να σε υπερασπιστει, το ξεκαθαριζω, μη φαω μπαν παλι αδικα.
ναι αλλα ενα travel bar δεν εχτισεςισχυει..τωρα κυριλεψα παω Τζακς Λαουντζ κλπ βεβαια με φυλακοβιο νιπλη Γλυφαδα αρχιδια κυριλα αλλα οκ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
βασικα το εχω χτισει το Μπουρναζι
αυτο θα το χτισει Γλομπεαρχηςναι αλλα ενα travel bar δεν εχτισες
ο γκλομπεαρχης για κανα καμπινε καλος ειναι μονο να λερωνει αυτοκινητα ξερειαυτο θα το χτισει Γλομπεαρχης
αν αλλάξεις και το αλβανικό όνομα σε γιάννης, πέτρος κλπ τότε θα παραδεχτώ ότι είσαι όντως αλβανός.Τύπε ,είστε κότες πάντως.
κάνατε αναφορά τύπο που τον σκυλοβρίσατε . Λογικά θα κλείσω το λογαριασμό και θα προσπαθήσω να επανέλθω κρύβοντας την αλβανική μ φύση
Γλομπεαρχης πες οτι γαμηθηκε ασαλιωτα ηδη...μετα τον βιασμο νιπλενας εχει σειραο γκλομπεαρχης για κανα καμπινε καλος ειναι μονο να λερωνει αυτοκινητα ξερει
ωραια να μην παει και το συνεργειο χαμενο ...μονο για μια τσοντα με δυο κατι γινεταιΓλομπεαρχης πες οτι γαμηθηκε ασαλιωτα ηδη...μετα τον βιασμο νιπλενας εχει σειρα
μεσα στο αμαξι του θα τον γαμησω και θα χυσω τα μπακετ καθισματα του απο την μπρικιερα τουωραια να μην παει και το συνεργειο χαμενο ...μονο για μια τσοντα με δυο κατι γινεται
βρηκα και τιτλο μωρη λουλου εβγα στην συγγρουμεσα στο αμαξι του θα τον γαμησω και θα χυσω τα μπακετ καθισματα του απο την μπρικιερα του