Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.184
Πόντοι
2.606
ειχα γραψει οντως οτι ειμαι κλωνος, σε αλλη φαση εγραψα οτι δεν ειμαι κλωνος

επισης εχω γραψει οτι ειμαι αλβανος, αλλα δε με πιστευετε.

αρα απο την πρωτη προταση καταλαβαινετε πως σιγουρα ειμαι ψευτης η διπολικος. διαλεχτε.
Φίλε μου εγώ δεν είμαι ψυχίατρος να κάνω γνωματεύσεις απλά σου λέω έχεις καλό αικιου μην αδικείς τον εαυτό σου

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.530
Πόντοι
12.756
γαμιολα θες να βαλω και το μπουκαλι;θα πας να αυτοκτονησεις;
δεν ντρεπεσαι ρε μαλακα που αναγκασες την δικια σου να εξαργυρωσει ολα τα κουπονια του σουπερ μαρκετ για να σου παρει ενα άδειο κουτι ?
για να μην σκεφτω οτι την εβγαλες στο κλαρι για να στο παρει

• Like
Αντιδράσεις: baros

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
σοκολ στειλε πμ ποιος εισαι και δεν το λεω

πριγκηπα το ιδιο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.530
Πόντοι
12.756
μηπως γι αυτο ελειπες 2 μερες ? τσιμπουκωνες ολη την Γλυφαδα μεχρι να μαζεψεις τα λεφτα για να το παρεις ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

σοκολ στειλε πμ ποιος εισαι και δεν το λεω

πριγκηπα το ιδιο
στειλε μου και εσυ ποιος εισαι

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.750
Πόντοι
25.467
Θα μπορούσε να παρακολουθεί το σάιτ σαν επισκέπτης και να γνώριζε αλλά όχι το φιλινγκ μου είναι ότι ήταν μέλος και έγραφε

Δείτε.

Όπως γράψατε και πιο πάνω, οι "δικαιολογημένοι" (αν και ο όρος "δικαιολογημένοι" χωράει πολύ συζήτηση) κλώνοι, είναι μόνον αυτοί που έφτιαξαν νέα προφίλ για να ξεγλιστρίσουν από τον "από μηχανής Θεό".

Οι περισσότεροι όμως από αυτούς, μας έδωσαν από την πρώτη κιόλας στιγμή κάποιο "συνθηματικό" για να καταλάβουμε για ποιούς πρόκεται. Και σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσω τις περιπτώσεις του μακαρίτη του Κθούλου, του κ. Ατενιέζου, ή ακόμα και του κ. Λάκη 33, που όλοι γνωρίζαμε ποιό ήταν το προηγούμενό τους προφίλ.

Καμία σχέση με τους πίσορχεις κλώνους που αλωνίζουν στο νήμα, και μας κάνουν και μαθήματα καλής αντροφής και αντρίκιας συμπεριφοράς.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.740
Πόντοι
12.756
Τσιμπα και τό μπουκάλι που όλο λόγια είσαι γαμιολα

Συνημμένα

• IMG_20210421_213639.jpg
    IMG_20210421_213639.jpg
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 23

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Δείτε.

Όπως γράψατε και πιο πάνω, οι "δικαιολογημένοι" (αν και ο όρος "δικαιολογημένοι" χωράει πολύ συζήτηση) κλώνοι, είναι μόνον αυτοί που έφτιαξαν νέα προφίλ για να ξεγλιστρίσουν από τον "από μηχανής Θεό".

Οι περισσότεροι όμως από αυτούς, μας έδωσαν από την πρώτη κιόλας στιγμή κάποιο "συνθηματικό" για να καταλάβουμε για ποιούς πρόκεται. Και σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσω τις περιπτώσεις του μακαρίτη του Κθούλου, του κ. Ατενιέζου, ή ακόμα και του κ. Λάκη 33, που όλοι γνωρίζαμε ποιό ήταν το προηγούμενό τους προφίλ.

Καμία σχέση με τους πίσορχεις κλώνους που αλωνίζουν στο νήμα, και μας κάνουν και μαθήματα καλής αντροφής και αντρίκιας συμπεριφοράς.
αυτο παει και για τον πριγκηπα η οχι?

ωωωω να σ γαμησωωωωωωωωωωωωωωωωω

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.530
Πόντοι
12.756
εμενα μην με προκαλεις μαλάκα γιατι ο τελευταιος που το εκανε ηταν ο Τραμου και εφαγε μια ψωλιά που ακομα την θυμαται
ΑΚΟΥΣ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΜΙΣΘΩΤΕ

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εμενα μην με προκαλεις μαλάκα γιατι ο τελευταιος που το εκανε ηταν ο Τραμου και εφαγε μια ψωλιά που ακομα την θυμαται
ΑΚΟΥΣ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΜΙΣΘΩΤΕ
για θυμισε μας λιγο

κρατα το το μπουκαλι ρε μην το πιεις ολο

κανα τριμηνο να σ κρατησει τουλαχιστον

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.740
Πόντοι
12.756
και ας γραψω λιγο σοβαρα...το θεμα δεν ειναι να εισαι φτωχος αλλα κιμπαρης φτωχος...για αυτο τις γυναικες των νιπληδων και ραοπαο τις ΞΕΚΩΛΙΑΖΟΥΝ τυποι σαν και μενα..ακομα και λιγοτερα να επαιρνα παλι θα προσπαθουσα να μην ειμαι καρμιρης και ΠΑΛΙ θα προσπαθουσα να ειμαι αρχοντας..αυτα..φαε στην μαπα τωρα το λαγκαβουλιν και μαλιστα οχι εγω η γυναικα το εφερε γιατι ετσι πρεπει..εσυ ολο λογια εισαι αλλα ΜΟΝΟ λογια ..τσακω τωρα υγρο πυρ και μην ξαναγραψεις μεχρι το βραδυ :2on1: :2on1: :2on1:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
και ας γραψω λιγο σοβαρα...το θεμα δεν ειναι να εισαι φτωχος αλλα κιμπαρης φτωχος...για αυτο τις γυναικες των νιπληδων και ραοπαο τις ΞΕΚΩΛΙΑΖΟΥΝ τυποι σαν και μενα..ακομα και λιγοτερα να επαιρνα παλι θα προσπαθουσα να μην ειμαι καρμιρης και ΠΑΛΙ θα προσπαθουσα να ειμαι αρχοντας..αυτα..φαε στην μαπα τωρα το λαγκαβουλιν και μαλιστα οχι εγω η γυναικα το εφερε γιατι ετσι πρεπει..εσυ ολο λογια εισαι αλλα ΜΟΝΟ λογια ..τσακω τωρα υγρο πυρ και μην ξαναγραψεις μεχρι το βραδυ :2on1: :2on1: :2on1:
τι μπαιχτηκε ρε λεγε

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.740
Πόντοι
12.756
ΑΚΟΥΣ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΜΙΣΘΩΤΕ
σε προκαλω,σε γαμω και σε χυνω τσαπο:2on1:

τι μπαιχτηκε ρε λεγε
ο μισθωτος του εβαλε λαγκαβουλιν ΚΑΙ μπουκαλι και απλα εφαγε παλι ψωλια στην φυλακισμενη του σουφρα

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Θυμαμαι οταν του ειχαν αραδιασει μεγαλο η μπολικα ποστ και του ειπαν στο τελος

ποιος νομιζεις οτι εισαι η καπως ετσι, το πουλι απαντησε: ειμαι το μυθικο πουλι! :2funny:

Δεν μπορω να βρω το ποστ. :headbang:

Εχει γραψει φοβερες ατακες. Το αλλο που εχει πει, οτι τον παρακαλουσαν να τους πουλησει το νικ του.

Παιζει κι αυτο. :2funny:
Mεγάλες στιγμές.....:2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: tnt

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Φίλε μου εγώ δεν είμαι ψυχίατρος να κάνω γνωματεύσεις απλά σου λέω έχεις καλό αικιου μην αδικείς τον εαυτό σου
όσο για το iq, στο τελευταίο ρεζιλίκι στο θέμα "πως περνάμε τη μέρα μας", δικαιολογήθηκε ότι δεν διάβασε το πμ που του είχε στείλει ο χαζόγερο με τη διεύθυνση του σάιτ.
Καλώς. Του στέλνει κάποιος ένα καινούργιο σάιτ σε λινκ και δεν πατάει πάνω ούτε από περιέργεια. Αντε καλά.

Σήμερα που βρέθηκε τυχαία σε ένα άλλο σάιτ, τι είναι πιο άμεσο και λογικό, να γράψει εδώ ρωτώντας τον χαζόγερο αν είναι το σάιτ του αυτό που σκόνταψε επάνω τυχαία και να περιμένει απάντηση, Ή να κάνει κλικ στα πμ του ένα δευτερόλεπτο και να διασταυρώσει αν το σάιτ που τυχαία πέτυχε, είναι το ίδιο με το σάιτ που έστειλε στο πμ ο χαζόγερο?

επειδή εγώ είμαι προκατειλημμένος, παρακαλώ τα υπόλοιπα μέλη να βαθμολογήσουν το iq πίσω από αυτό το επιχείρημα στο αν είπε ελλεεινά ψέμματα και για το πμ και για το τάχαμου σάιτ του χαζόγερου ΑΚΟΜΑ μια φορά.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.740
Πόντοι
12.756
όσο για το iq, στο τελευταίο ρεζιλίκι στο θέμα "πως περνάμε τη μέρα μας", δικαιολογήθηκε ότι δεν διάβασε το πμ που του είχε στείλει ο χαζόγερο με τη διεύθυνση του σάιτ.
Καλώς. Του στέλνει κάποιος ένα καινούργιο σάιτ σε λινκ και δεν πατάει πάνω ούτε από περιέργεια. Αντε καλά.

Σήμερα που βρέθηκε τυχαία σε ένα άλλο σάιτ, τι είναι πιο άμεσο και λογικό, να γράψει εδώ ρωτώντας τον χαζόγερο αν είναι το σάιτ του αυτό που σκόνταψε επάνω τυχαία και να περιμένει απάντηση, Ή να κάνει κλικ στα πμ του ένα δευτερόλεπτο και να διασταυρώσει αν το σάιτ που τυχαία πέτυχε, είναι το ίδιο με το σάιτ που έστειλε στο πμ ο χαζόγερο?

επειδή εγώ είμαι προκατειλημμένος, παρακαλώ τα υπόλοιπα μέλη να βαθμολογήσουν το iq πίσω από αυτό το επιχείρημα στο αν είπε ελλεεινά ψέμματα και για το πμ και για το τάχαμου σάιτ του χαζόγερου ΑΚΟΜΑ μια φορά.
εχω τεραστια αναγκη να μαθω ποιος εισαι..εμπιστευσουμε Πριγκηψ και αν πω κατι σε καποιον ξεφτυλισε με και θα διαγραφω στα καπακια :grouphug:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.750
Πόντοι
25.467
δε νομιζω οτι πεταξα σκατα κυριε. λυπαμαι αν νιωθετε ετσι. για μενα το να κανετε (οχι ευγενειας) προβλεψεις για του ποιανου κλωνος ειμαι, μου φαινεται διασκεδαστικο. και εγω κανω το ιδιο, εσωτερικα βεβαιως κυριως, δε το θεωρω καθολου προσβολη καποιος να εκφρασει αποψη. Εξαλλου σας ειπα μηπως ειστε ο Μακης 52 αν θυμαμαι καλα.

κατανοω το τι λετε, αλλα τα θεματα τα διαβαζει κανεις και σαν επισκεπτης. επιπλεον αν προυπηρχα σαν προφιλ ανα τα χρονια, αλλα δεν υπαρχει πλεον αλλο προφιλ, τοτε προφανως ΔΕΝ ειμαι κλωνος.

δε θα υιοθετησω παρομοια τακτικη παντως να ζηταω συγνωμη, δεδομενου πως δεν υπαρχει κατι για να ζητησω η εσεις συγνωμη.

απλα προεβαλλα την αποψη μου

Δεν προβάλατε άποψη. Γράψατε ευθαρσώς πως σας έχω χρεώσει καμιά 30 λογαριασμούς.

Και αυτές τις δικαιολογίες για παιδάκια με κοντά παντελονάκια, ότι δήθεν φταίει ο γρπτός λόγος, να πάτε να τις πουλήσετε αλλού.

Έχουμε δεί όλοι πως όταν το επιθυμείτε χειρίζεστε άπταιστα την ελληνική, και στον γραπτό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom