Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
θελω να βγω μιστερ μαλακας εστω.

το οτι με εβαλες Ν1, μου προκαλεσε δακρυα χαρας
Στο Μπου τύπε μου, έχεις κάποιες επιλογές επιπέδου Δημοτικού σχολείου στο Μενίδι:

1. Συμμετέχεις στο bullying.
2. "Γελάς" με το bullying.
3. "Αποδέχεσαι" το bullying και "κοιτάς αλλού". "Έλα μωρέ δεν είναι δουλειά μου να ασχοληθώ" κ.ά.
4. Αντιδράς στο bullying.

Η επιλογή 4 σε βγάζει ουσιαστικά εκτός Μπου, άσχετα αν συνεχίζεις να συμμετέχεις.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
δεν διαβαζεις τι λεω, και δε συγκρινεις ομοια πραγματα. τυπικο εκ μερους να βλεπεις τα πραγματα μη αντικειμενικα.

τυπος μπινελικωνει, δεχεται απαντηση και μετα κανει αναφορες. κοτα λυρατη.

ο καλογερος εχει φαει απιστευτα μπινελικια απο 6-7 ατομα. αν τα ορια ξεπεραστηκαν απο μενα που εφαγα μπαν (εδω γελαμε) σιγουρα ξεπεραστηκαν απο αλλα 3 ατομα. καταλαβαινω οτι μπορει να εχει κουραστει, εγω δε θα πηγαινα στη διαχειριση. η διαφορα εδω ειναι

1) δε θα εκανα οτι εκανε
2) μιλαμε για 6-7 να χτυπανε εναν (καποιοι θα το λεγανε διαδικτυακο μπουλινκγ)
3) απο τη στιγμη που μιλησε για μεντορινγκ αρχισε να δεχεται επιθεση

δε ξεκινησε να βριζει και μετα του επιτεθηκαν, το αντιθετο εγινε

αλλα εσυ βλεπεις κωλοτουμπες, απλα και μονο για να πεις κατι και να δημιουργησεις εντυπωσεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ειναι τσιφτης και μουνακιας ο αθηναιος τον εχω κοψει.

σιγουρα χαμογελαει (μα δεν κανει κατι) στις μαυρουλες που του λενε " πεντε ευρω χωρις πλαστικο"
1. δείξε μου τα μπινελίκια που έχει φάει ο καλόγερος από 6-7 άτομα, αλλιώς είσαι ψεύτης
2. Είσαι κωλοτούμπας γιατί για να αποφύγεις να τηρήσεις τον λόγο σου και για τον καλόγερο, το γύρισες ότι δεν είναι κλάμα στη διεύθυνση αν στην πέφτει παραπάνω από ένα άτομα (?)

Όταν φέρνεις την μαμά σου να σε υπερασπιστεί όπως έγραψες, δεν παίζει ρόλο αν το έκανε ένας ή περισσότεροι. Έφερες τη μαμά σου τέλος.
Ότι προτιμάς να εξευτελιστείς παρά να μην παρέχεις κάλυψη στον καλόγερο μας κάνει να υποψιαζόμαστε ορθά κάποια πράγματα κλώνε :wink:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.712
Πόντοι
12.756

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
νιπλομουνης δε πληρωνει φιλιππινεζα λες;της κραταει διαβατηριο,παρανομη και ετσι και του δουλευει τζαμπα γαμω τα απατεωνιστικα λεφτα του;
της έχει κρύψει το διαβατήριο στον θερμοσίφωνα μαζί με του κηπουρού

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.712
Πόντοι
12.756
της έχει κρύψει το διαβατήριο στον θερμοσίφωνα μαζί με του κηπουρού
εντωμεταξυ εκει που παει ο λεφτας μην χεσω γαμω τα κοκκαλακια του και παει και ο Πουσυ φτιαχνουν απαραδεκτο καφε...μονο τα σαντουιτς ειναι καλα αλλα καφες δεν πινεται

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
εντωμεταξυ εκει που παει ο λεφτας μην χεσω γαμω τα κοκκαλακια του και παει και ο Πουσυ φτιαχνουν απαραδεκτο καφε...μονο τα σαντουιτς ειναι καλα αλλα καφες δεν πινεται
που πάνε?
γλυφαδιώτης και το διανοούμενο ποτήρι ο πούσυς?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
επειδη μαζι με μαλακας φτωχος εισαι και αγραμματος και τα 500 που σου εκοψε το ΑΦΕΝΤΙΚΟ σου ειναι λίγα
θα ηξερες οτι δεν παω εκει για καφε
μονο τσουρεκια εχει εκει καλα
τσουρεκια οπως μου κανεις τ αρχιδια καθε μερα με τις μαλακίες που πετάς

• Like
Αντιδράσεις: baros

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
1. δείξε μου τα μπινελίκια που έχει φάει ο καλόγερος από 6-7 άτομα, αλλιώς είσαι ψεύτης
2. Είσαι κωλοτούμπας γιατί για να αποφύγεις να τηρήσεις τον λόγο σου και για τον καλόγερο, το γύρισες ότι δεν είναι κλάμα στη διεύθυνση αν στην πέφτει παραπάνω από ένα άτομα (?)

Όταν φέρνεις την μαμά σου να σε υπερασπιστεί όπως έγραψες, δεν παίζει ρόλο αν το έκανε ένας ή περισσότεροι. Έφερες τη μαμά σου τέλος.
Ότι προτιμάς να εξευτελιστείς παρά να μην παρέχεις κάλυψη στον καλόγερο μας κάνει να υποψιαζόμαστε ορθά κάποια πράγματα κλώνε :wink:
εξευτελιστηκα ? σε ποιον? σε τυπο που αποδεχεται μπινελικια για μανες, αλλα το παιζει ηθικος οταν καποιος σχολιαζει τις σεξουαλικες προτιμησεις αλλων? αυτο υποκρισια το λενε στο ελμπασαν.

εδω μεσα ησουν, κηδειοχαρτα, χαρακτηρισμοι σαν ψυχικα αρρωστος, σκουπιδι,σου γαμαω τον κωλο κλπ ειναι μπινελικια. δες τις τελευταιες 2 σελιδες απο το πως περναμε και μην εισαι λυρατη κοτα. Μονσελας ειπε για γαμησια, τρελος για ψυχικα αρρωστους. ευχαριστημενος?

εφερε τη μαμα του, πηγε στη διαχειριση, δεν θα το εκανα, αυτο σου φαινεται για καλυψη?

και εσυ κλωνος εισαι τυπε.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.166
Πόντοι
2.606
Ωραίο καφέ έχει το Καρπο στη Γλυφάδα και ένα άλλο στην πλατεία Εσπερίδων που πουλάει και ξυροκαρπια

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
  • Like

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Στο Μπου τύπε μου, έχεις κάποιες επιλογές επιπέδου Δημοτικού σχολείου στο Μενίδι:

1. Συμμετέχεις στο bullying.
2. "Γελάς" με το bullying.
3. "Αποδέχεσαι" το bullying και "κοιτάς αλλού". "Έλα μωρέ δεν είναι δουλειά μου να ασχοληθώ" κ.ά.
4. Αντιδράς στο bullying.

Η επιλογή 4 σε βγάζει ουσιαστικά εκτός Μπου, άσχετα αν συνεχίζεις να συμμετέχεις.
Ισχυει, ειναι ο νομος της ζουγκλας. δε βγαζεις κατι με το να αντιδρας.

Παντως για να εχεις αναγκη να βρισεις εδω μεσα τοσο πολυ η να εχεις εμμονη με νικ η να κανεις τετοια, δεν εισαι και εσυ ψυχικα στα καλα σου.

προφανως ολοι οσοι ειναι εδω κατι εχουμε, απλα καποιοι λιγο παραπανω.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.712
Πόντοι
12.756
που πάνε?
γλυφαδιώτης και το διανοούμενο ποτήρι ο πούσυς?
εχει φιλη γκαρσονα εκει ο Πουσης..βεβαια ο τσοχατζο της Γλυφαδας το αρνειται τωρα αλλα δεν πειραζει
επειδη μαζι με μαλακας φτωχος εισαι και αγραμματος και τα 500 που σου εκοψε το ΑΦΕΝΤΙΚΟ σου ειναι λίγα
θα ηξερες οτι δεν παω εκει για καφε
μονο τσουρεκια εχει εκει καλα
τσουρεκια οπως μου κανεις τ αρχιδια καθε μερα με τις μαλακίες που πετάς
ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ σκουπιδι της Γλυφαδας,ονειδος του επιχειρειν,ντροπη του Εθνους

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.712
Πόντοι
12.756
Ωραίο καφέ έχει το Καρπο στη Γλυφάδα και ένα άλλο στην πλατεία Εσπερίδων που πουλάει και ξυροκαρπια
δεν εχω πιει απο εκει απο ορθαδικα σταθερα κοφι μπερυ και να κατσω τζακς λαουντζ που ειναι κοντα μου στην Γουναρη...οταν θα ανοιξουν παλι θα παω Βουλιαγμενη για ποταρες,λιγο αρκ τα γνωστα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
εχει φιλη γκαρσονα εκει ο Πουσης..βεβαια ο τσοχατζο της Γλυφαδας το αρνειται τωρα αλλα δεν πειραζει

ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ σκουπιδι της Γλυφαδας,ονειδος του επιχειρειν,ντροπη του Εθνους
σου φτανουν τα λεφτα να πας εκει να παρεις τσουρέκι ?? η δεν σου δινει η δικιά σου και περιμένεις να πεις τα καλαντα για να πας ?
ξεφτίλα μαλακα, τσαμπα τα τατουαζ σου

• Like

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
καλωσήρθες. Αν είσαι αντικειμενικός, θα ειρωνευτείς έτσι και αυτόν που το έκανε πραγματικότητα αυτό πρόσφατα? Για να δω.
Σόρυ, αλλά μία από τις αρμοδιότητες της διαχείρισης είναι να λύνει προβλήματα. Ο Sokol το βλέπει έτσι, εγώ το βλέπω αλλιώς. Η απόψή του δεν με επηρεάζει.

Η αρμονία του περιβάλλοντος πρέπει να είναι εξασφαλισμένη από τη διαχείριση και να μη χρειάζεται ο χρήστης να φοράει πανοπλία πριν κάνει λόγκιν. Οι αυτοδικίες ήταν στις παλιές εποχές.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
δεν εχω πιει απο εκει απο ορθαδικα σταθερα κοφι μπερυ και να κατσω τζακς λαουντζ που ειναι κοντα μου στην Γουναρη...οταν θα ανοιξουν παλι θα παω Βουλιαγμενη για ποταρες,λιγο αρκ τα γνωστα
δεν μπορεις να βγαλεις το μπουρναζι απο μεσα σου σκαρμογυφτε και πας και αρκ να βρεις τους αλλους ηλιθιους

• Like

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
ωραίος καφέ είναι ο ίλυ καφές οπουδήποτε, σε συνδιασμό με καλή μηχανή που κάνει συχνό σέρβις ή πρόσφατα. Χρειάζεται ο συνδιασμός και καφέ και μηχανής για να πιείς καλό καφέ.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.712
Πόντοι
12.756
δεν μπορεις να βγαλεις το μπουρναζι απο μεσα σου σκαρμογυφτε και πας και αρκ να βρεις τους αλλους ηλιθιους
σκασε ΒΡΩΜΑ της Γλυφαδας ειμαι περηφανος και για το Μπουρναζι,Αιγαλεω,Νικαια,Περαμα και οπου εχω παει και τα εχω πιει γενικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom